Ο ξεπεσμός ενός Προέδρου…

24 Απριλίου 2022

Με πληροφορούν πως συνεχίζει ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην καθημερινή τηλεοπτική του εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ιδιοκτησίας του (ART TV) να “υμνεί” τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω χαλαρής κριτικής και με την ανάδειξη του ψευδεπίγραφου: “και ποιον να ψηφίσουμε;”!

Θλίβομαι πραγματικά γι΄ αυτόν τον πολιτικό άνδρα που κάποτε ως Πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμπνεύστηκε το “ρήξη και ανατροπή στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο”, εμπνέοντας χιλιάδες Ελλήνων και οι οποίοι τον είχαν θεοποιήσει για τα πατριωτικά και Χριστιανοορθόδοξα πιστεύω του!

Έτσι τουλάχιστον φάνταζε στα μάτια του λαού τα πρώτα χρόνια ιδρύσεως του κόμματος ΛΑΟΣ! Γιατί στη συνέχεια ο ίδιος αποδόμησε το κόμμα και πρόδωσε τους ψηφοφόρου του!

Φέρνοντας στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό τους Άδωνι Γεωργιάδη, Θανάση Πλεύρη και Μάκη Βορίδη, οι οποίοι “δηλητηρίασαν” το πατριωτικό κόμμα με τις νεοφιλελεύθερες, τις νεοταξικές τους θέσεις και απόψεις, ενεργώντας ως “Δούρειοι Ίπποι” του Συστήματος! Βεβαίως με την σύμφωνη απόφαση-θέση του Καρατζαφέρη, αφού είχε ο ίδιος υποταχθεί στο Σύστημα, μεταλλάσσοντας τον εαυτό του!

Η ψήφιση του πρώτου Μνημονίου από την 15μελή Κ.Ο. του ΛΑΟΣ και η συμμετοχή του κόμματος με 4 στελέχη του σε Υπουργεία της κυβέρνησης του τραπεζίτη ανθρώπου των Διεθνών Αγορών Λουκά Παπαδήμου, αποδεικνύει τα παραπάνω αναφερόμενα!

Έτσι οι προδομένοι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ του γύρισαν την πλάτη – μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο – και ο Γιώργος Καρατζαφέρης έπεσε σε βαθιά ανυποληψία!

Το κόμμα διαλύθηκε και ο ίδιος μέσω του καναλιού του εκλιπαρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ένα “κομμάτι ψωμί”! Πολιτικό ψωμί κι ας είναι και μουχλιασμένο!

Τέτοιος πολιτικός ξεπεσμός, ενός ανθρώπου που κάποτε γέμιζε αίθουσες με δεκάδες να αδυνατούν να εισέλθουν σε αυτές, με Συνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη το 2006 και τη συμμετοχή 4 χιλιάδων συνέδρων!

Φοβήθηκε το Σύστημα, επέβαλε τους “Δούρειους Ίππους” και χτύπησε στα αδύνατα σημεία (;;;) του Καρατζαφέρη, διαλύοντας ένα πατριωτικό κόμμα που δημιουργήθηκε, σμιλεύτηκε και μεγαλούργησε σε εποχές που ήταν πολύ δύσκολο να γίνουν οι ιδέες του κόμματος και οι προτάσεις του αποδεκτές από μια ελληνική κοινωνία, που ζούσε μέσα στις ευμάρεια των αγροτικών ευρωπαϊκών επιδοτήσεων, των υψηλών μισθολογίων, των δώρων, των αλόγιστων αγορών κλπ. κλπ.!!

?? ???????????????? ??????? ??????????????

.