Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔικαστικάΠ.Σ.Δ.Υ.Δ.Ε -Καταγγελία

Π.Σ.Δ.Υ.Δ.Ε -Καταγγελία

hammer5.gif(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ).  Μετά από τα δημοσιεύματα στο διαδύκτιο αλλά και από δική μας έρευνα προκύπτει ένα πραγματικό γεγονός, το οποίο προσβάλει και υποβαθμίζει όλη την Δικαιοσύνη. 

ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ Κ ΣΑΝΙΔΑ, Κ ΦΛΩΡΙΔΗ, Κ ΜΠΟΜΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Κ ΓΑΡΟΥΦΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.  

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

1.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜ ΖΩΗΣ. .

2.ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΚΕΝΤΡΟΣ ΑΕ -ΣΠΑΝΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΕΥΡΟ, ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ.

3.ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 2002 ΕΩΣ ΚΑΙ 2007 Α! ΕΞΑΜΗΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο Κ ΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ.ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΟΥΣΗ ΜΕ Κ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

 ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΦΛΩΡΙΔΗΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΗΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΓΑΡΟΥΦΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Κ ΦΛΩΡΙΔΗ, ΚΑΙ Κ ΣΑΝΙΔΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ .

ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ.

 ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ – ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.

Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ. Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ, ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ Κ ΣΑΝΙΔΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΜΠΑΓΙΑ.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 )

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47-49 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 210 3710092 210 3710093Τ.Κ. 10564 ΑΘΗΝΑ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 54122 ΤΗΛ 2310 507000

ΑΝΑΟΥΚΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜ

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...