Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΚατευθυνόμενες εκθέσεις για...

Κατευθυνόμενες εκθέσεις για την Eλληνική οικονομία

godfather.jpgΟι καταστροφολόγοι πήραν εργολαβία και βομβαρδίζουν ομαδικά χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με δημοσιεύματα άκρως επικίνδυνα για την οικονομική τους κατάσταση, εκμεταλλευόμενοι την παγκόσμια κρίση την οποία εν τέλει οι ίδιοι δημιούργησαν μεθοδικά, εξυπηρετώντας γεωλογικά, στρατολογικά, και οικονομικά παιχνίδια κοσμοκρατόρων.

Μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιλαμβάνεται και η Ελλάδα όπου δήθεν με τις αναλύσεις τους αποφάνθηκαν ότι η χώρα μας «βρίσκεται στο κατώφλι της χρεοκοπίας».

Τα γνωστά οικονομικά φαντ του εξωτερικού έχουν τελικό σκοπό να χαλιναγωγήσουν το Ευρώ και να ασκήσουν πιέσεις στις κυβερνήσεις. Τα σκοτεινά αυτά κέντρα συμφερόντων με τις δήθεν οικονομικές αναλύσεις και δημοσιεύματα, χτυπούν ανελέητα κυρίως την Ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα μήπως και ρίξουν το Ευρώ στο πάτο, υπέρ του δολαρίου που είναι ως επί το πλείστον κυρίαρχο νόμισμα στην παγκόσμια αγορά του τραπεζικού συστήματος.

Ένα από τα λεγόμενα ιδρύματα χαλιναγώγησης του τραπεζικού και χρηματιστηριακού συστήματος είναι αυτό του Ούγγρου εβραίου στην καταγωγή ,Αμερικάνος δε πολίτης ο Soros György ή György Schwartz όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ο οποίος αφού φυγαδεύτηκε από την Ουγγαρία , έπειτα ανδρώθηκε με ιδρύματα και χρηματιστηριακές εταιρείες πάσης φύσεως, ανεβάζοντας, κατεβάζοντας κυβερνήσεις και νομίσματα χωρών.

Ένα παράδειγμα είναι και αυτό της Δραχμής που κατέρρευσε επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου. Τα ίδια παιχνίδια κατάρρευσης νομισμάτων παίζονται και σήμερα ( βλέπε το νόμισμα της Ουκρανίας Γρίβνα (UAH),την λίρα Αγγλίας, λίρα Τουρκίας,το φιορίνι της  Ουγγαρίας).

Τα συγκεκριμένα σκοτεινά φάντ συμφερόντων του εξωτερικού, ονειρεύονται να γκρεμίσουν το οικοδόμημα της Ενωμένης Ευρώπης, και να κάμψουν κάθε αντίσταση από τις κυβερνήσεις κρατών, λυγίζοντας λαούς φέρνοντας τους σε σημείο εξαθλίωσης, υποταγμένους στους αφέντες τους νεοταξικούς παγκοσμιοποίησης.

Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Ζαν Κλοντ Τρισέ προς τους συνωμότες που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την διεθνή αξιοπιστία του Ευρώ …

“… Έχουν άμεσες προσβάσεις στις μεγάλες Βρετανικές , Αμερικανικές (και όχι μόνο) οικονομικές εφημερίδες, προκειμένου να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα για την σταθερότητα του Ευρώ..” Γνωρίζοντας από που «παίζεται αυτό το παιχνίδι» ο διοικητής της ΕΚΤ τους προειδοποιεί,

ότι “…η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν θα επιτρέψει σε κέντρα εκτός Ευρωζώνης να επηρεάσουν την νομισματική ισορροπία των χωρών της ΟΝΕ….”

Η Ελλάδα είναι η πιο πλούσια χώρα στην Ευρώπη, αν όχι της υφηλίου, παρά την αντίθετη εικόνα “την άκρως μίζερη ” που μας παρουσιάζουν με το ανεκτίμητο ορυκτό πλούτο που διαθέτει διάσπαρτα σε όλη την επικράτεια και σε τεράστιες ποσότητες όπως: Κοιτάσματα πετρελαίου, ουρανίου, μεθανίου, αλουμινίου, ψευδαργύρου, κόκκινου υδραργύρου, διαμαντιού, χρυσού, ασημιού, μαρμάρου,καδμίου και πάρα πολλά άλλα, αρκεί οι εκάστοτες κυβερνήσεις να αγγίξουν το θέμα, και να βγάλουν την χώρα από την μιζέρια, έτσι ώστε να έτρωγαν όλοι με χρυσά κουτάλια, έτσι θα είχαμε και μια λαμπρή πολιτική στην παιδεία, υγεία, ανάπτυξη και ασφάλεια της χώρας.

Έτσι μόνο μπορεί να γίνει η επανίδρυση του κράτους, και να αποκτήσει ξανά την διεθνή αίγλη που είχε η Ελλάδα στην νεότερη παγκόσμια ιστορία.

Έτσι μόνο θα κλείσουμε και τα γραφεία του ΟΑΕΔ με τα προγράμματα της σύγχρονης δουλείας τα λεγόμενα stage, εφεύρεση και εφαρμογή από τους ίδιους τους νεοταξικούς αφέντες.

ΟΙ Αρχαίοι Έλληνες μας προσέφεραν όλες τις αξίες, το φως, τον πολιτισμό και την αρχοντιά μας, ώστε εμείς σήμερα μετά από χιλιάδες χρόνια, αντί να τους ξεπεράσουμε , γινόμαστε υπόδουλοι σε κάθε τύπους σαν το Sorro, σφετεριστές άθεους νεοταξικούς αφέντες…..ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ !!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η 19η Απριλίου είναι η επέτειος του θανάτου του ποιητή και φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα, του υπέρμαχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ενός από τους πρώτους που ύψωσαν τη φωνή τους κατά της κλοπής των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον Έλγιν....

The Parallel Visions of Alexander the Great and Kapodistrias for Greece.

The efforts of Alexander the Great and the first President of modern GREECE Ioannis Kapodistrias to employ Hellenic civilization for the good of humanity reflect the greatness of ancient GREECE/ Hellas. By Evaggelos Vallianatos Alexander accomplished so much so soon and so young...