Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΣυνεντεύξειςΠάνος Καμμένος: “Το...

Πάνος Καμμένος: “Το καθεστώς προσπαθεί να αλώσει το διαδίκτυο, φιμώνοντας τα ιστολόγια….

.. Έχουν πέσει πάρα πολλά χρήματα, για την στήριξη του ΔΝΤ, εταιρείες δημοσίων σχέσεων  και εταιρείες που αναλαμβάνουν το λεγόμενο κράισις μάνατζμεντ. Πληρώνουν τα ΜΜΕ, Δημοσιογράφoυς, ελέγχουν ακόμα τις διαφημιστικές εταιρείες ώστε  περάσουν την γραμμή, κατ΄ αρχήν του τρόμου στην Ελληνική Οικογένεια, στον Έλληνα πολίτη, για να επιβάλλουν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης….”

Η παραπάνω χαρακτηριστική φράση για την Ελληνική οικονομία ανήκει στον βουλευτή της ΝΔ, Πάνο Καμμένο σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έδωσε στην ψηφιακή μπάντα elliniko-fenomeno.com (5/8/2011) και στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη ,όπου μίλησε για όλους και για όλα στο πολιτικό γίγνεσθαι, με ειλικρίνεια, πράγμα σπάνιο για έναν πολιτικό.

Ο Πάνος Καμμένος γεννήθηκε στην Αθήνα, η οικογένεια του κατάγεται από την Ρούμελη και την Νίσυρο. Σπούδασε Οικονομικά – Management και ψυχολογία. Το 1987 κατετάγη στην Πολεμική Αεροπορία όπου υπηρέτησε 23 μήνες. Για πρώτη φορά εξελέγη βουλευτής το 1993 στην Β΄ Αθηνών με το πολιτικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ). Η δράση , όσο και το κοινοβουλευτικό του έργο είναι γνωστό και μεγάλο. Ο κ. Καμμένος είναι πολύτεκνος, με τέσσερις γιους. 

Υπήρξε πρόεδρος της διαρκούς επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας. Ανέλαβε σημαντικά νομοσχέδια που αφορούν την εξωτερική και αμυντική πολιτική της χώρας. Ανάλαβε εθνικής σημασίας αποστολές στο εξωτερικό σε πολεμικές ζώνες, όπου υπήρχαν Ελληνικές Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης (Κόσσοβο – Αφγανιστάν) Ηγήθηκε κοινοβουλευτικών αποστολών στο εξωτερικό με στόχο την προώθηση διμερών διπλωματικών σχέσεων σε θέματα Εθνικής ασφάλειας και Εξωτερικής πολιτικής.

Κατέθεσε πλήθος εισηγήσεων για την αντιμετώπιση παράνομης διακίνησης και εκμετάλλευσης ανθρώπων, και για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι οποίες έχουν υιοθετηθεί από χώρες μέλη του ΟΗΕ.

 Υπήρξε αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη) και αρχηγός της Κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατικών, και το μόνο εκλεγμένο μέλος με δικαίωμα ψήφου στο Πολιτικό γραφείο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες.

Διετέλεσε ειδικός απεσταλμένος για την Αντιτρομοκρατία στις 56 χώρες του Οργανισμού. Διετέλεσε Ειδικό Μεσολαβητής και Επίσημος Παρατηρητής του ΟΑΣΕ σε εκλογικές διαδικασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, και σε ευαίσθητες περιοχές της Ρωσίας, Κροατίας, Αλβανίας, Κοσσόβου.

Έχει αγωνιστεί ενάντια στα κυκλώματα των δήθεν εταιρειών είσπραξης πνευματικής ιδιοκτησίας, και στην προσπάθεια αυτών να εισπράξουν με παράνομο τρόπο υπέρογκα ποσά, από μικρομεσαίο έμπορο, και καταστηματάρχη. Είναι από τους πρώτους που επισκέφθηκε για πρώτη φορά μετά από 72 χρόνια την μαρτυρική Ίμβρο.

Έχε τιμηθεί από το Πατριαρχείο Τσεχίας, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, και από τον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος Αξίας. Διετέλεσε Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής.

Νίκος Βάνης: Σήμερα αγαπητοί μου ακροατές είναι μαζί μας ο Πάνος Καμμένος.

Πάνος τι κάνεις;; Μπορώ να σου μιλώ στον ενικό;;;

Π. Καμμένος: Καλημερίζω εσένα και την Θεσσαλονίκη

Ν. Βάνης: Είσαι αγωνιστής στην πολιτική σκηνή, σε διαβάζουμε και σε ακούμε. Χρειάζονται τέτοιοι πολιτικοί που τα λένε σταράτα, γιατί σήμερα με το μνημόνιο δεν βλέπω πολλούς να μιλούν.

Π. Καμμένος: Το θέμα είναι ποιος τα ακούει, γιατί έχουμε περάσει σε μια φάση, όπου λειτουργεί η ομερτά, που είχαν οι μαφιόζοι, δηλαδή ο νόμος της σιωπής. Έχουν ελεγχθεί πλήρως τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, έχουν κάνει μια προσπάθεια τις τελευταίες ημέρες να φιμώσουν το διαδίκτυο. Αυτό είναι μια καθεστωτική πολιτική.

Ν. Βάνης: Ο κύριος Υπουργός Δικαιοσύνης και γενικότερα η κυβέρνηση προσπαθούν να φιμώσουν το διαδίκτυο.

Π. Καμμένος: Το ίδιο έκανε ο Μουμπάρακ, και ο Καντάφι. Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί, όταν βλέπουν ότι πλέον δεν μπορούν να ελέγξουν μέσω της χρηματοδοτημένων από τις τράπεζες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, την παραπληροφόρηση, βλέπουν ότι υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, παρ΄ ότι, είναι πολύ λίγα ακόμα τα σπίτια στην Ελλάδα που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, το 53%.

Η πληροφορία μεταδίδεται και μεταδίδεται μέσα από τα νέα παιδιά που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, στους μεγαλυτέρους, και αυτό γίνεται κουβέντα, συζήτηση, όπως επίσης τα μικρά μέσα ενημέρωση και οι περιφερειακοί σταθμοί.

Εδώ λοιπόν το καθεστώς προσπαθεί να αλώσει το διαδίκτυο, φιμώνοντας τα ιστολόγια.

Όπως θα έχετε δει, έχουν πέσει πάρα πολλά χρήματα για την στήριξη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), εταιρείες δημοσίων σχέσεων οι οποίες αναλαμβάνουν το λεγόμενο κράισις μάνατζμεντ, πληρώνουν μέσα, δημοσιογράφους, ελέγχουν διαφημιστικές εταιρείες, προκειμένου να περάσουν την γραμμή κατ΄ αρχήν του τρόμου προς την Ελληνική οικογένεια, προς τον Έλληνα πολίτη, και να επιβάλλουν τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης.

Αυτήν την σούπα τους χαλάει το διαδίκτυο, και τώρα κάνουν αυτήν την προσπάθεια να το φιμώσουν, δεν θα το καταφέρουν βέβαια.

Ν. Βάνης: Δηλαδή εννοείται κύριε Καμμένο ότι και εμείς θα φτάσουμε σαν την Τουρκία, την Αίγυπτο, την Λιβύη, όπου επιβάλλεται λογοκρισία. Αυτό γνωρίζεται πολύ καλά ότι, δεν το έκανε κανείς στην Ελλάδα, ούτε και η χούντα.

Π. Καμμένος: Είναι πλέον πασιφανές , θα σας θυμίσω ότι, πριν από δύο χρόνια όταν ξεκίνησε το μνημόνιο, και μιλήσαμε για παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, τότε τιναζόντουσαν στον αέρα, μόλις το άκουγαν ότι παραχωρούμε την Εθνική Κυριαρχία, με πρώτον τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών και όλων των άλλων συλλόγων της Ελλάδος που το είπαν, έλεγαν ότι αυτός συκοφαντεί. Και τώρα βλέπουμε τον κύριο Γιούγκερ δημοσίως να βγαίνει, και να δηλώνει ότι θα πρέπει να μειώσετε την Εθνική Κυριαρχία.

Βλέπουμε επισήμους αξιωματούχους της κυβέρνησης να ομιλούν για την μείωση της Εθνικής Κυριαρχίας, και το θέμα είναι πως μειώνεται η Εθνική Κυριαρχία. Έχει την δυνατότητα από το σύνταγμα κάποια προσωρινή πλειοψηφία να παραχωρήσει την Εθνική Κυριαρχία;;

Έχουμε δικαίωμα να δώσομε των παιδιών μας και των εγγονιών μας, την δανειζόμενη από αυτούς προς εμάς πατρίδα, και να την παραχωρήσουμε έχοντας ακόμα και μια λαϊκή εντολή τεσσάρων ετών;;

Όχι, ακόμα και το σύνταγμα προβλέπει ότι, και για μείωση της Εθνικής Κυριαρχίας με διεθνή σύμβαση προβλέπεται πλειοψηφία 180 βουλευτών, που δεν είχε το πρώτο μνημόνιο, και δεν είχε και το δεύτερο μνημόνιο.

Ν. Βάνης: Το πρώτο μνημόνιο κύριε Καμμένο νομίζω ότι δεν ήλθε στην βουλή προς ψήφιση.

Π. Καμμένος: Ήλθε στην βουλή σαν δανειακή σύμβαση, και εν συνεχεία όπως είδατε αυτή η δανειακή σύμβαση δεν πέρασε από την πλειοψηφία των 180 βουλευτών. Την ψήφισαν 171 βουλευτές, του ΠΑΣΟΚ συνεπικουρούμενοι από το ΛΑΟΣ και την κυρία Ν. Μπακογιάννη. Από εκεί και πέρα είναι ένα μνημόνιο που δεν έχει πλειοψηφία η οποία θα του επιτρέπει να παραχωρήσει την Εθνική Κυριαρχία. Άρα είναι άκυρο, το ίδιο άκυρη είναι και η δανειακή σύμβαση.

Ν. Βάνης: Παραβιάζεται συνεχώς το σύνταγμα κύριε Καμμένο, όπως και για το θέμα της λογοκρισίας και της ελευθερίας του λόγου, που οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να καταργήσουν.

Π. Καμμένος: Είναι ξεκάθαρο. Θα σας πω το εξής. Στην βουλή όπως είδατε κατά την συζήτηση του δευτέρου μνημονίου, του Μεσοπροθέσμου που λέμε, έκαναν το εξής καταπληκτικό. Ο πρόεδρος της βουλής κύριος Φ. Πετσάλνικος για πρώτη φορά στα χρονικά του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν επέτρεψε να μιλήσουν όλοι οι βουλευτές.

Εγώ είχα τον αριθμό 108, έφτασαν στο 107, και σταμάτησαν εκεί, γιατί τους ενοχλεί να μιλήσουμε για τα CDS, τους ενοχλεί να μιλήσουμε για τις εταιρείες που συμμετέχει ο αδελφός του πρωθυπουργού, για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) με έδρα την Ελβετία που χρηματοδοτούνται από το Ελληνικό δημόσιο και ανήκουν στον αδελφό του πρωθυπουργού, με συνεταίρους ανθρώπους που πλησίασαν την Ν.Δ στο παρελθόν  και αυτά όλα γίνονται σε μια δημοκρατία. Απαγόρευσαν ακόμα και στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν διαφωνήσει τότε, να μιλήσουν.

Αυτά που γίνονται λοιπόν τώρα είναι πρωτοφανή. Ουσιαστικά είναι όχι απλώς παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, αλλά επιβολή μιας νέας τάξης πραγμάτων, που παραδίδει την χώρα σε άλλη εξουσία. Είναι πια ξεκάθαρο μας λένε ότι, θα έλθουν να μπουν στην Ελληνική κυβέρνηση επίτροποι σε κάθε υπουργείο, θα υπάρξει υπερ – πρωθυπουργός που θα εγκατασταθεί στο Μαξίμου, και θα έχει τον κύριο Γ. Παπανδρέου μέσα ως μπιμπελό, να κάνει τι;;

Να παραδώσει τον ορυκτό πλούτο της χώρας, να παραδώσει μέσω αυτής της πίεσης που δέχεται η πατρίδα μας την Εθνική Κυριαρχία;; Αυτό ακριβώς ισχύει.

Βλέπω ότι δεν είναι Ελληνικό Φαινόμενο. Έβγαιναν στην αρχή και έλεγαν για όλα φταίει ο Κ. Καραμανλής, τώρα για την Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία, για την Αμερική , τον Ντάουν Τζον και πάλι φταίει ο Κ. Καραμανλής;;

Ν. Βάνης: Ο Κ. Καραμανλής κύριε Καμμένο, πολύ καλά πήγε το καράβι, άφησε τα σπρεντ 135, και οι τωρινοί που τα πήγαν;;

Π. Καμμένος: Εγώ σας λέω ότι, δεν τα κάναμε όλα σωστά, και λάθη έγιναν, και αστοχίες υπήρχαν, και άνθρωποι οι οποίοι πιθανόν ήταν ανήθικοι υπήρχαν στην κυβέρνηση μας, αλλά από εκεί και πέρα ο Κ. Καραμανλής δεν δέχθηκε να γονατίσει, και δεν δέχθηκε να παραδώσει Εθνική γη και Εθνική κυριαρχία, αυτό είναι ξεκάθαρο.

Βγήκε ο κύριος Γ. Παπανδρέου στην αρχή, και άρχισε να μιλάει για Τιτανικούς, προσέξτε έχει μεγάλη σημασία αυτό, την ίδια στιγμή που μιλούσε με τον Στρος Καν τον Δεκέμβριο του 2009. Έδινε την άδεια και πουλιόντουσαν τα CDS, τα ασφάλιστρα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε ξένους, που αυτά σήμερα με την τιμή που έχουν τα CDS κοστίζουν 26 δις δολάρια, από 1 δις που πουλήθηκαν τότε.

Δηλαδή όλα τα μέτρα που χτυπιέται η Ελληνική οικογένεια, ο συνταξιούχος, ο εργαζόμενος κ.τ.λ.π, και εδώ υπάρχει ένας κώδικας σιωπής.

Εγώ κατάθεσε ερώτηση στην βουλή και δεν μου απάντησαν. Σήμερα την έκανα επερώτηση, ποιοι αγόρασαν , ποιοι ποντάρουν στην χρεωκοπία της χώρας;; Ποιοι είναι αυτοί, μήπως είναι οι φίλοι οι νέοι επιχειρηματίες του κυρίου Γ. Παπανδρέου;;

Ν. Βάνης: Είναι λέτε οι νέοι επιχειρηματίες του πρωθυπουργού.

Π. Καμμένος: Ναι, οι λεγόμενοι νέοι επιχειρηματίες, δείτε ποιοι είναι;; Και ποιους συναντούσε, οι γνωστοί, άγνωστοι του παρελθόντας.

Όταν ο αδελφός του πρωθυπουργού Ανδρίκος εργάζεται στην εταιρεία Γιουνιτζέσιον, η οποία εταιρεία είχε παίξει με CDS υπέρ της ίδιας της χώρας του, όταν η εταιρεία αυτή διαχειρίζεται μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης την Ντέξια, που μόνο ένα συμβόλαιο που έτυχε να βρω εγώ, ποντάρει 10δις σε σχέση μεταξύ Ευρώ και Δανικής κορόνας, αντιλαμβάνεστε ότι τα νούμερα είναι πολύ μεγάλα. 

Εδώ έχουμε ένα φαινόμενο που κτίζεται μέσω της Ελλάδος, για να καταπατηθεί η έννοια Έθνους – κράτους, στην Ευρώπη, αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση. Αποφασίζουν να χτυπήσουν πρώτα την Ελλάδα, γιατί είναι μια χώρα και ένας λαός που αντιστέκεται, ένας λαός που τους έκανε, να χάσουν το παιχνίδι τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο.

 Δεύτερος στόχος είναι η Ιρλανδία, είναι ένας λαός που και αυτός αντιστέκεται επί χρόνια ολόκληρα.

Και σου λένε, θα χτυπήσουμε πρώτα τους δύο άτακτους της Ευρώπης, και εάν καταφέρουμε να τους καθυποτάξουμε, από εκεί και πέρα θα περάσουν στον κόσμο μια κυβέρνηση. Θα δείτε μέσα στους επόμενους μήνες, θα μιλήσουν για υπουργό Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και εν συνεχεία για υπερ – πρωθυπουργό, αυτός είναι ο σκοπός τους, και σ΄ αυτόν τον σκοπό πρέπει να απαντήσουμε με πολύ δυνατή φωνή. Για να γίνε αυτό ο σκοπός, δημιουργήθηκε η περίφημη οικονομική κρίση, και δεν μπορεί κανείς να πει το εξής λογικό επιχείρημα.

Εντάξει η Ελλάδα χρωστάει, χρωστάει η Ευρώπη, η Αμερική, η Κίνα, τελικά σε ποιους χρωστούμε στους εξωγήινους;;

Ν. Βάνης: Τελικά  όλοι χρωστούν.

Π. Καμμένος: Στους εξωγήινους χρωστούμε, όχι βέβαια, είναι τεχνητό όλο αυτό, για να παρθούν μέτρα, που θα κάνουν ουσιαστικά πρώτα απ΄ όλα τις χώρες να χάσουν την Εθνική Κυριαρχία, και δεύτερον οι πολίτες να χάσουν την ιδιοκτησία. Θα βγούνε σε λίγο οι τραπεζίτες, όπως έχουν ήδη βγει με τις εισπρακτικές εταιρείες, και θα σου παίρνουν το σπίτι λόγου του δανείου που αυτοί σου έδωσαν, το αυτοκίνητο, και εν συνεχεία βλέπουμε ότι θα πάρουν και την κρατική περιουσία.

Ν. Βάνης: Χθες έγραφαν για τα ανταλλάξιμα που εδόθησαν επί Ε. Βενιζέλου στους πρόσφυγες του 22, και το μεγαλύτερο μέρος αυτών των δημοσίων ακινήτων διαχειρίζεται η Κτηματική εταιρεία του δημοσίου. Υπήρχε ένα ποσό γύρω στα 7 δις το οποίο εξαφανίστηκε. Τα χρήματα αυτά κύριε Καμμένο, που μαζεύονται δεν ξέρει που πάνε ούτε το ίδιο το κράτος.

Π. Καμμένος: Εδώ παρέδωσαν την Τράπεζα της Ελλάδος, και αυτό πέρασε από τα ψιλά γράμματα των εφημερίδων. Η Τράπεζα της Ελλάδος πέρασε σε ξένα χέρια, και μπορεί να ελεγχθεί, δηλαδή το χρυσό, που το περισσότερο πουλήθηκε επί κυβερνήσεως Κ. Σημίτη, δίνουν το σύνολο της Εθνικής περιουσίας. Αυτό το σχέδιο δεν θα περάσει, και εδώ χρειάζεται ένα Εθνικό προσκλητήριο, ανεξαρτήτων κομμάτων, και να σκεφτούν οι φίλοι που μας ακούν και ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, τι θα έλεγε σ΄ αυτήν την περίπτωση η Μελίνα Μερκούρη, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος.

Ν. Βάνης: Μιλάτε για το παλιό ΠΑΣΟΚ.

Π. Καμμένος: Ναι, το παλιό ΠΑΣΟΚ που εγώ διαφωνούσα πολιτικά, όμως είναι βέβαιο ότι, αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν θα προχωρούσε σε τέτοιους είδους παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας. Και εδώ θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι, έχουμε ευθύνες σαν πολίτες. Το ακροτελεύτερο του συντάγματος αναφέρει ότι, η τήρηση του συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Ν. Βάνης: Στο ψηφιακό ραδιόφωνο είχε φιλοξενήσει τον παλιό γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κύριο Χ. Βεργούλη, άνθρωπος ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, και ο οποίος μου είπε το εξής χαρακιριτικό:

 “Αυτοί είναι χειρότεροι από την χούντα του Ι. Μεταξά, και των συνταγματαρχών, γιατί εκείνοι δεν τόλμησαν να παραβιάσουν τόσο ασύστολα το σύνταγμα”.

Π. Καμμένος: Εγώ σας λέω ότι, ακόμα και στην βουλή που βλέπω βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατ΄ αρχήν οι εκλεγμένοι βουλευτές έχουν παραμεριστεί, και έχουν μπει ορντινάντζες. Από το γυμναστήριο που πήγαινε ο κύριος Γ. Παπανδρέου βρήκε την πρώην υπουργό Περιβάλλοντος, την έκανε υπουργό, δεν εκλέχθηκε από πουθενά, και τώρα την στέλνει στον ΟΟΣΑ με 250.000 Ευρώ το χρόνο.

Ο κύριος Ραγκούσης δεν έχει εκλεγεί ποτέ στην ζωή του, πάντα ήταν διορισμένος, εκτός της εποχής που διατέλεσε Δήμαρχος της Πάρου. Ο κύριος Ραγκούσης αυτήν την στιγμή δημιούργησε το θέμα με τους ταξιτζήδες.

Τώρα μας φέρνουν και τα χασίσια, άλλο κόλπο και αυτό. Κανένα καθεστώς ούτε και του Άσαντ στην Συρία δεν τόλμησε να ρίξει χασίσι στον λαό. Λένε ότι, θα επιτρέπετε το χασίς, αλλά πως θα επιτρέπετε;;

Ενισχύοντας τους εμπόρους ναρκωτικών;; Διότι όταν επιτρέπεις το χασίσι, και δεν προσδιορίζεις τι θα γίνει, να το φυτέψει κάποιος απαγορεύεται, να το αγοράσει από ποιόν;; Νόμιμα από Φαρμακείο όχι, άρα από τον έμπορο ναρκωτικών. Εκτός κι αν κάνουν μια εταιρεία πράσινης ανάπτυξης, να πάνε στον Πύργο της Ηλείας να βάλλουν τίποτα τουμπεκί ψιλοκομμένο, για να το πουλούν, γιατί είναι και τέτοιοι.

Ν. Βάνης: Κύριε Καμμένο, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η μήνυση του καταθέσατε εναντίον του Ανδρίκου Παπανδρέου;;

Π. Καμμένος: Κατ΄ άρχην διεξάγεται αυτήν την στιγμή έρευνα από τον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, έχει καταθέσει η κυρία Μπουγάτσου, θα καταθέσω και εγώ τις επόμενες ημέρες.

Ας μην ξεχνάμε ότι εγώ δεν κατέθεσα μήνυση στον Ανδρίκο Παπανδρέου, κατέθεσα στον εισαγγελέα για το θέμα των CDS.

Μου έκαναν αγωγή και μου ζητούν εκατομμύρια, όσα μου ζητά και ο Θ. Τσουκάτος που άρπαξε το εκατομμύριο, και ο κύριος Γ. Παπανδρέου λέει ότι το έβαλε στην τσέπη του, διότι τα χρήματα αυτά δεν πήγαν στον ΠΑΣΟΚ, τα πήρε ο Θ. Τσουκάτος, κάποιος όμως τα πήρε.

Τα ίδια λεφτά, φαίνεται πως ζήλεψε από τον Θ. Τσουκάτο και ο Ανδρίκος Παπανδρέου, μου ζητά και αυτός 1.000.000 Ευρώ. Κάποτε μου ζητούσαν και για τα υποβρύχια, βέβαια όπως είδατε παρέπεμψαν μόνο τον Α. Τσοχατζόπουλο, οι άλλοι είναι εντάξει.

Ν. Βάνης: Όλοι οι άλλοι βγήκαν καθαροί, Γ. Παπαντωνίου, Ν. Χριστοδουλάκης και λοιποί.

Π. Καμμένος: Ας μην ξεχνάμε ότι, αυτό που έγινε χθες, άλλο μεγάλο σκάνδαλο, βρήκαν μόνο βαριές πολιτικές ευθύνες. Εδώ υπάρχουν εργοστάσια όπως του Γερμανού που πήραν τα αντισταθμιστικά οφέλη, έκτισαν μεγάλη μονάδα στην Βόρεια Ελλάδα, και η ίδια η εταιρεία πήρε για την εγκατάσταση επιδότηση από τον Ευρωπαϊκή Ένωση δύο φορές. Και αφού πήρε δύο φορές λεφτά εν συνεχεία τις μπαταρίες δεν την έφτιαξαν εδώ, αλλά τις έκαναν εισαγωγή.

Ν. Βάνης: Μιλάτε για τον Γερμανό.

Π. Καμμένος: Μιλάω για όλα αυτά τα όργια. Δεν τον κάλεσαν στην εξεταστική επιτροπή για να του πουν “κύριε που είναι τα λεφτά;; Τι έκανες;; Πως έκανες την εισαγωγή;; Ενώ πήρες τα λεφτά σαν αντισταθμιστικά οφέλη για να δουλέψει η Ελληνική βιομηχανία. Ποιοι Έλληνες δούλεψαν στην Βόρεια Ελλάδα;;” Εδώ έχουν διαλυθεί τα πάντα.

Ν. Βάνης: Κύριε Καμμένο, τι βλέπετε, να γίνεται στο πολιτικό σκηνικό.

Π. Καμμένος: Δεν είναι θέμα πολιτικού σκηνικού, είναι θέμα Εθνικού σκηνικού. Να ξεσηκωθεί ο κόσμος, να αντιληφθεί τι ακριβώς παίζεται, και να αντισταθεί σ΄ αυτήν την παράδοση της πατρίδα μας, των παιδιών μας, και των εγγονιών μας. Είναι θέμα το οποίο έχει να κάνει με την συνείδηση του κάθε Έλληνα, και με όλους τους πολιτικούς χώρους.

 Εδώ χρειάζεται γενικότερο προσκλητήριο, να ξεχωρίσουμε ποιοι είναι από την μια μεριά, αυτοί οι οποίοι συμμετέχουν στην λέσχη Bilderberg, και τη παράδοση της χώρας, ποιοι γονάτισαν, και ποιοι άλλοι δεν έχουν ούτε γονατίσει, ούτε παραδοθεί, να γίνουν δύο μέτωπα για να δούμε ποιος θα νικήσει, ένα από τα δύο θα γίνει.

Ν. Βάνης: Πριν από λίγες ημέρες η τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr αναφέρθηκε στον κύριο Γ. Μπουτάρη και το 1.000.000 Ευρώ που πήρε η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Αρκτούρος από το πρόγραμμα “Life “της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ελληνικού κράτους.

Επίσης, οι επιχειρήσεις του κ. Γ. Μπουτάρη χρωστούν  στο κράτος ΦΠΑ, ένα ποσό 600.000 Ευρώ το οποίο δεν εισπράχθηκε.

Π. Καμμένος: Μαζί με τις αρκούδες θα πληρώσουμε για να φτιάξουμε τίποτα χασίσια, που τους αρέσουν, και θα αφήσουμε την Ελληνική οικογένεια, τα παιδάκια να πεινούν, και τους γέρους να πεθαίνουν, κόβοντας την σύνταξη στα 100 Ευρώ.

Πληρώνουμε στο Μέγαρο Μουσικής και στην αρκούδα 100.000.000 Ευρώ, και από εκεί και πέρα λέμε στον συνταξιούχο, θα σου κόψω 50-100 Ευρώ για να μπορέσουμε να σώσουμε την οικονομία. Ποια οικονομία να σώσουμε, κόβοντας τα 100 Ευρώ του συνταξιούχου;; Που είναι τα εκατομμύρια που έδωσαν στο Μέγαρο Μουσικής;;

Που είναι τα λεφτά της αρκούδας;; Εδώ πήγαν να καθαρίσουν τον βυθό της Μαύρης θάλασσας.

Ν. Βάνης: Γίνεται χαμός με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις κύριε Καμμένο. Χθες βγήκαν δημοσιεύματα για έναν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες ο οποίος έκανε μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση με έδρα το πολιτικό του γραφείο.

Π. Καμμένος: Το κόλπο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων τι είναι, Σας λέω ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού Ανδρίκος με την γυναίκα του έχουν την iphone sense, Μη Κυβερνητική Οργάνωση η οποία πληρώνεται από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, την Εθνική Τράπεζα,  στην οποία πάνε και μιλούν,  και δικοί μας πάνε, για να λέμε τα σύκα – σύκα και την σκάφη – σκάφη, και η οποία έχει έδρα την Ελβετία, δεν έχει έδρα τις Τσιτσιφιές, άλλα το S. Moritz της Ελβετίας, παίρνουν χρήματα, χωρίς βέβαια να πληρώνουν φορολογία. Αυτά που γίνονται είναι απίστευτα.

Ν. Βάνης: Και τα τηλεπτιικά κανάλια κάθε μέρα μιλούν για φοροδιαφυγή

Π. Καμμένος: Τι φοροδιαφυγή, τρέχουν στα νησιά και κυνηγούν κανέναν καντινιέρη που πουλάει κανένα σουβλάκι, εάν έδωσε απόδειξη, ή όχι, και όλοι οι απατεώνες μεγαλοφοροδιαφεύγοντες είναι στα σαλόνια με τις δεξιώσεις μαζί τους, και πίνουν ουίσκι το βράδυ.

Ν. Βάνης: Δηλαδή είναι μια καθαρή κοροϊδία.

Π. Καμμένος: Ναι, αλλά αυτή η κοροϊδία δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με απάθεια.

Ν. Βάνης: θα πρέπει να ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος.

Π. Καμμένος: Εγώ έτσι πιστεύω.

Ν. Βάνης: Εμείς καταργήσαμε τα κανάλια, παρακολουθούμε πολύ το YouTube, εκεί   άκουσα  πρόσφατα και μια δήλωση σας.

Π. Καμμένος: Όπως μας κατήργησαν αυτοί, τους καταργούμε και εμείς.

Ν. Βάνης: Εσείς κύριε Καμμένο έχετε κοπεί από τα μεγάλα κανάλια.

Π. Καμμένος: Υπάρχει απαγόρευση, θα σας πω ένα χαρακτηριστικό, για να καταλάβετε. Έκανε λάθος μια κοπέλα και με κάλεσε ένα πρωί στην ΕΡΤ3, της λέω, είστε σίγουρη ότι, θα πρέπει να έλθω στην ΕΡΤ3, βεβαίως κύριε Καμμένο. Πήγα στο στούντιο της Μουρούζη και μόνο τα κλάματα που δεν έβαλαν οι άνθρωποι, μου είπαν καλέσαμε άλλους.

Η ΕΡΤ λειτουργεί ως κρατικό όργανο κατ΄ εντολή της κυβέρνησης, τα ιδιωτικά κανάλια όμως, οι ιδιωτικές ΥΕΝΕΔ, σε λίγο θα παίρνουν συνέντευξη από τον άγνωστο στρατιώτη. Να είστε καλά εσείς που μας αφήνετε, να μιλάμε.  

Ν. Βάνης: Κύριε Καμμένο, θέλω να σας ευχαριστήσω, και θα ήθελα να σας έχουμε στο ραδιόφωνο συχνότερα, σας εύχομαι καλή δύναμη.

Π. Καμμένος: Με μεγάλη μου χαρά, όποτε με καλέσετε, σας ευχαριστώ πολύ.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr egerssi.gr Τις τελευταίες ημέρες η Πατρίδα και ο ελληνικός λαός βιώνει ακόμη μια μεγάλη Προδοσία! Στην οποία πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά μέλος της Οικογένειας Μητσοτάκη! Μια Προδοσία που τείνει να έχει καταστροφικές συνέπειες...

Η αποχή των δικηγόρων σε όλη την Ελλάδα και η αντίθεση τους για το νέο «δικαστικό χάρτη.

Η ενοποίηση των δικαστηρίων και η ταλαιπωρία των πολιτών. Σκληρή στάση που ουσιαστικά κλείνει τα δικαστήρια της χώρας έως και μετά το Πάσχα, κρατούν πλέον οι δικηγόροι για τον δικαστικό χάρτη. Με απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων τα δικαστήρια...

ΤΑ επιδόματα αναπηρίας Ο Παραλογισμός και η γραφειοκρατία του ΚΕΠΑ και στον ΕΦΚΑ καλά κρατεί

Η άνοια διαγιγνώσκεται συνήθως σε μεγάλη ηλικία και συχνά οι ασθενείς πάσχουν και από άλλα, συνοδά, όπως ονομάζονται, νοσήματα. Η δυσκολία τους να κάνουν ακόμη και το πιο απλό πράγμα, όπως, ας πούμε, το να κρατήσουν το ποτήρι και να...