Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΟ Νίκος Βέρτης...

Ο Νίκος Βέρτης κάπου στην Βασιλίτσα

vertis_auτων Γρεβενών ρουφά αχόρταγα τον βουνίσιο καθαρό αέρα, και ανοίγουν τα πνευμόνια του, ενώ γεύεται την παραδοσιακή σπιτική κουζίνα, με τα αυθεντικά προϊόντα του τόπου, παράλληλα ζει και εργάζεται σε άλλους ρυθμούς, ετοιμάζοντας την νέα δισκογραφία του. Μαζί του βρίσκονται ο επιχειρηματίας και εμπνευστής της όλης επιχείρησης, μουσικοί και συνθέτες. Ο επιχειρηματίας Β. Κοντόπουλος έστησε και οργάνωσε ένα ολόκληρο στούντιο σε κάποιο σαλέ με απίστευτες λεπτομέρειες.

Ένα δε ολόκληρο στούντιο του συνθέτη Κ. Παπαδόπουλου μετακόμισε από την Αθήνα όπως ήταν επιπλωμένο στο βουνό, καθώς και οι 25 μουσικοί της ορχήστρας από το κέντρο Ποσειδώνιο, διότι η νέα δισκογραφία θα είναι ηχογραφημένη με ζωντανά μουσικά όργανα.

Η όλη αυτή κινητοποίηση των μουσικών και άλλων παραγόντων κρύβει μια λογική φιλοσοφία του επιχειρηματία, που ήθελε να επικεντρωθούν στο αντικείμενο της ηχογράφησης χωρίς να αποσπώνται ενδεχομένως με τα προσωπικά τους, ή την αλλαγή εικόνας που ζουν στην καθημερινή ζωή με τις οικογένειες και φίλους, και βέβαια σε ένα καθαρό περιβάλλον πάνω απ΄ όλα, στην απόλυτη ξεκούραση σωματική – πνευματική, έτσι ώστε να υπάρξει εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Αυτό ισχύει και για τον άνθρωπο “ master “ του remix στο να έχει καθαρό μυαλό και να μην αποσπάται από τίποτα. Ο επιχειρηματίας και εμπνευστής της όλης αυτής ηχογράφησης μεριμνά για την κάθε λεπτομέρεια.

Όλα τα έξοδα είναι πληρωμένα, όπως διανομή, διατροφή, διασκέδαση, ακόμα και μαθήματα σκι, αν βέβαια έχει χιόνι. Επιπλέον στον καθένα χωριστά δίνει ένα χοντρό μεροκάματο. Όλοι λοιπόν είναι αφοσιωμένοι στον σκοπό για τον οποίον κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας, τόσο που δεν σηκώνουν ούτε και τα τηλέφωνα, και αυτό φαίνεται ότι είναι κανόνας της πλήρης απομόνωσης.

Με έναν τέτοιο προγραμματισμό ο νέος δίσκος του Ν. Βέρτη δεν μπορεί να είναι ότι κι ότι, αλλά μια δουλειά που θα συζητηθεί. Όπως πληροφορούμεθα ο δίσκος θα περιέχει τραγούδια σε ρυθμούς λαϊκούς, ανατολίτικους, δημοτικούς ακόμα και dance, όλα με την υπογραφή του συνθέτη Κ. Παπαδόπουλου. Παράλληλα εκεί στο βουνό θα γυριστεί και κάποιο βίντεο clip.

Όπως γράψαμε και παλαιότερα το κέντρο Ποσειδώνιο με τον Ν. Βέρτη ανοίγει στις 20-21 Απριλίου, όπου θα ακουστούν και τα νέα του τραγούδια, αυτά που ετοιμάζουν με τόση αφοσίωση όλοι οι παράγοντες.

Για να δούμε τι τραγούδια θα είναι αυτά και φυσικά εάν ο δίσκος αυτός θα ξεπεράσει την προηγούμενη μεγάλη επιτυχία, χαρίζοντας του την πρώτη πλατίνα στην καριέρα του.

Το master keys για την μαζική κοπή του δίσκου θα παραδοθεί στην δισκογραφική εταιρεία Universal στις 5 Απριλίου.

 Όσο για τον Ν. Βέρτη πριν κυκλοφορήσει η νέα δισκογραφία εάν δε παίξει το παιχνίδι της αποκλειστικότητας με τα Μ.Μ.Ε, τότε είναι βέβαιο ότι όλοι οι Ραδιοφωνικοί μουσικοί παραγωγοί θα την παίξουν , θα την προβάλλουν και αυτό είναι το σώστό, διαφορετικά κλάψε Χαράλαμπε, πολλούς θα κάψει και άδικα, αλλά πάνω απ΄ όλα θα αδικήσει τον ίδιο του τον εαυτό.

Εμείς του ευχόμεθα καλή επιτυχία και θα είμαστε εδώ για να την αξιολογήσουμε.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...