Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΡεπορτάζΟ Στέλιος Ρόκκος...

Ο Στέλιος Ρόκκος στην Θεσ/νίκη

Rokos1Eπιστρέφει ανανεωμένος, δυναμικά δισκογραφικά, αλλά καi με το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα στο μουσικό χώρο του “Fix” , στούντιο 3 στην περιοχή Σφαγείων από τις 20 Νοεμβρίου2008. Ο καλλιτέχνης χθες Τετάρτη 29 Οκτωβρίου έδωσε συνέντευξη τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσ/νίκης στους δημοσιογράφους και παραγωγούς των Ραδιοφώνων της πόλης, τους οποίους επέλεξε ο ίδιος προσωπικά. Κατόπιν η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, μεταφέρθηκε στην σουίτα του ξενοδοχείου, όπου παρουσίασε την νέα δισκογραφία που κυκλοφορεί από την Universal με τίτλο “Πάνω απ΄ τον κόσμο”.

Ακούστηκαν ένα – ένα τα 11 τραγούδια του δίσκο, στον οποίον τους στίχους και την μουσική έγραψε ο ίδιος. Τα τραγούδια της νέας δισκογραφίας του ακούγονται ήδη από τα Ραδιόφωνα της χώρας.

Η παρουσία ολοκληρώθηκε με το γεύμα που προσέφερε ο καλλιτέχνης προς τους καλεσμένους του, όπου το παρόν έδωσε μεταξύ άλλων και ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης.

Τις επόμενες ημέρες ο Στέλιος Ρόκκος θα ξεκινήσει εντατικές πρόβες στο “Fix” στούντιο 3 μαζί με το επιτελείο του.

Το Ελληνικό Φαινόμενο του εύχεται καλή χειμερινή περίοδο στην πόλη της Θεσ/νίκης που τον ανέδειξε, που σε κάθε εμφάνιση του στην πόλη συνεχίζει να την στηρίζει.

newb_8.gif

“Πάνω απ΄ τον κόσμο”

“Πάνω απ΄ τον κόσμο”

το ταξίδι που κράτησε χρόνια και τώρα επιστρέφει κοντά μας με την νέα του δισκογραφική δουλειά.

Ο Στέλιος Ρόκκος  γεμάτος έμπνευση κυκλοφορεί τα καινούργια του τραγούδια τα οποία σίγουρα θα βρουν μια θέση στην καρδιά μας. Στο CD περιλαμβάνεται επίσης μια δημιουργία της Χάρις Αλεξίου ενώ στο τραγούδι   με τίτλο “Πόσο ακόμα” συμμετέχει με τα ην ερμηνεία του, ο Γιάννης Σεργίου “Αδάμαντας”.

Με το μοναδικό ταλέντο, ο Στέλιος Ρόκκος έγραψε τους στίχους και διασκεύασε την πολύ γνωστή επιτυχία των Eurythmics “Here comes the rain again”, ενώ ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε και η συνεργασία του με τον Δημήτρη Μπάση στο τραγούδι “Κράτα καρδιά”.

Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση αλλά και να απολαύσετε μαζί του, αυτό το μουσικό ταξίδι “Πάνω απ΄ τον κόσμο”.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Της Δρ. Μάγδας Τσολάκη* Με την ιδιότητα της πολύτεκνης μητέρας θα ήθελα να αναφέρω βιωματικά ψήγματα από την παγκόσμια λογοτεχνία που αφορούν τη Μητέρα. Για όλους η Μητέρα, νεαρή ή ηλικιωμένη, πλούσια ή φτωχή, μορφωμένη ή ολιγογράμματη, είναι πρόσωπο ιερό,...

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...