Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η παραλιακή των Αθηνών εμπλουτίζεται με νέους παίκτες

champagne41.jpg Το παλιό “ Show Center” γκρεμίζεται εσωτερικά και εξωτερικά και φτιάχνεται από την αρχή από νέους ιδιοκτήτες ,τον Θεσσαλονικιό επιχειρηματία κύριο Μάγκο, τονΝίκο Βέρτη,τον εφοπλιστή Βίκτωρ Ρέστη ο οποίος έχει πιάσει τον παλμό της νυχτερινής διασκέδασης, μετά από τις επιχειρήσεις του στα Μ.Μ.Ε και την αντιπροεδρίας μιας αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας, και τον Αντώνη Ρέμο (;;;)

 Το κέντρο με νέα ονομασία  που θα το ανακοινώσουμε σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα το Πάσχα του 2009, με επικεφαλής προγράμματος τον Νίκο Βέρτη ο οποίος θα έχει ως τότε έτοιμη και την νέα του δισκογραφία που θα περιλαμβάνει 14 τραγούδια. Όμως η ζώνη της παραλιακής (περιοχή Ποσειδωνίου ), είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια για την νυχτερινή διασκέδαση, όπου έχει  λίγους και γερούς παίκτες που επιβιώνουν αξιοπρεπώς μέχρι σήμερα.

Το συγκεκριμένο μαγαζί το πρώην “Show Center” όπου το 1991 ανακαλύπτει η Polygram,τον Σάκι Ρουβά προσφέροντάς του το πρώτο δισκογραφικό συμβόλαιο δεν μπόρεσε να στηριχθεί με πολλά σχήματα, από την εποχή που το είχε ο επιχειρηματίας κύριος Βοϊδονικόλας. Μετέπειτα εμφανίστηκε το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη με την επίβλεψη επιχειρηματιών τον Κ.Ματσίκα και Ηλία Θάνου ,αλλά και  το σχήμα με τον Χρήστο Κυπριανίδη, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, και την Εύα Μιλή.

Αργότερα μετονομάστηκε “Μαμούνια” από Θεσσαλονικιούς και έναν Αθηναίο επιχειρηματία, αλλά πάτωσε πανηγυρικά. Τώρα την σκυτάλη την παίρνουν οι τέσσερις τολμηροί καλλιτέχνες – επιχειρηματίες, θα ρίξουν πολύ χρήμα και μεράκι για να δούμε, τι θα δούμε;;

Το Ελληνικό Φαινόμενο θα τους συμβούλευε να κάνουν και έναν αγιασμό πριν κόψουν την κόκκινη κορδέλα, για κάθε ενδεχόμενο.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η 19η Απριλίου είναι η επέτειος του θανάτου του ποιητή και φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα, του υπέρμαχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ενός από τους πρώτους που ύψωσαν τη φωνή τους κατά της κλοπής των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον Έλγιν....

The Parallel Visions of Alexander the Great and Kapodistrias for Greece.

The efforts of Alexander the Great and the first President of modern GREECE Ioannis Kapodistrias to employ Hellenic civilization for the good of humanity reflect the greatness of ancient GREECE/ Hellas. By Evaggelos Vallianatos Alexander accomplished so much so soon and so young...