Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔικαστικάΠανελλήνιος Σύλλογος Δικαστικών...

Πανελλήνιος Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων

hammer5.gifΠρωτοδικείο Αθηνών, κτίριο 9, γρ. 212 (2ος όροφος) ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ 10/12/2007 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.

Αισθανόμαστε ντροπή και απέχθεια, για τόσους δικαστές και εισαγγελείς, που δεν τιμωρούνται.

Με αφορμή τα σχόλια στο διαδυκτιο καταγελούμε με στοιχεία τον κ Φλωριδη εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, την κυρία Σιδηροπουλου, τον κύριο Μπακελα, διότι σκόπιμα οδηγούν υποθέσεις σε ανάκριση, με στημένους πραγματογνώμονες,(ο κύριος Μπακελας συντάσσει τον ετήσιο κατάλογο πραγματογνωμόνων, όπου εντάσσει μέσα όλο το κύκλωμα της συμμορίας δικηγόρων-ορκωτών λογιστών, δημόσιων υπάλληλων, και άλλων)

Δεν είναι τυχαίο ότι ο κύριος Αιμίλιος Καρακωστας ορκωτός λογιστής διορίστηκε σε υπόθεση έλεγχου με δισεκατομμύρια(τεχνικά έργα στο πανεπιστήμιο α.π.θ με κοινοτικά κονδύλια αρ απόφασης 23037/2007 πολ πρωτ θεσ.)

 Ο επί χρόνια δικηγόρος χ βουρουτζης στον οποίο αναθέτουν λογιστικές πραγματογνωμοσύνες, και ο οποίος καταδικάστηκε πρωτόδικα για απατή, η δικηγόρος κύρια δαλακιουριδου που δοριζεται πραγματογνώμονας, ο κύριος Ιπεκης που διορίστηκε σε υπόθεση με δισεκατομμύρια εταιρεία expert, και πολλά αλλά.

Τις παρακάτω καταγγελίες εντοπίσαμε στο διαδυκτιο και επιβεβαιώνουμε τα όσα καταγγέλλονται. Το κύκλωμα στην Θεσσαλονίκη είναι πολύ μεγαλύτερο από την Αθήνα.

Ο κύριος Σανίδας σκόπιμα καθυστερεί κάθε έλεγχο, και στηρίζει το παράνομο και βλαβερό κύκλωμα. Στο γραφείο του έχουν κοινοποιηθεί με φαχ 2106411523 καταγγελιες,οπως η απο 26-10-2007 η οποία κοινοποιήθηκε στην ένωση δικαστών εισαγγελέων την ίδια ημέρα 210 8841529.

 Όλα τα παρακάτω στοιχεία βρέθηκαν στο διαδυκτιο. ΑΛΛΑ ατομα ως πραγματογνωμονες ο κ Γκινογλου καθηγητης στο πανεπιστημιο μακεδονιας, κολλητος του κ βουρουτζη. Οι υποθεσεις κλοπης 40 δις δρχ ΓΠΑ από εφοριακους ακομη οι ανακριτες στα ειδικα ανακριτικα ψαχνουν, οσπου να την σκεπασουν καταλληλα, με τους βουρουτζηδες, και εφοριακους που φροντισαν οι κυριοι μπακελες και φλωριδηδες να ενταξουν στον καταλογο πραγματογνωμονων.

 Προς το παρον συγκεντρωσαμε αυτές τις καταγγελιες. Μας έρχονται συνέχεια νέες υποθέσεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον

ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 54122 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 29-11-2007

ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ Γραφείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Πρωτοδικείο Αθηνών, κτίριο 9, γρ. 212 (2ος όροφος)τηλ. 8827380 – fax 8841529

ΠΡΟΣ Γραμματεία του Πρωτοδικείου ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Rue du Fort Niedergrόnewald L-2925 Luxembourg Tηλ.: (352) 4303-1 φαξ: (352) 4303 2100 e-mail: CFI.Registry@curia.europa.eu

ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Αρκετά μερικοί συνάδελφοι ακόμη νομίζουν, αλλά και πιστεύουν ακόμη, ότι μπορούν να ενεργούν με το έτσι θέλω, φυσικά μέσα στα πλαίσια του νόμου. Ίσως δεν έχουν αντιληφθεί ότι είμαστε πλέον στη εποχή της πληροφορίας, στην νέα ψηφιακή οικονομία, και μέσα στην κυριαρχία των πληροφοριακών συστημάτων

Αναγκαζόμαστε να σας πληροφορήσουμε για ένα σοβαρό θέμα , το οποίο εάν δεν επιλυθεί, θα έχει επιπτώσεις και οδυνηρά αποτελέσματα για τον κλάδο μας. Πρόκειται για τον τρόπο και την διαδικασία που επιλέγονται οι ειδικοί πραγματογνώμονες κατά ειδικότητα κάθε έτος, στους κατάλογους των πραγματογνωμόνων και στο ποινικό και στο πολιτικό.

Έχουμε την άποψη ότι εάν υποχρεωθούν όλοι οι υποψήφιοι να υποβάλουν με δική τους ευθύνη, κάποια ελάχιστα έγγραφα μαζί με την αίτηση τους (όπως βιογραφικό, πτυχία, εμπειρία, δημοσιεύσεις, έργο που έχουν εκτελέσει, δηλαδή να προκύπτει η γνώση του αντικειμένου, κλπ) τότε και ο κάθε δικαστής, θα έχει την ευθύνη της επιλογής του κάθε πραγματογνώμονα.

Με το υπάρχων σύστημα, ο κάθε γνωστός και παρατρεχάμενος του κομματικού μηχανισμού υποβάλει μια απλή δήλωση για ένταξη στους κατάλογους, και κάποιοι δικαστές χωρίς κανένα έλεγχο(δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει σκοπιμότητα) εντάσσουν στους κατάλογους τους πάντες. Επειδή εμείς έχουμε εντοπίσει περιπτώσεις όπου ανατέθηκαν πραγματογνωμοσύνες σε άτομα τα οποία δεν είχαν ούτε τις γνώσεις ,ούτε την κύρια ειδικότητα, ούτε εκ του νόμου τα απαραίτητα(παράδειγμα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος). πως είναι δυνατόν να αναθέτει ένας ανακριτής σε δικηγόρο μια λογιστική πραγματογνωμοσύνη, όταν ο δικηγόρος απλώς και μόνο αναφέρει στην αίτηση του δικηγόρος-οικονομολόγος, και με τα οικονομικά όχι μόνο δεν ασχολήθηκε ποτέ, αλλά και ούτε γνωρίζει περί οικονομικών της αγοράς, όταν η αγορά σήμερα κινείτε σε ένα ρυθμό οικονομικών γεγονότων και καταστάσεων, μέσα από την πληροφορική, και μέσα από σύνθετα πληροφοριακά συστήματα.

Εξ αλλού πρώτο το υπουργείο οικονομικών δίνει το στίγμα με την υποχρέωση υποβολής μόνο ηλεκτρονικών δηλώσεων, φπα, κλπ.Δηλαδη τα οικονομικά πλέον περνάνε υποχρεωτικά μέσα από πληροφοριακά συστήματα

Εμείς δεν θα δεχθούμε στο εξής να μας επιβάλλουν οι συνάδελφοι να συνεργασθούμε με πραγματογνώμονες που δεν πληρούν κάποια ελάχιστα κριτήρια. Θέλουμε να σταματήσει επί τέλους η πανάρχαια κατάσταση, έτσι το βρήκαμε έτσι το κάνουμε.

Απαιτούμε για το δικό μας συμφέρον και όλου του κλάδου, ο κάθε πραγματογνώμονας, για να είναι και νόμιμος και ουσιαστικός, να έχει τα εξής.

 1.Επιστημονας με δράση , με ειδικότητα στο αντικείμενο, με έργο, με κριτική σκέψη, με καθαρό ποινικό μητρώο, με δοκιμασμένο έργο, με γνώσεις στις νέες τεχνολογίες,

 2.Να μην είναι δημόσιος υπάλληλος, και δικηγόρος διότι πολλές υποθέσεις έχουν εξάρτηση από την ιδιότητα και την ενασχόληση του καθενός.(δεν μπορεί να διοριστεί πραγματογνώμονας ένας δημόσιος υπάλληλος , για υπόθεση κλοπής φπα από εφοριακούς, δεν μπορεί να διοριστεί πραγματογνώμονας ένας δικηγόρος για υπόθεση που την χειρίζεται ένας άλλος συνάδελφος του επίσης δικηγόρος) Η κυρία Κατσουλακου μετά της πληθωρικής γραμματέας της, αλλά και με υποστήριξη από κύριο Ναστα και Σία, θα μας βρουν αντιμέτωπους και αποκαλυπτικούς.

 Ζητούμε μια δέσμευση από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδας.

 Με τιμή Νέοι δικαστές με νέες διαφανείς πρακτικές και αντιλήψεις

 

http://www.kentri.gr/cat-3/

http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=7898 http://www.skai.gr/master_story.php?id=61309

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...