Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔικαστικάΚοινοποίηση στον Υπουργό...

Κοινοποίηση στον Υπουργό δικαιοσύνης, και τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

hammer5.gifΑπό την πληρεξούσιο δικηγόρο Θεσ/νίκης κύριο Ευστάθιο Τσομίδη κατετέθη μηνυτήρια αναφορά, εκπροσωπώνταε διδάσκαλο Δημοτικού Σχολείου, κατοίκου Θεσ/νίκης, κατά ιδιωτικού υπαλλήλου εισπρακτικής εταιρείας EXECUTIVE , που δρα για λογαριασμό της Eurobank. H μήνυση κατατέθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο στις 15/10/2003, ενώπιον του εισαγγελέως πλημμελειοδικών Θες/νίκης, με τη υπ΄αριθ ΒΜ. ΣΤ 2003 Εγχ/608.

Μέχρι σήμερα η υπόθεση βρίσκεται στα συρτάρια του δικαστικού μεγάρου Θεσ/νίκης.

Η μήνυση αναφέρει, ότι ο υπάλληλος της εισπρακτικής εταιρείας  απειλούσε την μητέρα του διδασκάλου μέσω του τηλεφώνου, για ένα χρέος του γιου  προς την τράπεζα, την εξύβριζε, λέγοντας μεταξύ  πολλών άλλων “….τi δάσκαλος είναι αυτός (ο γιός) και τι διδάσκει στα παιδιά…..”. Απειλούσε την μητέρα του διδασκάλου λέγοντας της “….ότι θέλω το καλό του και να μην ακούσει τον δικηγόρο του, αλλά εμένα…”

Όλα αυτά με ύφος νταή, με αποτέλεσμα η μητέρα να πανικοβληθεί και να πάει αμέσως στο χώρο εργασίας του γιού της, όπου ήταν και ο υποδιευθυντής, και του εξήγησε τρομοκρατημένη όλη την συνομιλία και της τηλεφωνικές οχλήσεις.

Ενώ παράλληλα το τηλεφώνημα καταγραφόταν από μαγνητόφωνο, η παραπάνω συμπεριφορά του υπαλλήλου εισπρακτικής εταιρείας που καταργεί τα συνταγματικά δικαιώματα, της προσωπικότητας του ατόμου, και η παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, που είναι ποινικώς κολάσιμα.

Βάση του  ποινικού κώδικα προβλέπεται τιμωρία σύμφωνα με  τα άρθρα 333-362 και 385, ζητεί δε την ποινική δίωξη, και την νόμιμη τιμωρία του, και χρηματική αποζημίωση 15.000 Ευρώ. Όλη η υπόθεση είναι σε εκκρεμότητα, δεν έχει φτάσει ακόμα στις δικαστικές αίθουσες, με κίνδυνο να παραγραφεί.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου , πρέπει να επέμβουν άμεσα, διότι τέτοιες υποθέσεις όπως είναι η παραπάνω βρίσκονται πάρα πολλές σε εκκρεμότητα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Της Δρ. Μάγδας Τσολάκη* Με την ιδιότητα της πολύτεκνης μητέρας θα ήθελα να αναφέρω βιωματικά ψήγματα από την παγκόσμια λογοτεχνία που αφορούν τη Μητέρα. Για όλους η Μητέρα, νεαρή ή ηλικιωμένη, πλούσια ή φτωχή, μορφωμένη ή ολιγογράμματη, είναι πρόσωπο ιερό,...

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...