Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοσμικά«Μέλη της Εκκλησίας...

«Μέλη της Εκκλησίας -Πολίτες του Κόσμου»

είναι ο τίτλος του Β ‘Συνεδρίου Ορθοδόξου Νεολαίας που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη. Στο συνέδριο, τις εργασίες του οποίου θα κηρύξει σήμερα  το  ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, θα παρουσιάσουν εισηγήσεις στις οποίες θα τονίσουν τα σύγχρονα προβλήματα της Εκκλησίας και της κοινωνίας.

Στόχος του συνεδρίου είναι να διευκολύνει την επικοινωνία και δικτύωση της ορθόδοξης νεολαίας από όλο τον κόσμο.

Στο συνέδριο μετέχουν νέοι και νέες εκ των ανά τον κόσμο επαρχιών του Οικουμενικού Θρόνου, των αδελφών Ορθοδόξων Εκκλησιών, διαφόρων Μοναστικών αδελφοτήτων των άλλων Χριστιανικών εκκλησιών και Ομολογιών των Ορθοδόξων Θεολογικών Σχολών, Ακαδημιών, Ινστιτούτων και Σεμιναρίων των Διεθνών Εκκλησιαστικών οργανισμών των Διεθνών συνδέσμων Νεολαίας και Πολιτιστικών ιδρυμάτων ως και των ενταύθα Χριστιανικών Εκκλησιών.

 Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και την ορχήστρα Εστουντιαντίνα στο Ρούμελι Χισαρί του Βοσπόρου.

πηγή:voiceofgreece

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

 «Γενοκτονία των Αρμενίων»

24 Απριλίου: Μια πολύ σημαντική ημέρα μνήμης του Λεωνίδα Κουμάκη* Η εικοστή τετάρτη Απριλίου σηματοδοτεί δύο ιστορικά γεγονότα τεράστιας σημασίας που αφορούν όχι μόνο τους Αρμενίους, τους Κυπρίους ή τους Έλληνες, αλλά ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Το πρώτο αφορά την καθιέρωση της 24ης Απριλίου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας...

Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr egerssi.gr Τις τελευταίες ημέρες η Πατρίδα και ο ελληνικός λαός βιώνει ακόμη μια μεγάλη Προδοσία! Στην οποία πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά μέλος της Οικογένειας Μητσοτάκη! Μια Προδοσία που τείνει να έχει καταστροφικές συνέπειες...