Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚαταγγελίεςΤα νυστικά αρκούδια...

Τα νυστικά αρκούδια της FYROM κομμάτια ονειρεύεται!

pirates-fyrom_teliko.jpgο ντίρλα ντα..ντα ντα…και τέζα (εμείς) όλοι…!!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο οικονομολόγος και Πρωθυπουργός των Σκοπίων μαζί με το επιτελείο του, μεταξύ άλλον ο Mr Sorros, έχουν αποφασίσει βάση σχεδίου την ολοκληρωτική οικονομική εκμετάλλευση των Ελληνικών  ιστορικών ονομάτων όπως

;ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ κ.α., προκειμένου να απογειώσει οικονομικά τα Σκόπια και να τα καταστήσει την Ταϊβάν, την Κίνα ή τη Σιγκαπούρη της Ευρώπης όπως σχεδιάζει!!!Στο πλαίσιο αυτών των σχεδιασμών, εντάσσονται:

 1. Η Ελαχιστοποίηση της Φορολογίας Επιχειρήσεων, που αναμένεται να καταστεί η χαμηλότερη στον Κόσμο!

2. Η σχεδιασμένη τουριστική καμπάνια που προβάλει το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για τουρισμό στα Σκόπια! (CNN κ.α.)

3. Η σχεδιασμένη σαρωτική διαφημιστική καμπάνια Πρόσκλησης Επενδυτών, σε 35 ξένες χώρες και 50 ξένα ΜΜΕ, με το μήνυμα “Επενδύστε στη «Μακεδονία», το νέο επιχειρηματικό παράδεισο της ΕΥΡΩΠΗΣ”!!!

4. Η πρόσφατη προκλητική και αναπάντητη από την Αθήνα ονοματοδοσία των Αεροδρομίων Σκοπίων και Αχρίδας!

5. Η έκδοση συλλεκτικών νομισμάτων με το Μέγα Αλέξανδρο!

6. Η αναμενόμενη προκήρυξη πώλησης 10 μοναδικών μεγάλων τουριστικών περιοχών-φιλέτων σε Σκόπια και Αχρίδα, για ανέγερση τεράστιων Ξενοδοχειακών «Μακεδονικών» Μονάδων!!! .

7. Η αδιάλλακτη εμμονή στο όνομα-επένδυση «Μακεδονία»! Τέλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι Σκοπιανοί ετοιμάζουν με κάθε λεπτομέρεια την Εκχώρηση σε ξένους των Αεροδρομίων «Μέγας Αλέξανδρος» των Σκοπίων και «Απόστολος Παύλος» της Αχρίδας!!!

Για αυτό άλλωστε το λόγο έδωσαν τα ονόματα «Μέγας Αλέξανδρος» και «Απόστολος Παύλος» πιο μπροστά, για να ανεβάσουν κατακόρυφα το διεθνές ενδιαφέρον, αλλά και την οικονομική και τουριστική αξία των Αεροδρομίων!!!

Επόμενο βήμα η εκχώρησή τους με «διαγωνισμό», κομμένο και ραμμένο στα μέτρα εκείνων των ξένων που τους υποστηρίζουν σθεναρά, όπως είναι οι Αμερικανοί!!!

Αντιλαμβάνεται όμως ο καθένας τι σημαίνει αυτό και τι ενέργειες πρέπει να κάνει άμεσα η Ελληνική Κυβέρνηση, προκειμένου να μπλοκάρει και να ακυρώσει όλες τις σχετικές διαδικασίες, πριν πολύ ισχυροί παίκτες επενδύσουν εναντίον μας!!!

Η ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΔΡΑΝΗΣΕΙ!

πηγή:.noiazomai.net

Εγώ ο Νίκος Βάνης να κάνω μια αφελή ερώτηση ο Ντίρλα ντα ντιρλά ντα ντα, τώρα που είμαι ήδη τέζα;;; Λέω μήπως να δώσουμε στις νηστικές – ξυπόλητες, άνευ ταυτότητας αρκούδες, τον αρχαιολογικό χώρο του Βασιλιά Φιλίππου στην Βεργίνα της Πέλλας, μπας και φέρουν σε μας τουρίστες της προκοπής, μας φτιάξουν και την παραλία του Λευκού Πύργου και διώξουν όλους του παράνομους, τους ναρκομανείς και δεν συμμαζεύτεται που κυκλοφρούν μέρα – νύχτα, και έδιωξαν τον Θεσσαλονικιό από την παραλία, μια δε που  βρίσκεται στην μέση το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου,και το προσκυνήσουν, γίνουμε εμείς Σποπιανοί και αυτοί Μακεδόνες.

Λέω μήπως;;;;

Ή ,και αυτό θα μας το πάρουν με το έτσι θέλω, όπως μας πήραν όλα τα σύμβολα οι νηστικές αρκούδες, με τη πλήρη στήριξη και ώθηση των παγκοσμιοποιητών!!

….ο ντίρλα ντα ….ντιρλά ντα ντα……

ε΄…ρε…γλέντια, θα μας πάρουν και την πόλη και μείνουμε μόνο με το βρακί!!!!!!!!!!       

 

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...

Επισκέψεις -γιά πρώτη φορά-πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή .

Ιστορικές επισκέψεις -γιά πρώτη φορά- πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή (22-25 Απρ. '24), αλλά τα κατηγορία 107 (πάτος) ΜΜΕ Αθήνας, ούτε λέξη... Η τελετή υποδοχής της, στο Σαντιάγκο (Χιλή), από τον πρόεδρο Γκαμπριέλ Μπόριτς (η σύζυγός του Ιρίνα Καραμάνος, είναι...