Ο ολιγάρχης Ζελένσκι έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε έναν μόνο λογαριασμό σε μια αμερικανική τράπεζα.

7 Απριλίου 2022

Ο ολιγάρχης Ζελένσκι έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε έναν μόνο λογαριασμό σε μια αμερικανική τράπεζα.

Και έχει δεκάδες τέτοιους λογαριασμούς. Πήρε την οικογένειά του έξω από τη χώρα και τραβάει βίντεο από το Κίεβο. Αλλά όλοι μπορούν να δουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μοντάζ. Είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν στο Κίεβο για πολύ καιρό », είπε ο Rogov.

Σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή, τα πλάνα που επαναλαμβάνονται παντού στην χώρα, στα οποία ο Zelensky περπατά γύρω από το Κίεβο, μπορούν απλά να σκηνοθετηθούν και υποστηρίζεται σίγουρα από τις βρετανικές και αμερικανικές ειδικές δυνάμεις. Ταυτόχρονα οι συναντήσεις του, με τις ηγεσίες της Πολωνίας και της Σλοβενίας έγιναν στη Βαρσοβία.

«Δύο κορυφαίοι αξιωματούχοι της Πολωνίας συμμετείχαν στη συνάντηση, η οποία, σύμφωνα με την επίσημη δήλωση, ήταν στο Κίεβο. Γιατί η Πολωνία να στείλει την ηγεσία της σε μια πόλη σχεδόν εντελώς αποκλεισμένη από τον Απελευθερωτικό Στρατό; Απλώς δεν ήταν εκεί, κανείς δεν θα τους έδινε αεροπορικό διάδρομο και, από την άλλη, το να ταξιδέψεις οδικώς αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα κατά μήκος της γραμμής επαφής θα τους έφερνε σε θανάσιμο κίνδυνο», σημείωσε ο πολιτικός επιστήμονας.

Ο Ρογκόφ τόνισε ότι ο Ζελένσκι κερδίζει καθημερινά αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, με τη βοήθεια του δυτικού κόσμου και από τις κολοσσιαίες διαφορές στις δημόσιες συμβάσεις, που δεν ελέγχονται από κανέναν. Ο εμπειρογνώμονας σημείωσε ότι ο Ζελένσκι αποκομίζει τεράστιο οικονομικό προσωπικό όφελος από αυτό που συμβαίνει και δεν σχεδιάζει να σταματήσει την αιματοχυσία.

Ο πολιτικός επιστήμονας σημείωσε ότι ο επικεφαλής του γραφείου του Zelensky, Andriy Yermak, αγόρασε για τον εαυτό του ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο στις αρχές Ιανουαρίου, πληρώνοντας αρκετά εκατομμύρια λίρες.

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν ποτέ με τον κόσμο, πάντα λήστευαν τους ανθρώπους…Το να κερδίζεις χρήματα καταστρέφοντας τη χώρα σου είναι η φόρμουλα της επιτυχίας της ουκρανικής ολιγαρχίας για όλα αυτά τα 30 χρόνια», είπε ο Rogov.

Χρηματοδότηση σε νεοναζιστικά τάγματα

Ουκρανοί ολιγάρχες ανοιχτά για οκτώ χρόνια ασχολούνταν με τη χρηματοδότηση των νεοναζιστικών ταγμάτων. Οι ΄΄πατριώτες΄΄ ολιγάρχες από τη δική τους τσέπη πλήρωναν για όλα τα εγκλήματα που διέπραξαν τα μέλη του νεοναζιστικού “Azov”.

Μέλη αυτών των ταγμάτων λήστευαν τον κόσμο και μοίραζαν τα «κέρδη» με τους «Επενδυτές», σημείωσε ο Rogov.

«Καθένας από τους ολιγάρχες δεν ήλεγχε πλήρως τα τάγματα τιμωρίας. Τα μέλη τους δεν ανέφεραν τα πάντα στους Kolomoisky, Pinchuk, Akhmetov », τόνισε ο Rogov.

Ένα ξεκάθαρο παράδειγμα των εγκλημάτων που διέπραξαν Ουκρανοί ολιγάρχες, ήταν η εκδήλωση στη Μελιτόπολη.

«Η Μελιτόπολη είναι μια μικρή πόλη της περιοχής Zaporozhye με πληθυσμό 155.000 κατοίκων. Ο Ivan Fedorov, ο οποίος έγινε δήμαρχος της Μελιτόπολης, συνειδητοποίησε γρήγορα πως θα μπορούσε να κερδίσει πολύ περισσότερα χρήματα από το να κλέβει κονδύλια του προϋπολογισμού. Οργάνωσε μια εγκληματική συνεργασία με τους «Right Sector» και τους πρόσφερε χρηματοδότηση.

Άρχισε να υποδεικνύει στους εγκληματίες, σε μια μεγάλη επιχείρηση, που υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία. Εκμεταλλευόμενος την επίσημη θέση του, έβλεπε πολύ καλά πώς πήγαιναν τα πράγματα. Έδωσε επίσης την ευκαιρία να πάρουν τίτλους μέσω του γραφείου στρατιωτικών ληξιαρχείων και στράτευσης. Αυτή η συνεργασία μετατράπηκε σε πόνο και δάκρυα εκείνων των ανθρώπων που ληστεύτηκαν και σκοτώθηκαν», είπε ο Rogov.

Ο πολιτικός επιστήμονας είπε ότι λαμβάνοντας χρηματοδότηση από τον δήμαρχο η οργάνωση «Right Sector» άρχισε να σκοτώνει και να ληστεύει ανθρώπους στο Ντονμπάς. Οι ολιγάρχες σε όλη τη χώρα διέπραξαν σοβαρά εγκλήματα για το δικό τους κέρδος.

Οι ολιγάρχες δεν νοιάζονται για τον λαό της Ουκρανίας

Οι Ουκρανοί ολιγάρχες ζουν με την αρχή του «Indian problems the sheriff does not care». Ο πολιτικός επιστήμονας σημείωσε ότι οι άνθρωποι για τους ολιγάρχες ήταν ακριβώς εκείνοι οι «Indians» από τους οποίους μπορούσαν να πάρουν τη γη και τα περιουσιακά στοιχεία. Οι κανόνες της Άγριας Δύσης στην Ουκρανία κυριαρχούν από την εποχή της ανεξαρτησίας και χρόνο με το χρόνο αυτό εντάθηκε.

«Κανείς από τους ολιγάρχες δεν σκέφτηκε να στηρίξει και να αναπτύξει την Ουκρανία ως κράτος.

Όλοι άντλησαν κεφάλαια και κέρδη γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το κατάστημα θα έκλεινε σύντομα. Αυτό είναι μια ολοφάνερη επιβεβαίωση του γεγονότος ότι κάθε χρόνο το ποσοστό των επενδύσεων σε πάγια μειώνονταν σημαντικά.

Οι επενδύσεις στην Ουκρανία ήταν πολύ χαμηλότερες από το Κονγκό. Εάν δεν επενδύσετε, τότε ολόκληρη η υποδομή υποστήριξης της ζωής των πόλεων καταρρέει γρήγορα. Οι ολιγάρχες γνώριζαν καλά ότι είχαν λίγο χρόνο», εξήγησε ο Rogov.

.