Πριν από λίγο υπέβαλε την παραίτησή του για «οικογενειακούς λόγους» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

28 Φεβρουαρίου 2021

Λιγνάδης και Κουφοντίνας “έφαγαν”… τον κυβερνητικό εκπρόσωπο!

Ο Πατέρας του εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη “τίναξε στον αέρα” το Μαξίμου.

Του Άρη Σπίνου..Τελικά δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Εδώ και πολλά 24ωρα είχε διαπιστωθεί πως δύο βασικοί παράγοντες προκαλούν αποσταθεροποιητικές δυναμικές στην κυβερνητική συνοχή και στην αρμονία της διοικητικής αποτελεσματικότητας του Μαξίμου. Το ένα γεγονός ταυτοποιείται με την υπόθεση Μενδωνη–Λιγνάδη. Το δεύτερο γεγονός αφορά τη δραματική εξέλιξη της υπόθεσης Κουφοντίνα.

Πριν από λίγο υπέβαλε την παραίτησή του για «οικογενειακούς λόγους» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης. Μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα στο κυβερνητικό σχήμα ο κ. Ταραντίλης δεν άντεξε τη συστηματική υπονόμευσή του από τους κομματικούς μηχανισμούς αλλά και τη συστηματική υπονόμευσή του στην υπόθεση Μενδώνη.

Όσον αφορά την υπόθεση Κουφοντίνα η ραγδαία επιδείνωση της υγείας του κρατουμένου και η συνεχής διεύρυνση του μετώπου που απαιτεί την αλλαγή πολιτικής με σκοπό να αποσοβηθεί ένα δραματικό τέλος σε αυτήν την ιστορία έφτασε ακόμα και στο επίκεντρο της οικογένειας Μητσοτάκη.

Με ανάρτησή του στο facebook ο πατέρας του Γρηγόρη Δημητριάδη, δηλαδή του Νο. 2 του Μαξίμου και του εξ απορρήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανατρέπει τα δεδομένα.

Ο Σπύρος Δημητριάδης, δικηγόρος και πρώην σύζυγος της Κατερίνας Μητσοτάκη, αδερφής του πρωθυπουργού, προχώρησε σε μία μη αναμενόμενη παρέμβαση για τη διάσωση του Κουφοντίνα.

Στην ανάρτησή του επισημαίνει:

«Σήκωσα την σορό τού Μπακογιάννη στους ώμους. Πόνεσα. Αλλά συνεργός σε φόνο Κε Μητσοτάκη ΔΕΝ θα γίνω. Έστω τώρα κάντε κάτι!»

Κατόπιν όλων τούτων και εν αναμονή εξελίξεων η κυβέρνηση βρίσκεται στο επίκεντρο αποσταθεροποιητικών δυναμικών. ανώτερα κυβερνητικά στελέχη που βρίσκονται σε άμεση συνεννόηση με τον πρωθυπουργό άφηναν να εννοηθεί ήδη από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου πως η κυβέρνηση αποζητά έξοδο διαφυγής από το αδιέξοδο Κουφοντίνα και ήδη στο πρωθυπουργικό περιβάλλον συζητείται η αλλαγή πολιτικής γραμμής χωρίς ωστόσο αυτή η εξέλιξη να δημοσιοποιείται επικοινωνιακά.dolio5

.