Ο ΦΑΣΙΤΙΚΟΣ τρόπος να κλείνουν επιχειρήσεις και κέντρα διασκέδασης με πρόστιμα διότι κάποιοι πελάτες ήταν ορθή η δεν είχαν το πιστοποιητικό…

30 Αυγούστου 2021

Ρεπορτάζ του Νίκου Βάνη

Ο ΦΑΣΙΤΙΚΟΣ τρόπος να κλείνουν επιχειρήσεις και κέντρα διασκέδασης με πρόστιμα διότι κάποιοι πελάτες ήταν ορθή η δεν είχαν το πιστοποιητικό αυτό εφάρμοσε και ο Χίτλερ Μια ανελέητη εκστρατεία άρχισε για τον αποκλεισμό του μισού εκατομμυρίου Εβραίων.

Μια ανελέητη εκστρατεία άρχισε η Κυβέρνησης για τον αποκλεισμό του ανεμβολίαστων προέρχεται από τον χώρο της Δεξιάς, τα ίδια δεδομένα της Δημοκρατία της Βαϊμάρης έχουμε σήμερα να καταλύσει το κοινοβουλευτικό σύστημα.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης Δεν κάνουν αντιπολίτευση απλός χαϊδεύουν την κυβέρνηση και θα τα βρουν μπροστά τους από τον ελληνικό λαό.

Αφού όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις στην Ελλάδα, είχαν τόση χρονική διάρκεια, όση χρειαζόταν στην Καγκελαρία της Γερμανίας για να εξυπηρετήσει τα δόλια συμφέροντά της στην χώρα μας!

Ακόμη και η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Προεδρία της Δημοκρατίας στο πρόσωπο της κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, ήταν, όπως καλά ισχυρίζονται υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, επιλογή της Άνγκελα Μέρκελ.

Η κυβέρνηση επιβάλλει ξανά περιορισμούς Κλείνουν νυχτερινά κέντρα, με πρόστιμα διότι κάποιοι πελάτες ήταν ορθή η δεν είχαν το πιστοποιητικό .

Τα τρία νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα που τους έκλεισε η κυβερνήσει ανήκουν σε επιχειρηματίες της Νέας Δημοκρατίας φυσικά μίλησαν στο ελληνικό φαινόμενο,στην τηλεφημερίδα elliniko fenomeno gr έτσι που τον παν στην νέα δημοκρατία θα μείνουν μονοί του…

Πρόστιμα 10.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και επταήμερο λουκέτο.«Είναι απαράδεκτο μέτρο».

οι υπεύθυνοι τον επιχειρήσεων, προσέφυγουν στην δικαιοσύνη κατά της απόφασης αυτής και το Πρωτοδικείο Αθηνών την παύση της αναστολής λειτουργίας.

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν θα συνεχίσουν τα ρεπορτάζ για την καλή Ελληνική διασκέδαση, καθώς και από το μικρόσφωνο του ψηφιακού ραδιοφώνου elliniko-fenomeno.com.

.