Στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ο κορονοϊός δεν χορεύει»; απορεί το ΑΚΚΕΛ – Αντιπαροχή για το σποτάκι κορονοϊού υπέρ της καταστολής ελευθεριών;

28 Ιανουαρίου 2021

Το ΑΚΚΕΛ οφείλει να ενημερώσει για μία προκλητική κατάσταση στην οποία, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και τα κυβερνητικά κυκλώματα του κ. Μητσοτάκη, έχουν εντάξει τον ηθοποιό και παρουσιαστή Σπύρο Παπαδόπουλο με έντονο το στοιχείο της δοσοληψίας;

Την στιγμή που οι παρακρατικοί μηχανισμοί του βαθέως μητσοτακικού κράτους έχουν εξαπολύσει ανατολικογερμανικό ανθρωποκυνηγητό κατά των πολιτών για μάσκες, αποστάσεις, άδεια εξόδου κλπ, στις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ βλέπουμε καλεσμένους να κάθονται ή να χορεύουν σχεδόν κολλητά. Αν αυτό γινόταν (ακόμη και σε εξωτερικό χώρο) από άλλους, οι τηλεοπτικοί εισαγγελείς (γνωστοί παλαιότερα ως παρουσιαστές/τριες) θα απαιτούσαν ίσως και παραδειγματικό μαστίγωμα. Το ΑΚΚΕΛ άλλωστε έχει ήδη μιλήσει για τον ΣΚΑΪ που έχει γίνει άντρο για τις «διαπλεκόμενες φαμίλιες του κορονοϊού» (https://akkelparty.blogspot.com/2020/09/blog-post_25.html).

Δεν είναι δυνατόν μάλιστα να ξεχάσει κάποιος ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος επώνυμος που πρωταγωνιστούσε στο σποτάκι του Χαρδαλιά λέγοντας «Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊό. Μένουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε». Το παρακρατικό κύκλωμα που αναφέραμε χρησιμοποίησε τον Σπύρο Παπαδόπουλο από την αρχή και πολύ φυσικά κάποιος θα μπορούσε να ρωτηθεί μήπως αυτή η “ασυλία” που απολαμβάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τις εκπομπές του στον ΣΚΑΪ, είναι η αντιπαροχή για την εμπλοκή του στο γνωστό σποτάκι προπαγανδίζοντας την έναρξη της καταστολής ελευθεριών και δικαιωμάτων των Ελλήνων.

Πήραν μία δημοφιλή εκπομπή και έναν δημοφιλή παρουσιαστή για να φτιάξουν το δόλωμα για τους πολίτες; Φυσικά είναι και προσβλητική η δικαιολογία που έχουν ψελλίσει οι υπεύθυνοι του καναλιού λέγοντας ότι όλοι οι καλεσμένοι περνούν από τεστ κορονοϊού και όλοι που συμμετέχουν έχουν αρνητικό αποτέλεσμα.

Αφού δεν έχει υποστεί η εκπομπή και το κανάλι καμία ποινική δίωξη ή σύλληψη από αστυνομικούς, τότε μπορούμε εξάγουμε το συμπέρασμα ότι είναι απολύτως νόμιμο, ακόμη και απέναντι σε αυτές τις παρακρατικές ομάδες που αναφέραμε, αν έχουμε αρνητικό τεστ κορονοϊού, να μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς μάσκα και χωρίς τα μέτρα που έχουν επιβληθεί. Ακόμη περισσότερο να μην χρειάζεται απαραίτητα αρνητικό τεστ αλλά να μην έχουμε βρεθεί θετικοί σε τεστ, δηλαδή επιτόπου να γίνεται τεστ. Συνεπώς, όλοι όσοι έχουν συλληφθεί ή τούς έχουν επιβληθεί πρόστιμα, αυτά να διαγραφούν και να ακυρωθούν όλες τις συνέπειες της σύλληψής τους διότι δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτούς ότι ήταν άρρωστοι με κορονοϊό, δεδομένου ότι δεν τους έγινε τεστ επιτόπου.

Το φαινόμενο του ΣΚΑΪ και της συγκεκριμένης εκπομπής είναι άλλη μία απόδειξη ότι έχουν καταστείλει και την ισονομία και προκλητικά δίνουν παράσταση αλαζονείας ότι αυτοί στον ΣΚΑΪ είναι στην «ελίτ» και πάνω από όλους.

Αλήθεια, υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι παλιά που ονομάζονταν εισαγγελείς; Τι έγιναν αυτοί; Μετανάστευσαν στο εξωτερικό μετά από τα Μνημόνια;

26 Ιανουαρίου 2021

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.com, akkel.press@gmail.com

.