Από τη μεγάλη συναυλία στην Μύκονο που θα δώσει ο Νίκος Βέρτη της 15 7 2022

19 Ιουνίου 2022

Από τη μεγάλη συναυλία στην Μύκονο που θα δώσει ο Νίκος Βέρτη της 15 7 2022

Η Μύκονος υποδέχεται τον Νίκο Βέρτη σε μία μοναδική υπερπαραγωγή!

Η μεγάλη συναυλία στις 15 Ιουλίου στην παραλία του Ορνού…

Το εντυπωσιακό σκηνικό σε συνδυασμό με τον απολαυστικό ήχο της πολυμελούς ορχήστρας του Νίκου Βέρτη,

θα σε εντυπωσιάσει με τα Τελευταία Ηχητικά Σύστηματα και τον φωτισμό από την έκθεση της Γερμανάς στη Φρανκφούρτη του δικτύου, τα ηλεκτρολογικά υλικά, καινοτόμα προϊόντα αυτοματισμού Ηχητικά Σύστηματα καλύπτει τα πάντα, από τεχνολογία LED και οθόνες πλάσμα.

Ο Νίκου Βέρτη σμε συνδυασμό με την 25μελή ορχήστρα, δημιουργούν ένα ουτοπικό συναίσθημα στην έννοια της λέξης (διασκέδαση)!

Γιατί ουσιαστικά, ο Νίκος Βέρτης είναι ένα όνομα ταυτόσημο με την ποικιλία, και την θέσει τα δικά του δεδομένα για ακόμα μια φορά, στο φαντασμαγορικό με την μεγάλη συναυλία στην Μύκονο που θα δώσει ο Νίκος Βέρτη της 15 7 2022.

Ο Νίκος Βέρτης τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς το κοινό αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό ότι ξέρει να ανταμείβει αυτόν που τον σέβεται τόσο με την ποιότητα των τραγουδιών και των δισκογραφικών του δουλειών όσο και με την ποιότητα της προσφοράς υπηρεσιών στο χώρο των εμφανίσεων.

Την ήδια ώρα που η κρίση αμείλικτη έχει πλήξει την διασκέδαση και έχει «αφανίσει» στην κυριολεξία ονόματα του χώρου.

Ο Κόσμος αποδεικνύετε ότι θα τιμήσει αυτόν που το αξίζει .

Σε αυτήν την κατηγορία βρίσκεται δικαιωματικά

Ο Νίκος Βέρτης ο οποίος ξέρει να προσφέρει στο κοινό γι΄ αυτό και ανταμείβεται με την επιτυχία που απολαμβάνει σήμερα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό έτσι και στην μεγάλη συναυλία στις 15 Ιουλίου στην παραλία του Ορνού – Pasaji..Θα γίνει χαμό. από Πολύς κόσμος ψαχνή να κλήση ρεζερβέ…..

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τηλεφημερίδας Ελληνικό Φαινόμενο, πληροφορίες που πουθενά αλλού δεν έχουν γραφτεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε ρεπορτάζ εκ των έσω,

Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News που διανέμεται δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουν τα καλλιτεχνικά ρεπορτάζ, καθώς και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης θα σας ενημερώσει γαι τα καλλιτεχνικά δρώμενα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου elliniko fenomeno.com

.