Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Hula Hip στην Hawaii

της Honolulu χορεύει ο Γ. Τσαλίκης, όπου βρίσκεται αυτόν τον καιρό μαζί με την σύζυγο του σε υπερατλαντικές  διακοπές οι δυό τους και μόνο. Το ταξίδι αυτό σχεδιάστηκε από τον Γιώργο το χειμώνα στο “FIX” κέντρο της Θεσ/νίκης, όπου εμφανιζόταν. Το σχέδιο μπήκε σ΄ εφαρμογή, πήρε σάρκα και οστά κα ξεκίνησαν πριν 1 εβδομάδα, με πρώτη στάση την Νέα Υόρκη. Λίγες ημέρες αργότερα έφτασαν  και στο Miami. Φυσικά δεν άφησαν ασυγκίνητο και το Las Vegas, κυρίως για να ρίξει μια ματιά ο Γιώργος στα αμέτρητα  θεαματικά Show προγράμματα στα καζίνα ,μήπως και πάρει καμιά ιδέα.

Βέβαια δοκίμασαν κα την τύχη τους στα διάφορα τυχερά παιχνίδια. Πριν χάσουν και τα παντελόνια τους, πέταξαν για τον τελικό προορισμό στον εξωτικό παράδεισο της Hawaii, στην πρωτεύουσα  Honolulu και μόνο, καθώς είναι αδύνατον να επισκεφτούν και τα 130 περίπου νησιά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος κάθε βράδυ είναι μεθυσμένος με το άρωμα των στεφανιών από ορχιδέες που τους κρεμούν οι κάτοικοι του νησιού σε κάθε βήμα τους. Εκεί όμως που γίνεται ο χαμός είναι όταν ο καλλιτέχνης μπερδεύει τα βήματα της ζεϊμπεκιάς , με τον Χαβανέζικο παραδοσιακό χορό Hula Hip, στην προσπάθεια να τον αποδώσει πιστά  στα ειδικά  χαβανέζικα πάρτυ που  οργανώνουν τα ξενοδοχεία προς τιμή τον επισκεπτών τους,εκεί πέφτει το γέλιο της αρκούδας.

Ένα είναι σίγουρο πως η χάρη του ζεύγος Τσαλίκη πέρασε τον Ειρηνικό Ωκεανό, και την αύρα αυτήν θα την νοιώσουμε σίγουρα τον χειμώνα εμείς οι Θεσσαλονικείς όταν ο Γ. Τσαλίκης τον Νοέμβριο που θα εμφανίζεται και πάλι στην πόλη μας, καλωσορίζοντας μας Χαβανέζικα (λόγω συνήθειας) ALOHA !!!!!

Για την ομαλή προσγείωση καλό είναι να έχει υπ΄ όψη του ότι η Θεσ/νίκη μόνο γαρύφαλλα διαθέτει για λουλουδοπόλεμο. Οι ορχιδέες μας πέφτουν ελαφριές στο πέταγμα.

Aloha ρε Γιώργο Aloha !!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Της Δρ. Μάγδας Τσολάκη* Με την ιδιότητα της πολύτεκνης μητέρας θα ήθελα να αναφέρω βιωματικά ψήγματα από την παγκόσμια λογοτεχνία που αφορούν τη Μητέρα. Για όλους η Μητέρα, νεαρή ή ηλικιωμένη, πλούσια ή φτωχή, μορφωμένη ή ολιγογράμματη, είναι πρόσωπο ιερό,...

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...