Ο Τράγκας δεν τα έκανε πουλώντας κεριά έξω από εκκλησίες.

17 Ιουνίου 2022

Ο Τράγκας δεν τα έκανε πουλώντας κεριά έξω από εκκλησίες.

Τράγκας ολέ! Οι γελοιότητες των τηλεεισαγγελέων για τους δήθεν 30 επιχειρηματίες που κατέθεσαν ότι εκβιάστηκαν. Ιδού οι 10 εταιρίες που περιγράφονται στο πόρισμα Βουρλιώτη.

Διαβάζω και ακούω για δήθεν 30 επώνυμες καταθέσεις επιχειρηματιών, που καταγγέλουν ότι εκβιάστηκαν από τον γνωστό δημοσιογράφο όταν ήταν εν ζωή και μάλιστα ότι έφθασαν στο σημείο να του καταβάλουν «μηνιάτικα» της τάξης των 30 έως 60 χιλιάδες ευρώ έκαστος! Ένας άλλος του έδωσε 5.000.000! Ουδέν γελοιοδέστερον.

Όπως αντιλαμβάνεστε όλες αυτές οι δήθεν αποκαλύψεις περί τουλάχιστον 30 εκβιασθέντων επιχειρηματιών των οποίων οι καταθέσεις περιλαμβάνονται στο περίφημο πόρισμα της Επιτροπής για το ξέπλυμα είναι …ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

Είναι προφανές ότι τα λεφτά ο Τράγκας δεν τα έκανε πουλώντας κεριά έξω από εκκλησίες. Μιλάμε όμως για την ανυπαρξία αυτών των καταθέσεων και μόνο αυτών.

Όπως με διαβεβαιώνει έγκυρη πηγή που γνωρίζει εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, καμία καταγγελία επιχειρηματία δεν περιλαμβάνεται στο πόρισμα, καθώς δεν προέβη σε επώνυμη κατάθεση κατά του αποθανόντος Γ. Τράγκα για εκβιασμό! Λέει ένας μια γελοιότητα και οι άλλοι την αναπαράγουν επειδή πουλάει!

Έκανε λέει εκπομπές για να πιέσει τους δικαστές να αποφυλακίσουν έναν επιχειρηματία! Και όμως τα κουτορνίθια των ΜΜΕ που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν τελειώσει Λύκειο το πιστεύουν.

Έτσι νομίζουν ότι δικάζουν οι δικαστές Το πρόβλημα είναι δυστυχώς ότι κάποιοι κάνουν καριέρα έχοντας αναγάγει την ανοησία σε επιστήμη και ο λαός χωρίς κρίση τα καταπίνει αμάσητα. Το edolio έχει στην διάθεση του το πόρισμα των 60 σελίδων της αρχής καταπολέμησης του μαύρου χρήματος.

Να σημειώσουμε ότι η αρχή αυτή δεν ασκεί ποινική δίωξη αλλά διαβιβάζει στον εισαγγελέα τα στοιχεία που βρίσκει. Σύμφωνα με το πόρισμα οι εταιρείες που καταγράφονται ότι ανήκουν στον κύκλο συμφερόντων του Γιώργου Τράγκα είναι :

Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχει η εταιρεία «Manorgold LTD» μέσω της οποίας έγινε η αγορά της βίλας στην Κασσιόπη της Κέρκυρας, την οποία διεκπεραίωσε δικηγορικό γραφείο του νησιού που ανήκει σε κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ.

Στην Κύπρο η εταιρεία «G.T.Line Media LTD» που δημιουργήθηκε το 2018. Στη Γαλλία η μονοπρόσωπη ατομική επιχείρηση «Tragkas Georgios».

Στις Βρετανικές Παρθένες Νήσοι έχουν εντοπιστεί οι: «Family Line LTD», «NORDALE GROUP S.A.» και «Bluebird Assets Corp.», ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Γιώργος Τράγκας είχε δημιουργήσει τρεις εταιρείες: Τις «BLUEBAY Haven LLC», «Neer View LLC» και «Pennview LLC».

Στο Μονακό υπήρχε η εταιρεία «M.Georgios Tragkaς – MEDIA POWER CONSULTING», ενώ η εταιρεία που είχε στον Παναμά, η «TACANA PORTFOLIO S.A.» είχε συμπεριληφθεί και στα Panama Papers.

.