Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟμογενειακάΣτο στόχαστρο της...

Στο στόχαστρο της <νέας τάξης πραγμάτων>η Μακεδονία.

photo16830_17selidabm.jpgΑνθελληνικά χαλκεία εντος και εκτός  συνόρων δυσφημούν την Ελλάδα και διασρεβλώνουν την ιστό . Η Ελλάς και ειδικότερα η Μακεδονία βρίσκεται στο στόχαστρο της Νέας Τάξης πραγμάτων και οι γεωπολιτικές εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί είναι δυσοίωνες για την πατρίδα μας. Τό θέμα δεν είναι νέο. Ανάγεται πολύ πίσω στον χρόνο.

 

 Έχει νά κάνει με ένα σύνολο συντονισμένων ενεργειών, με τελικό σκοπό τη δημιουργία ενός νέου ομοσπονδιακού κράτους για να καρπωθούν κατ’ αποκλειστικότητα, την αδιαμφισβήτητα κορυφαίας γεωπολιτικής σημασίας θέση της.

Ήδη οι “Νονοί” έχουν σπεύσει να βαφτίσουν τό νέο τους “πνευματικό τέκνο” όπως: “ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ή ” ΜΑKΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”, είναι ένα μικρό δείγμα των επερχόμενων προκατασκευασμένων εξελίξεων .

Πολυάριθμες σελίδες στο Διαδίκτυο ,προερχόμενες από γειτονικά κράτη στα βόρεια σύνορά μας , προβάλλουν μέσα από την πετυχημένη προπαγάνδα πού έχουν υποστεί από τούς επιτήδειους υποκινητές τους. Σημαίες και χάρτες τής νέας αυτής ομοσπονδίας ,στους οποίους περιλαμβάνεται ουσιαστικά ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα μας , πιστεύοντας μέσα στην πλάνη τους ,στο “όραμα” μιας μεγάλης π.χ. Αλβανίας, “Μακεδονίας”,ή Βουλγαρίας, μη γνωρίζοντας στην ουσία τον πραγματικό “ιδιοκτήτη”.

 Οι “φίλοι” γείτονες μας έχουν πλέξει έναν ιστό γύρω από την Μακεδονία σε πρώτη φάση και έπονται Θράκη και Ήπειρος χωρίς να έχει προσδιοριστεί η χρονολογική σειρά. Το σκηνικό που έχουν στήσει είναι γνωστό σε όλους, ειδικά στους πολιτικούς μας ταγούς που κωφεύουν περίεργα..

ΟΙ προπαγανδιστές εκμεταλλεύονται στο έπακρον το ΙΝΤΕΡΝΕΤ για να περάσουν τις  ψέυτικες θέσεις τους στους εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο . Διαστρεβλώνουν την Ελληνική ιστορία και ¨<ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ >την δική τους εκδοχή όπως την υπαγορεύουν τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ κέντρα,οργανισμοί,κ.τ.λ.π

 Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή  είναι οι γνωστοί ανθέλληνες του< ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ>, <ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ> που τυχαία (:::)κάποια από τα ιδρυτικά μέλη του ενός είναι και μέλη του άλλου.

Άλλωστε στις ιστοσελίδες τους το ένα διαφημίζει το άλλο έχοντας την ίδια -συμπτωματικά πάντα – θεματολογία! Σύνθημά τους: Παγκοσμιοποίηση στα Βαλκάνια τώρα.

 Αυτό προβάλλουν και οι μάγειροι της ιστορίας τους. Βάζουν όλα τα γεγονότα της Ελληνικής ιστορίας από την αρχαιότητα ως σήμερα σ’ ένα καζάνι , ο καθένας τους βάζοντας πολύ αλάτι με  σάλτσα βγάζει το δικό του προϊόν. Η “Α1” αποκαλύπτει τις βρώμικες μεθοδεύσεις των σκοτεινών αυτών κέντρων παραθέτοντας την προπαγάνδα τους ,αποδεικνύοντας ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Θαυμάστε έναν οχετό από ασύστολα ψεύδη και πώς μπορεί να μολύνει το μυαλό ενός ανυποψίαστου χρήστη του Διαδικτύου.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Οι άσπονδοι φίλοι μας που πάντοτε αλληθώριζαν προς την Μακεδονία μας με τίτλο : ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, μεταξύ άλλων μας στολίζουν όπως…,

– Μέγας Αλέξανδρος ο Καταραμένος. Απάντηση στην ιστορική προπαγάνδα.

Η αληθινή ιστορία του Χίτλερ της αρχαιότητας, Η Ιλλυρική καταγωγή των αρχαίων Μακεδόνων και το μίσος τους για τον Ελληνισμό,Απίστευτες θηριωδίες σε Ελλάδα και Περσία,Έντονες φήμες για ομοφυλοφιλία του μεγάλου στρατηλάτη.

– Η Κύπρος δεν υπήρξε ποτέ Ελληνική, Βαρβαρότητες Ελλήνων κατά Τούρκων στην περίοδο 1963-1974,ντοκουμέντα και μαρτυρίες για τα εγκλήματα σε βάρος των Τουρκοκυπρίων,Μουσείο Ελληνικής βαρβαρότητας λειτουργεί στην Λευκωσία και πολλά άλλα.

2ος Βαλκανικός πόλεμος,Ελληνοβουλγαρική μάχη Κιλκίς-Λαχανά,Τρομακτικές απώλειες του ελληνικού στρατού και μαζικά αντίποινα εναντίον των αμάχων Βουλγάρων, Τρομοκρατημένοι οι Βούλγαροι κάτοικοι του Κούκους (Κιλκίς) που πυρπολείται από τον ελληνικό στρατό καταφεύγουν μαζικά στην Βουλγαρία.

Ωμότητες τσολιάδων του ελληνικού στρατού,Συνολικά 300.000 Βούλγαροι της Αιγαιακής Μακεδονίας ζητάνε άσυλο στην Βουλγαρία, Εγκλήματα γενοκτονίας κατά των Μουσουλμάνων στην επανάσταση του 1821.Ανατριχιαστικές περιγραφές για τις θηριωδίες των ελλήνων επαναστατών, Πως σφαγιάσθηκαν 20.000 άμαχοι Τούρκοι στην Τρίπολη, Απίστευτες αγριότητες των “χριστιανών”. Σε αντίποινα καταστράφηκε η Χίος,Υπαίτιος ο χριστιανικός κλήρος των ραγιάδων και το μίσος του για το Ισλάμ

– Σλάβος ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου Κωνσταντίνος Ντράγκατς (ο Παλαιολόγος)!

– ΠΟΝΤΙΟΙ: Καμμία σχέση με την ελληνική φυλή, Εκχριστιανισμένοι Λαζοί οι σημερινοί Πόντιοι της Ελλάδας.

– Νόμιμη η Τουρκική επέμβαση στην Κύπρο, Απόπειρα δικτατορίας από Ελληνοκύπριους,Εγγυήτρια δύναμη η Τουρκία σύμφωνα με τις συμφωνίες της Ζυρίχης.

Σφαγιασμοί μουσουλμάνων της νήσου από την χούντα του Σαμψών το 1974, σφαγές σε βάρος των Τουρκοκυπρίων το 1963-64.

– Απόγονοι Κάφρων από την Αιθιοπία οι Έλληνες,Πορίσματα επιστημονικής έρευνας στα Σκόπια με βάση το DNA, Εισαγόμενος από την Αίγυπτο ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός, Απόγονοι Βερβερίνων της Σαχάρας οι Μινωΐτες.

 Η Ακρόπολη είχε κόκκινο χρώμα και ήταν κακόγουστη απομίμηση Αιγυπτιακού ναού στην κοιλάδα του Νείλου,  Ο Σωκράτης ήταν μαύρος.

– ΕΛΛΑΣ: Το τελευταίο θεοκρατικό κράτος της υφηλίου, Εκκλησία και Κράτος παραμένουν ενωμένα. Παπαδοκρατία και Σωβινισμός. Σε καμμία χώρα του κόσμου δεν υπάρχει θρησκευτικός όρκος. Θετικό βήμα η κατάργηση του θρησκεύματος στις ταυτότητες.

Ο θάνατος του Παύλου Μελά στην Σιάτιστα το 1904 – Ένας προκατασκευασμένος “ήρωας” που δεν σκοτώθηκε από τους Τούρκους. Τον έφαγε μέλος της συμμορίας του για να τον ληστέψει – Τσάντα με λίρες το κίνητρο – Αναγορεύθηκε μεταθανάτια σε μεγαλομάρτυρα του “Μακεδονικού αγώνα”.

– Ίων Δραγούμης: Φανατισμένος ελληνολάτρης και αρχιερέας του ελληνικού σωβινισμού,- Υπέρμαχος της μεγάλης ιδέας, της νεκρανάστασης του Βυζαντίου και του αφανισμού των Βουλγαροσλάβων.,-Μακεδονοφάγος και Βουλγαροκτόνος κατ’ επάγγελμα.

 – Μητροπολίτης Καστοριάς Γερμανός Καραβαγγέλης: Εγκληματίας με ράσα, 

– Βουλγαρικής καταγωγής ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Ονομαζόταν Κότσο Καραμάνωφ και γεννήθηκε το 1907 στο Βουλγαρικό χωριό Γκόρνο Μπρόντι (Ανω Βροντού) περιοχής Σερρών στα χρόνια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Εξελληνίσθηκε στην Θεσσαλονίκη από έναν θείο του.

– Αγνωστη στην αρχαϊκή εποχή η λέξη Ελλάς – Κράτος με το όνομα Ελλάς δεν υπήρξε ποτέ στην αρχαιότητα.

Μακεδονία και Ελλάδα: Δύο έννοιες που δεν ταυτίσθηκαν ποτέ.

– Δήλωση-κεραυνός Κίσινγκερ για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της: “Πρέπει να πλήξουμε τους Έλληνες βαθιά στις ρίζες τους”.

– Απόγονοι Αρβανιτόβλαχων οι σημερινοί κάτοικοι της Ελλάδας. Ούτε ίχνος ελληνικού αίματος στις φλέβες τους.

– Σλάβος, γεννημένος στα Σκόπια ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός,-Ρωμαϊκός και όχι Ελληνικός ναός η Αγία Σοφία, -Απαράδεκτος ο σφετερισμός του ιστορικού ναού από τους Έλληνες.,-Χτίσθηκε σε εποχή ακμής του Λατινικού πολιτισμού.

– Ούτε ένας Έλληνας: Η αποκρυπτόμενη εθνικότητα των 92 αυτοκρατόρων του Βυζαντίου.

– Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως: Ούτε Ελληνικό ούτε Οικουμενικό αλλά Ρωμαϊκό. Εγκαθιδρύθηκε ως Ιδιωτικό Τουρκικό θρησκευτικό σωματείο. Λειτουργεί παράλληλα και ισότιμο Τουρκορθόδοξο Πατριαρχείο υπό τον Πατριάρχη Σελτζούκ.

– Πλαστή η χρυσή Μυκηναϊκή μάσκα του Αγαμέμνονα στο αρχαιολογικό μουσείο Αθηνών.

 Η τραγωδία της Τσαμουριάς στην Ήπειρο – Πως εξοντώθηκαν οι γηγενείς Τσάμηδες από τους ακροδεξιούς συμμορίτες του Ζέρβα. Μία άγνωστη γενοκτονία σε βάρος ενός αρχέγονου Μουσουλμανικού λαού που αναζητά δικαίωση. “Μετά το Κόσοβο η Τσαμουριά”

Σας θυμίζει τίποτα αυτό το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ;

Μήπως είναι οι γνωστές θέσεις των αριστερών πολυπολιτισμικών μαϊντανών της τηλεόρασης ; Υιοθετείται απροκάλυπτα οποιαδήποτε αλβανική, τουρκική , σκοπιανή αξίωση εναντίον της Ελλάδος; ΑΡΑ ΤΟ ΧΑΛΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ και ίσως ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ… ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. Ανάλογη μυθομανία έχουν και οι Τούρκοι; Ή μήπως καλύτερα όσοι υπερασπίζονται τους τούρκους ;

Σύμφωνα με τους Βρετανούς συγγραφείς St. Clair και Howarth αλλά και επίσημα έγγραφα του Φόρεϊν Όφις, – Μέχρι το τέλος του 1822 η Ελληνική εξέγερση κόστισε την ζωή σε περισσότερους από 50.000 άμαχους Μουσουλμάνους της Πελοποννήσου. – Στις 21 Ιουνίου 1822 οι πολιορκούμενοι επί μήνες στην Ακρόπολη Τούρκοι, παραδόθηκαν λόγω λιμοκτονίας με την υπόσχεση χριστιανών κληρικών ότι δεν θα πάθουν τίποτα.

-Το νεοσύστατο ελληνικό κρατίδιο με αρχικό πληθυσμό 850.000 κατοίκους, τήρησε απ’ αρχής επιθετική πολιτική κατά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και αργότερα κατά της Τουρκίας. Με διαδοχικές επεκτάσεις άρχισε να μεγαλώνει καταλαμβάνοντας και προσαρτώντας Οθωμανικά εδάφη με αποκορύφωμα την Μεγάλη αντιτουρκική εκστρατεία του 1919-1922 στην διάρκεια της οποίας προσπάθησε να καταλάβει ολόκληρη την Τουρκία.

Πλήρης αντιστροφή των γεγονότων με δήθεν μαρτυρίες “ιστορικών” άγνωστων στην επιστήμη της παγκόσμιας ιστορίας πλην του γνωστού ανθέλληνα Φαλμεράγιερ. Μία απλή αλλαγή θύτη και θύματος και… έτοιμο το παραμύθι.

Ψυχρολουσία για την ελληνική ιστορία από δικτυακό τόπο που αποκαλεί τους Έλληνες φονιάδες, την Επανάσταση του ’21 τρομοκρατική ενέργεια, την “Φιλική Εταιρεία” τρομοκρατική οργάνωση και άλλα ανατριχιαστικά…

Τα άρθρα της ιστοσελίδας υπογράφουν Τούρκοι καθηγητές της Σχολής Πολέμου. Διαβάστε και φρίξτε και κατόπιν προβληματίστε εντόνως για το τι κυκλοφορεί στον παγκόσμιο κυβερνοχώρο, πέρα από την παιδοφιλική διαστροφή και την σεξουαλική μπόχα…

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΕΜΕCΙS – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2005 -TEΥΧΟΣ 51 ΥΠΟΠΤΑ ΚΕΝΤΡΑ- Κοινός τόπος όλων αυτών των χαλκείων είναι διάφορες οργανώσεις που μάχονται για τα δικαιώματα των μειονοτήτων στα… Βαλκάνια. Μέσα σ’ αυτές τις μειονότητες όμως δεν υπάρχει καμμία αναφορά για τους Έλληνες της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, της ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, του ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ, της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ!

Ποιοι είναι αυτοί οι ”κύριοι” λοιπόν σύμφωνα με όσα γράφουν στις επίσημες ιστοσελίδες τους;

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ Διοικητικό Συμβούλιο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Πρόεδρος (ΠΡΩΗΝ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ) Kevin Boyle, Μέλος Ορέστης Γεωργιάδης, Μέλος Παναγιώτης Δημητράς, Μέλος Dimitrina Petrova, Μέλος Οι δύο τελευταίοι μέλη και του ουράνιου τόξου.

-“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ”

Εκπρόσωπος Ναυσικά Παπανικολάτου Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή Σάββας Αγουρίδης, Teuta Arifi, Ivo Banac, Vladimir Bilandzic, Marcel Courthiade, Loring Danforth, Fernand de Varennes, Victor-Yves Ghebali, Henri Giordan, Krassimir Kanev, Will Kymlicka, Magda Opalski, Theodore S. Orlin, Dimitrina Petrova, Alan Phillips, Aaron Rhodes, Vladimir Solonari, Patrick Thornberry, Stefan Troebst, Boris Tsilevich, Tibor Varady, Marc Weller.

5 “Έλληνες” και 22 ξένοι. Βούλγαροι και Σκοπιανοί λοιπόν, είναι τα μέλη των ομάδων αυτών.

Τι πολεμούν; ΠΑΤΡΙΔΑ και ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ότι ακριβώς τους συμβούλεψε ο Κίσινγκερ. Μία επίσκεψη σ’ αυτά τα site θα σας πείσει για το δίκαιο των λόγων μας: —

-geocities.com/massacre1821/ biserbalkanski.com/mb/message_details.asp?bid=1&mid=369

-macedoniainfo.com/macedonia/papadakis.htm

-greekhelsinki.gr/bhr/greek/profile.html

 -greekhelsinki.gr/bhr/greek/articles/pr_26_03_01.html

-florina.org/pdf/framework_convention_gr.pdf

Εύλογα όμως προκύπτουν ερωτηματικά για την στάση που συνεχίζουν να κρατούν οι ελληνικές κυβερνήσεις.

 Ο κίνδυνος από ΒΟΡΡΑΝ δεν έχει εκλείψει. Γιατί διελύθησαν οι στρατιωτικές μονάδες της Β. Ελλάδος και έκλεισαν περί τα 100 στρατόπεδα τα τελευταία χρόνια; Προς ποιον όφελος η οπισθοχώρηση τού Στρατού από τα σύνορα;

Το Ν.Α.Τ.Ο. κάποτε ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση μείωση του ελληνικού στρατού από 178.500 σε 142.000 και με μια μικρή ακόμη αν μπορεί να γίνει μείωση να φτάσει τις 110.000 στρατό! Τα αποτελέσματα είναι ορατά: άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες πέραν όλων των άλλων, καθίστανται πλέον έρμαια των συμμοριών των λαθρομεταναστών και των λαθρεμπόρων ναρκωτικών, όπλων αλλά και…ανθρώπων

. Λίγα ακόμη επεισόδια και η κεντρική Δημοκρατία της Βαλκανικής είναι προ των θυρών… (alpha1)

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! H ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ μέσα από το INTERNET, ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

The Parallel Visions of Alexander the Great and Kapodistrias for Greece.

The efforts of Alexander the Great and the first President of modern GREECE Ioannis Kapodistrias to employ Hellenic civilization for the good of humanity reflect the greatness of ancient GREECE/ Hellas. By Evaggelos Vallianatos Alexander accomplished so much so soon and so young...

Έφυγε από τη ζωή,Ο ΦΙΛΟΣ Γιώργος Κασάμπαλης.

Ο πολυμήχανος στην διασκέδαση ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Γιώργος Κασάμπαλης ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Του Νότη Σφακιανάκη Έφυγε από τη ζωή. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Γιώργος Κασάμπαλης πάντα με χαιρετούσε με το χαμόγελο και να με βάλει να καθίσω μπροστά στον...

Η Μακεδονία γυρίζει την πλάτη στην Ν.Δ.

Καστόρια Κοζάνη Γρεβενά Φλώρινα γυρίζει την πλάτη στην Ν.Δ. Στη Βόρεια Ελλάδα και τα μεγάλα τραύματα που έχει δημιουργήσει για το κυβερνών κόμμα η Συμφωνία των Πρεσπών ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ...