Πρόωρη η πολιτική συνταξιοδότηση του Κυριάκου Μητσοτάκη…

22 Απριλίου 2022

Είναι πλέον πανθομολογούμενο, πως η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη καταρρέει, με τα ποσοστά της να γκρεμοτσακίζονται στο βάθος της αβύσσου! Η γαλάζια παράταξη της μεταλλαγμένης ΝΔ είναι ερμαιο των άθλιων επιλογών της! Χτύπησε αλύπητα την κοινωνία μας, τους συνταξιούχους, τους υγειονομικούς, τα ελληνικά νοικοκυριά!

Αυτή η κατάρρευση καθημερινά μεγαλώνει και πλέον η αμφισβήτηση έρχεται και από πλέον ένθερμους υποστηρικτές της, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως το “μαύρισμα” θα είναι πολύ μεγάλο και αλλάζουν σιγά-σιγά πλεύση!

Όταν Συστημικές δημοσκοπήσεις φιλοκυβερνητικών Μέσων δεν μπορούν να κρύψουν τα χαμηλά ποσοστά της ΝΔ, εισπράττοντας την τηλεφωνική οργή του λαού!

Αλλά και δημοσιογράφοι, με άθλια έκθεση υποστήριξης της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, γυρίζουν σιγά-σιγά τη στάση τους, τον λόγο τους, όπως ο Άρης Πορτοσάλτε του Συστημικού ΣΚΑΪ!

Ο οποίος προ ημερών, με το λαϊκίστικο – όπως πάντα – ύφος του, παραδέχτηκε, πως η ΝΔ “τρώει ξύλο στις δημοσκοπήσεις, φανερές ή μυστικές”!

Στις μυστικές, των κομμάτων αλλά και των ξένων πρεσβειών, όπου τα ποσοστά της ΝΔ φτάνουν στα ίδια με της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά!

Η πολιτική συνταξιοδότηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχεται πιο γρήγορα από ότι είχε φανταστεί! Έρχεται με θόρυβο, από τις “αναμμένες μηχανές” των αυριανών “δελφίνων” της ηγεσίας της ΝΔ!!

egerssi.gr

.