Ο Βασίλης Καρράς και Ο Γιάννης Πλούταρχος στο FIX ! έχει γέμισε πολλούς Βαλκάνιους και των Θεσσαλονικάιων  πελάτων . που ρίχνουν σωρηδόν τα λευκά λουλούδια..

25 Νοεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ του Νίκου Βάνη

Ο Βασίλης Καρράς και Ο Γιάννης Πλούταρχος στο FIX! έχει γέμισε πολλούς Βαλκάνιους και των Θεσσαλονικάιων  πελάτων . που ρίχνουν σωρηδόν τα λευκά λουλούδια..

Ο Βασίλης Καρράς – ο άρχοντας με τις τεράστιες επιτυχίες και τους αμέτρητους θαυμαστές έρχεται να ξεσηκώσει το φανατικό κοινό του όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει με απόλυτη επιτυχία!

Ο Γιάννης Πλούταρχος – με τη μαγευτική φωνή του και τα υπέροχα τραγούδια του είναι έτοιμος να μας χαρίσει μαγικές μουσικές στιγμές αφού το όνομά του έχει άκρως ταυτιστεί με το ερωτικό τραγούδι!

Με μοναδικό πρόγραμμα το οποίο  μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικάιων .

Ακόμα μια χρονιά ατελείωτης διασκέδασης Ο βασιλιάς των Λουλουδιών ο Βασίλης Καρράς έχει «τρελάνει τους θαμώνες Ο κόσμος φώναζε Βασίλης – Βασίλης και ο καλλιτέχνης δάκρυσε

ο Βασίλης Καρράς είναι μεγάλος κεφάλαιο για την Παγκόσμια διασκέδαση για νυχτερινή ζωή (Θεσσαλονίκη, Αθήνας, Ελλάδα

ο Βασίλης Καρράς δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη!Χτίζονται με αγώνες,με προσπάθεια,με χαρακτήρα,με ηθική,με ταπεινότητα,με ταλέντο,με ανθρωπιά,με σεβασμό!!! η ανταπόδωση του κόσμου πρός τον καλλιτέχνη για ότι του προσφέρει εδώ και 4 δεκαετίες!!!

Ο κόσμος που πηγαίνει τόσα χρόνια στα μαγαζιά του στο FIX ! για να τον ακούσει του ζητάει τα αγαπημένα του τραγούδια Ένα από αυτά είναι το «Δημήτρη χάνομαι».είναι αφιερωμένο στον παλιό του φίλο μας βάρδος, Δημήτρης Γεωργόπουλος βοηθώντας συνάμα πολλούς καλλιτέχνες ,σήμερα δε, μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου, ακόμα δίδαξε, μπουζούκι σε πολλούς νέους καλλιτέχνες. όπως και τον Νίκο Βέρτη,

Ο Βασίλης Καρράς όμως κάθε φορά έρχεται σε δύσκολη θέση γιατί από τη μια δε θέλει να χαλάσει το χατίρι στον κόσμο και από την άλλη δεν μπορεί να το τραγουδήσει. Ο λόγος; το «Δημήτρη χάνομαι».είναι αφιερωμένο στον παλιό του φίλο μας Δημήτρη Γεωργόπουλο,

Ο Βασίλης Καρράς το συγκεκριμένο τραγούδι το έγραψε για ένα πολύ καλό του φίλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή και ένιωσε την ανάγκη να του αφιερώσει ένα τραγούδι σε ένα του άλμπουμ.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Καρράς σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη,www elliniko fenomeno com και elliniko fenomeno gr fenomeno news, το συγκεκριμένο τραγούδι το έγραψε για ένα πολύ καλό του φίλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή και ένιωσε την ανάγκη να του αφιερώσει ένα τραγούδι σε ένα του άλμπουμ.

Με αυτό τον τρόπο ένιωθε πως θα τον έχει για πάντα κοντά του, δίπλα του, το Δημητράκη να τον συνοδεύει. Παρόλα αυτά, δεν αντέχει να το τραγουδάει μπροστά σε κοινό γιατί λυγίζει, δακρύζει, δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το χαμό του φίλου του.

Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία να ζητήσει συγνώμη από τους θαυμαστές τους και να εξηγήσει το λόγο που δεν μπορεί να τραγουδήσει το συγκεκριμένο τραγούδι στα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδάει.

Κατάθεση ψυχής του μεγάλου μας καλλιτέχνη Βασίλης Καρράς σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη, http://elliniko-fenomeno.com/

Στη ζωή υπάρχουν αξίες, που θέλουν πολύ ψάξιμο. Αξίες, που δεν υπακούν σε απλοϊκούς καθημερινούς χαρακτηρισμούς, αλλά αναδεικνύουν με τον δικό τους τρόπο την σπουδαία κουλτούρα της ζωής και της απτής κοινωνικής πραγματικότητας.

Με βάση αυτήν την θεώρηση είπαμε να φωτίσουμε και την άλλη πτυχή της καλλιτεχνικής διαδρομής του Βασίλη Καρρά, αυτήν, που κάποιοι θα την αναγνώριζαν πλέον ως ποιοτική και θα απορούσαν που βρίσκει αυτός ο διαχρονικός καλλιτέχνης τόσο δυνατές πηγές έμπνευσης και πως διαρθρώνει σε στίχους τα νοήματα και τα αισθήματα, ώστε να γίνονται τεράστιες επιτυχίες»

Ο Βασίλης Καρράς ακόμα περιμένει από δημάρχους της Θεσσαλονίκης για τον χώρο που αναζητεί, ώστε να δημιουργήσει το «Σπίτι του Καλλιτέχνη», ο Βασίλης Καρράς.

Στην παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του με τίτλο «Από την αποθέωση της Ανατολής» μίλησε για το όραμά του αλλά και για το παράπονο που έχει από πρόσωπα της αυτοδιοίκησης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, έχει ανακοινώσει πως θέλει να δημιουργήσει μια δομή στη Θεσσαλονίκη για όλους τους τραγουδιστές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες Χτυπήσαμε πόρτες προς το Πανόραμα, προς Παύλου Μελά, προς το κέντρο. Έχουν περάσει 3-4 χρόνια και ακόμα περιμένουμε απαντήσεις.

Πολλά παράπονα εκφράζει ο Βασίλης Καρράς για τους συνάδελφου του που δεν αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια για το «Σπίτι του Καλλιτέχνη» όπως λέει η όμως σαν την υγειά δεν υπάρχει

Αυτά και όλα όσα είπε ο Βασίλης Καρράς στο Νίκο Βάνη, και στο http://elliniko-fenomeno.com/

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, πληροφορίες που πουθενά αλλού δεν έχουν γραφτεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε ρεπορτάζ εκ των έσω,

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει γαι τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko fenomeno.com

.