Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέα της πόλης72ο Διεθνές Εκθεσιακό...

72ο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσ/νίκης (ΔΕΘ)

buzuki.jpgΑπό τις 8-16 Σεπτεμβρίου 2007. Θα εμφανιστούν σε μεγάλες συναυλίες κορυφαίοι κι αγαπημένοι ερμηνευτές που τιμούν τη ΔΕΘ μεταξύ των οποίων (αλφαβητικά): Γιώργος Γιαννιάς, Πάνος Καλίδης, Κέλλυ Κελεκίδου, Κώστας Μαρτάκης, Λένα Παπαδοπούλου, Θάνος Πετρέλης, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα, Γιώργος Τσαλίκης, C-realκαι άλλοι. 

Το παρόν δηλώνει και το Διεθνούς φήμης Μουσείο MadamTussauds του Λονδίνου με τα κέρινα ομοιώματα των Ελ.Βενιζέλου, Κ.Καραμνλή και Α.Παπανδρέου στο περίπτερο του ΕΟΤ.

 Οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μια ταχύτατη Porche Cayman,  και πολλά ακόμη σημαντικά δώρα όπως καρτοκινητά, ευρυζωνικές συνδέσεις , λιπαντικά, ταξίδια στο Dubai.

 Ακόμα,οιι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν τις πρώτες προβολές (avant – premiers) κινηματογραφικών παραγωγών που θα φιλοξενηθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο χειμώνα στο πλαίσιο ενός νέου αφιερώματος.

 Η HELEXPO σε συνεργασία με ταξιδιωτικό οργανισμό έχει προγραμματίσει τη δωρεάν μεταφορά επισκεπτών από τις πρωτεύουσες των νομών της Θράκης, της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, τα Σαββατοκύριακα της διοργάνωσης, με λεωφορεία, στο πλαίσιο ενός νέου πρωτοποριακού προγράμματος με τίτλο «Πάμε ΔΕΘ».

Τις καθημερινές από τις 17:00 – 23:00,

Σαββατοκύριακα 10:00 – 22:00

72η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr egerssi.gr Τις τελευταίες ημέρες η Πατρίδα και ο ελληνικός λαός βιώνει ακόμη μια μεγάλη Προδοσία! Στην οποία πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά μέλος της Οικογένειας Μητσοτάκη! Μια Προδοσία που τείνει να έχει καταστροφικές συνέπειες...

Η αποχή των δικηγόρων σε όλη την Ελλάδα και η αντίθεση τους για το νέο «δικαστικό χάρτη.

Η ενοποίηση των δικαστηρίων και η ταλαιπωρία των πολιτών. Σκληρή στάση που ουσιαστικά κλείνει τα δικαστήρια της χώρας έως και μετά το Πάσχα, κρατούν πλέον οι δικηγόροι για τον δικαστικό χάρτη. Με απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων τα δικαστήρια...

ΤΑ επιδόματα αναπηρίας Ο Παραλογισμός και η γραφειοκρατία του ΚΕΠΑ και στον ΕΦΚΑ καλά κρατεί

Η άνοια διαγιγνώσκεται συνήθως σε μεγάλη ηλικία και συχνά οι ασθενείς πάσχουν και από άλλα, συνοδά, όπως ονομάζονται, νοσήματα. Η δυσκολία τους να κάνουν ακόμη και το πιο απλό πράγμα, όπως, ας πούμε, το να κρατήσουν το ποτήρι και να...