Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΟ Χάρης Κωστόπουλος...

Ο Χάρης Κωστόπουλος έδωσε ρέστα

karras-kalatzis-rizosστην εκ νέου συνέντευξη του  το Σαββάτου στην Ραδιοφωνική εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο” με τον Νίκο Βάνη. Είπαν – είπαν και τι δεν είπαν, όμως δεν έθαψαν κανέναν. Ασχολήθηκαν με θέματα όπως το “Σταρ σίστεμ”, το εμπάργκο πολλών λαϊκών τραγουδιστών από τα Ραδιόφωνα, μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και ο ίδιος, καυτηρίασαν το σύστημα καλάμι που έγινε μόδα, το απαράδεκτο φαινόμενο που κάποιοι καλλιτέχνες έχουν καταργήσει τα αυτόγραφα.

Θεωρεί πως είναι υποχρέωση του κάθε καλλιτέχνη από τους μεγάλους Β. Καρρά, Π. Τερζή, ως τους μικρότερους να δίνουν αυτόγραφα, όποτε τους τα ζητήσει το κοινό, άσχετα με την κούραση που ενδεχομένως να έχουν από το πάλκο, όπως είπε χαρακτηριστικά “..πρέπει να λειτουργούν ως απλοί άνθρωποι…”.

Εν μέρει βέβαια δικαιολόγησε τους φιρμάτους λέγοντας πως “…στα πρώτα βήματα τους ζήτημα άν τους ήξεραν 5-10-50 άτομα, σήμερα όμως τους γνωρίζει 5.000.000 κόσμος. Είναι λογικό κάποιες φορές να παθαίνουν φλιασιές..”.

Μίλησε ακόμα για την επιτυχία που γνώρισε ύστερα από 30 (!)χρόνια καριέρας τον χειμώνα στο κέντρο “Γοργόνες” της Θεσ/νίκης και συνεχίζει αυτόν τον καιρό στο κέντρο “Χάντρες, όπου μέρα με την μέρα πάει καλύτερα. Έχει σταθερούς εύπορους πελάτες που τον ρέουν με πολύ λουλούδι σε καθημερινή βάση.

Αναφέρθηκε ακόμα για το Ελληνικό Φαινόμενο των μαγαζιών όπου από τους 450 πελάτες, οι 250 είναι κούτρα και μόνο οι υπόλοιποι πληρώνουν. Πώς να λειτουργήσει έτσι ένα κέντρο για πολύ καιρό;;

Γι΄ αυτό το φαινόμενο έριξε τις ευθύνες στους επιχειρηματίες που άφησαν να επέλθει αυτή η κατάντια στα κέντρα τους, όμως την μεγαλύτερη ευθύνη, όπως είπε χαρακτηριστικά “…την έχουμε εμείς οι καλλιτέχνες”.

Έπειτα έγινε μεγάλη κουβέντα για τους αείμνηστους Μανώλη Αγγελόπουλο τον οποίο θεωρεί μοναδικό στο είδος του, και τον Στέλιο Καζαντζίδη που τέτοια φωνή δεν θα ξαναγεννήσει η Ελλάδα.

Φυσικά η κουβέντα περιεστράφει γύρω από τον στιχουργό Λευτέρη Χαψιάδη, διότι έγραψε διαχρονικούς στίχους στα δύο αυτά ιστορικά πρόσωπα. Τόνισε δε, ότι οι νέοι καλλιτέχνες πρέπει να σέβονται τους παλιούς δημιουργούς όπως είναι ο Λευτέρης Χαψιάδης και  να τους εμπιστεύονται τους στίχους τους.

Τέλος αναφέρθηκε και στην Ραδιοφωνική εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο” με κολακευτικά λόγια που δεν είναι της παρούσης να καταγραφούν. Όλα τα υπόλοιπα στην συνέντευξη που θα διαβάσετε σύντομα από την τηλεφημερίδα μας !!!!!!!

Η ιστορική φωτογραφία απεικονίζει από αριστερά Χάρης Κωστόπουλος μπουζούκι, δίπλα του ο Γιάννης Ρίζος με τον Βασίλη Καρρά, τον Μάκη Καλατζή  και τον Μπάμπη Κιμανατζίδη κλαρίνο, από την δεκαετία του 80 στο κέντρο “Δειλινά” στην Νέα Κρήνη Θεσ/νίκης.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...

Επισκέψεις -γιά πρώτη φορά-πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή .

Ιστορικές επισκέψεις -γιά πρώτη φορά- πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή (22-25 Απρ. '24), αλλά τα κατηγορία 107 (πάτος) ΜΜΕ Αθήνας, ούτε λέξη... Η τελετή υποδοχής της, στο Σαντιάγκο (Χιλή), από τον πρόεδρο Γκαμπριέλ Μπόριτς (η σύζυγός του Ιρίνα Καραμάνος, είναι...