Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔελτία τύπουΣύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων...

Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων Ι.Ε.Κ. Θέρμης

Αναγκαζόμαστε να διαμαρτυρηθούμε και να υποδείξουμε μερικά πράγματα, διότι η κατάσταση είναι και απαράδεκτη και τραγική. Εμείς ως σπουδαστές στα δημόσια ιεκ, αφού πληρώνουμε και βιώνουμε μια κατάσταση απαράδεκτη μέσα στα ιεκ όπως :1.Ακαταλληλες αίθουσες, βρωμιά, κρύο, σπασμένα παράθυρα , στα εργαστήρια πανάρχαιοι υπολογιστές, λογισμικό από κόπιες, προγράμματα πάλι κόπιες ακατάλληλες και παράνομες, πλήρης ανεπάρκεια σε υπολογιστές(τέσσερα άτομα ένα υπολογιστή και αυτός ανοίγει όποτε θέλει)

 2.Ακαταλληλοι εκπαιδευτές, (καμία αξιοκρατία σε εκπαιδευτές) παρατρεχάμενοι και κομματικά στελέχη, με πλήρη ανεπάρκεια γνώσεων, έρχονται βάζουν υπογραφές και φεύγουν με πλήρη κάλυψη.

 3.Περιβαλον μέσα στην αίθουσα, καφές με τσιγάρο, μόνο ΜΑΘΗΜΑ δεν γίνετε μέσα στην αίθουσα

4.Τα μαθήματα διδασκαλίας σε Νέες Τεχνολογίες είναι από της ιδρύσεως των ιεκ το έτος 1994. Οι διευθυντές και σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι που εργάζονται διοικητικοί είναι όλοι κομματικά στελέχη και άσχετοι ΜΕ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, και επικίνδυνοι για την εκπαίδευση.

Θέλουμε τα εξής πολύ απλά και αποδοτικά Νέα εργαστήρια, Εκπαιδευτές που κατέχουν τις Νέες Τεχνολογίες, και οι εκάστοτε διευθυντές να έχουν και ικανότητες και επιστημονική κατάρτιση. Στο διαδυκτιο υπάρχουν οι εξής διευθύνσεις που ασχολούνται εκτενέστερα με το θέμα της εκπαίδευσης και κατάρτισης. 

 Ακριβώς η ίδια κατάσταση επικρατεί και στα περίφημα Κ.Ε.Κ στα Κ.Ε.Ε του ΙΔΕΚΕ στο ΕΚΕΠΙΣ, και όπου υπάρχουν Κοινοτικά Κονδύλια που αντί να παράγουν εκπαιδευτικό έργο, στην ουσία με τα κοινοτικά κονδύλια. όλες οι διοικήσεις των δημόσιων ΙΕΚ και ΟΕΕΚ, οι ιδιοκτήτες των Κ.Ε.Κ, οι διοικήσεις του ΙΔΕΚΕ του Υπουργείου Παιδείας, και όπου αλλού υπάρχει ζεστό κοινοτικό χρήμα που δεν ελέγχεται από καμία υπηρεσία αξιόπιστη και αποτελεσματική, ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

 Παραδείγματα το Δημόσιο ΙΕΚ Τριανδρίας εργαστήρια Υ/Η ακατάλληλα , το ΙΕΚ Θεσσαλονίκη 2 στην Μακρυγιάννη ακατάλληλα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Η/Υ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΚ Θα ζητήσουμε πίσω τα χρήματα μας εάν δεν γίνουν εργαστήρια με καινούργιους Υπολογιστές , με γνήσιο λογισμικό, με Ικανούς Εκπαιδευτές.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΙΕΚ ΘΕΡΜΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ 10-12-2007 Ι.Ε.Κ. ΘΕΡΜΗΣ

Διεύθυνση: Γυμνάσιο – Ενιαίο Λύκειο Θέρμης, Γοργοποτάμου Τ.Κ.: 570 01 Δήμος: Θέρμη

Τηλ.: 2310-461601 Email: grammateia@iek-therm.thess.sch.gr

Website: http://iek-therm.thess.sch.gr

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Της Δρ. Μάγδας Τσολάκη* Με την ιδιότητα της πολύτεκνης μητέρας θα ήθελα να αναφέρω βιωματικά ψήγματα από την παγκόσμια λογοτεχνία που αφορούν τη Μητέρα. Για όλους η Μητέρα, νεαρή ή ηλικιωμένη, πλούσια ή φτωχή, μορφωμένη ή ολιγογράμματη, είναι πρόσωπο ιερό,...

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...