Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔικαστικάΣήμερα δικάζονται οι...

Σήμερα δικάζονται οι ΟΥΚάδες για τα πατριωτικά τους συνθήματα

“Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Αλβανέ..”,

Ήταν μεταξύ άλλων από τα συνθήματα που φώναξαν οι 39 Ο.Υ.Κ. – Μ.Υ.Α.Λ.Σ (Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών Λιμενικού Σώματος), κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2010 στην Αθήνα, και για τα οποία ασκήθηκε δίωξη, κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς από τον εκπρόσωπο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΕΠΣΕ Παναγιώτη Δημητρά. για δήθεν ρατσιστικά συνθήματα, γνωστός για τα φιλοσκοπιανά αισθήματα, αλλά και μεγάλο στηρικτή στον αγώνα των ψυχοπαθών – φαντασμένων Σκοπιανών για την διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία.

Η δίκη στις 20/09/2011 στο Ναυτοδικείο του Πειραιά είχε αναβληθεί για τις 16/12/2011.

Το ΕΠΣΕ (Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών Ελσίνκι) το οποίο δήθεν πασχίζει για τα ανθρώπινα δικαιώματα με τις πλάτες των ιδρυμάτων του αρχιμαφιόζου χρηματιστή G. Soros στα Βαλκάνια, τώρα κυνηγά μέσα στην πατρίδα μας τους σύγχρονους ήρωες “Λεωνίδες”…, τα 39 παλικάρια καμάρι του Ελληνικού Έθνους, τους ΟΥΚάδες, για να τους καταδικάσει το Ελληνικό δικαστήριο για τα πατριωτικά τους αισθήματα για μας, ρατσιστικά δε γι΄ αυτούς τους δήθεν ανθρωπιστές κάτω από τον μανδύα των Μ.Κ.Ο.

Ενώ κρατούν σιγή ιχθύος , κυρίως αδιαφορώντας τελείως στο μέγα γεγονός ότι, το Αλβανικό ΣτΕ αποφάσισε (άρθρο 20) την κατάργηση του όρου “Εθνικότητα” από τα επίσημα έγγραφα της Αλβανίας, π.χ ληξιαρχικές πράξεις.

Με την απόφαση αυτή, δεν θα αναγράφεται στο εξής στα έγγραφα η Αλβανική, Ελληνική, Τούρκικη, Αμερικανική κ.τ.λ.π εθνικότητα, ή οποιαδήποτε άλλη εθνική καταγωγή, έτσι, ώστε, να καταστεί απαγορευτικό οποιαδήποτε διεκδίκηση αναγνώρισης της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, της Βορείου Ηπείρου.

Πέραν απ΄ αυτό, θα έπρεπε να δει και κυρίως να καταγγείλει, να μηνύσει το ΕΠΣΕ το Αλβανικό κράτος του Μπερίσα, για την απάνθρωπη ρατσιστική συμπεριφορά προς την μειονότητα της Βορείου Ηπείρου μας, αφού κόπτεται τόσο πολύ για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αλλά, εκεί δεν τους παίρνει να το παίζουν παλικάρια όπως φαίνεται, καθώς πίσω απ΄ όλα αυτά κρύβονται τεράστια πολιτικά συμφέροντα, επιπλέον, το Αλβανικό παρακράτος τους έχει γερά δεμένους χρηματοδοτώντας τους αφειδώς.

Και στην Ελλάδα, το  ΕΠΣΕ  επίσης,  δίχνει  αδιαφορεία στα προβλήματα  που οι Πομάκοι στην Θράκη βιώνουν καθημερινά από τα πλοκάμια του τουρκικού παρακράτους.

Όσον δε αφορά την σημερινή δίκη κατά των 39 ΟΥΚάδων, το καμάρι του έθνους μας, πέρα από τα πατριωτικά αισθήματα τους, τα συνθήματα που φωνάζουν σε κάθε παρέλαση είναι μέρους της εκπαίδευσης τους, όπως γίνεται σε κάθε άλλη χώρα.

Να δούμε ποιος Έλληνας δικαστής θα καταπατήσει το σύνταγμα της Ελλάδος, παραβιάζοντας τους νόμους, και όχι τις διατάξεις που εκδόθηκαν τα τελευταία έτη με την Ελληνική βουλή να τις προσαρμόζει όπως της συμφέρει.

Είμαστε βέβαιοι, πως οι Έλληνες δικαστές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα πράξουν το καθήκον τους, χωρίς άνωθεν παρεμβάσεις.

Όλοι οι Έλληνες στηρίζουν τους 39 Ο.Υ.Κ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ, είμαστε στο πλευρό τους, διότι ακόμα και να καταδικαστούν τα πατριωτικά αισθήματα των Ελλήνων δεν σβήνουν ποτέ, ειδικά στους δύσκολους και πονηρούς καιρούς που ζούμε σήμερα.

Hellenic Coast Guard – Λιμενικό Σώμα (ΛΣ, ΟΕΑ & ΜΥΑ): βίντεο αφιερωμέμο στους αφανείς ήρωες του Λιμενικού Σώματος που καθημερινά εργάζονται για την ασφάλεια των θαλασσών μας.

Πολλοί απ’ αυτούς παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα επιχειρώντας κατά λαθρεμπόρων και δουλεμπόρων σε Αιγαίο και Ιόνιο Πέλαγος.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...