Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΡεπορτάζΊδιο σενάριο, με...

Ίδιο σενάριο, με ίδιο παρανομαστή

akropolis.bmpΊδιο σενάριο, με ίδιο παρανομαστή βιώνει η Ελλάδα της Δημοκρατίας, μετά τα μαύρα χρόνια της δικτατορίας.

 Μόνο που τα μαύρα χρόνια συνεχίζονται όχι με τους δικτάτορες, αλλά με επαγγελματίες που ονομάζονται αντιεξουσιαστές , οι οποίοι κινούνται με χρήματα και εντολές ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Ο ρόλος τους στην Δημοκρατική Ελλάδα είναι τόσο μαύρος που αναρωτιέται κανείς ποια είναι η διαφορά αντιεξουσιαστών και δικτατόρων. 

Οι λεγόμενοι “Δημοκρατικοί” ταραξίες λειτουργούν βάση καλά οργανωμένου και χρηματοδοτούμενου σχεδίου, έτσι ώστε όσο μεγαλύτερους βανδαλισμούς προκαλέσουν στην πρωτεύουσα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η αναρχία σ΄ όλη την χώρα.

Οι Αντιεξουσιαστές  που είναι “ρομπότ μηχανές”, υπάλληλοι των ξένων μυστικών υπηρεσιών,  χρηματοδοτούνται γενναία με μηνιαίο μισθό, τα εκάστοτε μέλη πλαισιώνονται με τους ανάλογους πυρήνες, έτσι ώστε να φέρουν την πλήρη αναρχία, στην χώρα, να μην λειτουργεί τίποτα στο κράτος, να υπάρχει ανασφάλεια στους πολίτες, και τα μόνα αποτελέσματα να είναι οι πολιτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στα κόμματα, οι καμένες πόλεις Αθήνα, Θεσ/νίκη, ο τραγικός θάνατος ενός 15χρονου , και ελάχιστα για  τα άμεσα προβλήματα του μέσου Έλληνα του οποίου σκοπός είναι να τον γονατίσουν,να τον οδηγήσουν σιγά – σιγά στην τρομοκρατία η οποία θα λάβει μεγάλες διαστάσεις όπως  και η φτώχεια, με αποτέλεσμα να αγανακτήσει με το κράτος, την εκάστοτε κυβέρνηση , και την Αστυνομία την οποία πάση θυσία θέλουν να μηδενίσουν.Οι  ξένοι εξουσιαστές που συνεδριάζουν πάντα μυστικά, απαρτίζονται από μέλη της Ελληνικής πολιτικής σκηνής και αντιεξουσιαστές πολιτικών σχηματισμών ,είτε  είναι εντός , είτε εκτός βουλής, μεταξύ και αλλοδαποί που έχουν έλθει προσφάτως στην Ελλάδα, (και αυτοί έχουν εμπλακεί στους  βανδαλισμούς και  καταστροφές καταστημάτων) με μόνο σκοπό την πλήρη διάλυση της Δημοκρατικής Ελλάδος, για τα γεωπολιτικά τους σχέδια – παιχνίδια, και αντί της δημοκρατίας, να λειτουργεί η νέα τάξη πραγμάτων, όπου από την φωτεινή Ελλάδα θα σβήσει ο ένδοξος πολιτισμός και η κουλτούρα για να υποταχθεί πλήρως στο Yes Man!!!

 Τα καταστροφικά σχέδια που ήδη εφαρμόζουν οι νεοταξικοί δήθεν αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι, αλλά  άθεοι, σκοπός τους είναι να συγκεντρώσουν το χρήμα παγκοσμίως. Γι΄αυτό θα πρέπει να ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός όσο ακόμα είναι εφικτό, κυρίως όμως η νέα γενιά, το μέλλον αυτής της χώρας.

Τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται από τους ταραξίες σχεδόν σ΄ όλη την Ελλάδα, θα πρέπει να μας προβληματίσουν όλους μας, και να βρισκόμαστε πάντα σε επαγρύπνηση, γι΄αυτά που θα ακολουθήσουν (ακόμα δεν είδαμε τίποτα) βάση σχεδίων ξένων μηχανισμών. Κυρίως η νεολαία μας που μαντρώθηκε σε ψεύτικες ιδεολογίες, για να κάνουν εις βάρος της κάποιοι δήθεν ιδεολόγοι γερή μπάζα.

Τα Ελληνόπουλα μας τα γλυκοκοιτούν, όπως κάποιος λύκος τα πρόβατα, και κάποιοι τσοπάνηδες που έχουν βολευτεί σε βελούδινες πολυθρόνες έχουν παρατίσει το κοπάδι τους στην τύχη, και έτσι τα ξεμοναχιάζει ο κακός λύκος, τα αρπάζει και τα στέλνει στον καιάδα της νέας τάξης πραγμάτων, όπου θα ζήσουν μια ζωή χωρίς όραμα, χωρίς σκοπό, με σκλαβιά και φυλακή.

 Ξυπνήστε  Ελληνόπουλα μην σας μεταμορφώσουν από αετούς σε προβατάκια !!! 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Της Δρ. Μάγδας Τσολάκη* Με την ιδιότητα της πολύτεκνης μητέρας θα ήθελα να αναφέρω βιωματικά ψήγματα από την παγκόσμια λογοτεχνία που αφορούν τη Μητέρα. Για όλους η Μητέρα, νεαρή ή ηλικιωμένη, πλούσια ή φτωχή, μορφωμένη ή ολιγογράμματη, είναι πρόσωπο ιερό,...

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...