Οι ολιγάρχες της διαπλοκής στις εκλογές Οι Βαρδινογιάννηδες ο Γιάννης Αλαφούζος Λάτσης, και οι Μαρινάκης Κυριακού και οι μυτιληναίος Περιστέρης Κόκκαλης και Κοπελούζος Μελισσανίδης.. .

29 Απριλίου 2022

Οι ολιγάρχες της διαπλοκής στις εκλογές Οι Βαρδινογιάννηδες ο Γιάννης Αλαφούζος Λάτσης, και οι Μαρινάκης Κυριακού και οι μυτιληναίος  Περιστέρης  Κόκκαλης και Κοπελούζος  Μελισσανίδης.

Συναντήσεις με όλη την Διαπλοκή μαθαίνω ότι πραγματοποιεί ο αρχηγός του ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκης, μετά το άνοιγμα του παιχνιδιού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος τάχθηκε υπέρ των μετεκλογικών κυβερνήσεων συνεργασίας, σε μια τοποθέτηση που ερμηνεύτηκε και ως ομολογία αδυναμίας σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εν λόγω παράγοντες της εξωθεσμικής εξουσίας, δίνουν «γη και ύδωρ» στον αρχηγό του «ΠΑΣΟΚ», τον οποίο αποσκοπούν να ελέγξουν ενόψει μιας πολύ πιθανής δικομματικής κυβέρνησης ΝΔ – ΚΙΝΑΛ, μετά την πρώτη (με απλή αναλογική) εκλογική αναμέτρηση ή την δεύτερη (με ενισχυμένη

θα στηρίξει με νύχια και δόντια τον Ανδρουλάκη ως εναλλακτικό πόλο, αφού όπως λέει ο ίδιος όχι μόνο δεν εμπιστεύεται τον Μητσοτάκη αλλά με στοιχεία και φακέλους αποδεικνύει στους συνομιλητές του ότι η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία 10 χρόνια είναι “υπάλληλος” του Λάτση.

Για όσους αντιλαμβάνονται είναι πέρα του προφανές ότι Μαρινάκης και Κυριακού έχουν φύγει από το 100% υπέρ του Μητσοτάκη και ισορροπούν στο 50 % 60% ο Γιάννης Αλαφούζος 45% 57% μυτιληναίος 60% 40% Κόκκαλης και Κοπελούζος 20% Μελισσανίδης 30%

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εν λόγω παράγοντες της εξωθεσμικής εξουσίας δίνουν ύδωρ στον αρχηγό του «ΠΑΣΟΚ»

.