Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔηλώσεις επωνύμων“Μόνο για σένα”

“Μόνο για σένα”

Με τα λόγια του Νίκου Βέρτη: “…Όταν ο άνθρωπος θέλει να πετύχει κάτι πολύ, βρίσκει την δύναμη με την βοήθεια του θεού και των συνανθρώπων του να πραγματοποιήσει το όνειρο του.  Έτσι λοιπόν οι συνεργάτες μου κι εγώ, μετά από μια ιδέα του κ. Κοντόπουλου καταφέραμε να υλοποιήσουμε με διαφορετικό τρόπο την ηχογράφηση του νέου CD.

Οι άνθρωποι που δούλεψαν πολύ σκληρά γι΄ αυτό ήταν πολλοί. Τα ονόματα των περισσοτέρων καταγράφονται στο CD. Θα μου πείτε τώρα, τι κι αν έγινε στα 1.200 μέτρα πάνω στο βουνό η δουλειά;; Ποια η διαφορά;; Η διαφορά λοιπόν είναι ότι εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί με την καρδιά κα την ψυχή του, το αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό !!!!

Έτσι και σε αυτή την δουλειά είχαμε την πολυτέλεια να νιώθουμε ότι κάνουμε διακοπές και ταυτόχρονα να ηχογραφούμε οπότε νιώθουμε εμείς καλά, πράγμα που σε κανονικές συνθήκες δεν είναι πολύ εύκολο.

Από την άλλη, καταφέραμε να γνωριστούμε καλύτερα όλοι οι συνεργάτες, να έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να συζητάμε για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Πρέπει να πω με μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση π ς δε όλες αυτές τις 40 μέρες δεν υπήρξε η παραμικρή διχόνοια ή παρεξήγηση και ένοιωθα την ευλογία του θεού πάνω στην δουλειά μας, παρ΄ όλο που όλοι άφησαν οικογένειες και υποχρεώσεις.

Εύχομαι να σας ανταμείψουμε με το έργο μας, το μόνο που με ανησυχεί είναι πως πέτυχα άλλο ένα όνειρο μου, και τώρα;;;

Σας αφήνω με τα τραγούδια μου και πέφτω για ύπνο μήπως και δω κανένα καινούργιο όνειρο……”

Ο Νίκος Βέρτης κάπου στην Βασιλίτσα

  Νίκος Βέρτης “Μόνο για σένα”

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η 19η Απριλίου είναι η επέτειος του θανάτου του ποιητή και φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα, του υπέρμαχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ενός από τους πρώτους που ύψωσαν τη φωνή τους κατά της κλοπής των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον Έλγιν....

The Parallel Visions of Alexander the Great and Kapodistrias for Greece.

The efforts of Alexander the Great and the first President of modern GREECE Ioannis Kapodistrias to employ Hellenic civilization for the good of humanity reflect the greatness of ancient GREECE/ Hellas. By Evaggelos Vallianatos Alexander accomplished so much so soon and so young...

Έφυγε από τη ζωή,Ο ΦΙΛΟΣ Γιώργος Κασάμπαλης.

Ο πολυμήχανος στην διασκέδαση ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Γιώργος Κασάμπαλης ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Του Νότη Σφακιανάκη Έφυγε από τη ζωή. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Γιώργος Κασάμπαλης πάντα με χαιρετούσε με το χαμόγελο και να με βάλει να καθίσω μπροστά στον...