«Πρόκειται για Βατερλό της κυβέρνησης, η οποία με αβάσιμες κατηγορίες, τιμωρεί όσους έβαλαν για πρώτη φορά τους ιδιοκτήτες δημόσιων συχνοτήτων να πληρώσουν..

18 Ιουλίου 2021

Γιάννης Αμανατίδης
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης – Πρώην υφυπουργός Εξωτερικών

«Κίνηση που έβλαψε την ίδια τη δημοκρατία» χαρακτήρισε, σήμερα, την παραπομπή του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Αμανατίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash 99,4».

«Πρόκειται για Βατερλό της κυβέρνησης, η οποία με αβάσιμες κατηγορίες, τιμωρεί όσους έβαλαν για πρώτη φορά τους ιδιοκτήτες δημόσιων συχνοτήτων να πληρώσουν για αυτές» πρόσθεσε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών.

Ερωτηθείς, στη συνέχεια, για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών απάντησε πως θα πρέπει να είναι υπό όρους και με στοχευμένες κινήσεις, «ώστε να αντιμετωπιστεί από όλους ως πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ευθύνης» και επέκρινε την κυβέρνηση για τα 150 ευρώ που δίνει στους νέους για να εμβολιαστούν, λέγοντας πως «είναι προσβλητικό».

«Δεν πρέπει να δίνονται λάθος και αντιφατικά μηνύματα» υποστήριξε και αναφέρθηκε εκτενώς στους λανθασμένους κυβερνητικούς χειρισμούς στην Παιδεία που κατέστησαν τη χώρα μας …. πρωταθλήτρια των lockdown σε σχολεία και Πανεπιστήμια.

.