Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήTerrorismWorld Trade Center

World Trade Center


ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΤΕ !!! ΛΕΝΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ της 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001.

world_trade_center_cgpixj.jpg11september1.jpggrand zero

Σαν σήμερα 11 /9/ 2001, σκοτώθηκαν 3000 Αμερικανοί πολίτες μεταξύ των οποίων και απόδημοι Έλληνες,  μέσα από μια καλοστημένη τρομοκρατική ενέργεια που προήλθε από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός νοσηρού εγκεφάλου που είχε και την οικονομική δυνατότητα και την θεοκρατική αντίληψη Ισλαμιστών.

Aαπόδειξη για την πλήρη ανάπτυξη της διεθνούς τρομοκρατίας σε όλο του το μέγεθος, μια και τα θύματα του δεν υπήρξαν μόνο στους Διδύμους Πύργους του Εμπορικού Κέντρου Εμπορίου και του Πενταγώνου ,αλλά προϋπήρξαν και σε άλλα κράτη του κόσμου που οι ενέργειες αυτού το διαβόητου εκτελεστού υπήρξαν και θύματα από το ίδιο κράτος και εργαζόντουσαν σε άλλο κράτος μαζί με κατοίκους της περιοχής αυτής.

Μέσα από τις λέξεις ο απόδημος Έλληνας πυροσβέστης κ. Πήτ Κατσιμίλιος αναφέρθηκε για τις στιγμές που έζησε, για να βοηθήσει τους συνανθρώπους και συντοπίτες του για να βγουν μέσα από τα χαλάσματα των Δίδυμων Πύργων εντοπίζουμε την φράση «Μην μας ξεχνάτε» και αναφερόταν όχι μόνο για τους 200 πυροσβέστες που μόλις 10 λεπτά είχαν αναλάβει υπηρεσία για να σώσει τους συμπολίτες του και χάθηκαν κάτω από τα χαλάσματα, και το γεγονός της κατάθεσης της Πίστεως του λέγοντας ότι «Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος», αυτός ο τρίτης γενιάς απόδημος Έλληνας.

 

11september1.jpgΓια εκείνους που αναφερόταν αυτός ο απόδημος Έλληνας δεν ήταν μόνο οι συνάδελφοί του, αλλά και όλοι όσοι ένοιωθαν την μοναξιά του θανάτου καταπλακωμένοι από τα συντρίμμια, όσοι εξαερεόντουσαν λόγο των μεγάλων θερμοκρασιών που επικρατούσαν λόγο της φωτιάς που προήλθε από την συντριβή των αεροσκαφών πάνω στο Εμπορικό Κέντρο και στο Πεντάγωνο, όσοι πηδούσαν από τα παράθυρα των Διδύμων Πύργων και του Πενταγώνου, για να σωθούν και έχαναν την ζωή τους αναίτια , όσοι παρακαλούσαν τον Θεό στις τελευταίες στιγμές τους, που έβλεπαν το ρύγχος του αεροσκάφους να τους πλησιάζει και να χάνουν την ζωή τους, αλλά και εκείνοι που έένοιωσατον φόβο του θανάτου από τα χημικά οπλικά συστήματα της διεθνούς τρομοκρατίας και βρισκόντουσαν κλεισμένοι στα σφραγισμένα σπίτια τους.
Κλεισμένοι στα αυτοκίνητα με μάσκες για να μην χτυπηθούν από τα τοξικά χημικά κατασκευάσματα της διεθνούς τρομοκρατίας, δεν άνοιγαν όχι μόνο το σπίτι τους άλλα δεν άνοιγαν ακόμα και την αλληλογραφίας τους, για αυτούς που ζούσαν συνεχώς μέσα από τον φόβο, μιας χημικής τρομοκρατικής ενέργειας.

Για αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους, τους γονείς τους, τον άνδρα ή την γυναίκα τους, τα αγαπημένα πρόσωπα τους, για όλους αυτούς, που άκουσαν τα ονόματα τους, να εκφέρονται από τα τρεμάμενα χείλη του προέδρου των ΗΠΑ κ. George Bush Jr και κανείς δεν θα ξεχάσει την πραγματική ολόψυχα λυπημένη μορφή του, εκφωνώντας τα 3000 και πλέον άτομα που έχασαν την ζωή τους .

Ακόμα και για αυτούς που ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος μόλις το πληροφορήθηκε, έκανε την προσευχή του και όλες τις δυνατές ενέργειες που αφορούσαν, όχι μόνο τους ορθόδοξους χριστιανούς αλλά και τα θύματα που προέρχονται από άλλα δόγματα και άλλες θρησκείες, με σκοπό σύντομα να βρεθεί αίμα, καταλύματα, ψυχολογική υποστήριξη και υλική βοήθεια για όλους που είχαν επιζήσει.

«ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΝΑΤΕ !!! » μια φωνή για όλους τους Αμερικανούς, που στην χώρα τους και σ? όλο τον κόσμο, η 11η Σεπτεμβρίου 2001, θα είναι η μέρα θρήνου για τις ζωές που χάθηκαν αλλά και η μέρα υπόμνησης του γεγονότος ότι η χώρα τους εξακολουθεί να απειλείται από επικίνδυνους συνεχιστές των τρομοκρατικών ενεργειών της διεθνούς τρομοκρατίας.

Εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και σε όλο τον Κόσμο.

091101-01-200.gif Ήταν μεγάλη η οδύνη για τις χιλιάδες ζωές αθώων που χάθηκαν κατά την αποφράδα ημέρα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 την στιγμή που γινόντουσαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον των Διδύμων Πύργων στο Μανχάταν και του Πενταγώνου. Τρομοκρατικές ενέργειες που άφησαν άναυδο όλο τον κόσμο.

Τα άτομα αυτά τα οποία χάθηκαν ήταν θύματα σατανικών συνωμοτών. Μέσα στους νεκρούς αυτούς υπήρξαν και 21 οικογένειες ομογενών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους μέσα στην κόλαση της φωτιάς και της καταστροφής .

Αν ζούσε έστω και ένας πεθαμένους λόγο των ενεργειών αυτής της διεθνούς τρομοκρατίας θα μας έλεγε ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε διότι υπάρχει η υπεύθυνη πολιτεία, όχι μόνο στην χώρα που βλάφτηκε από τις ενέργειες τους αλλά και στις υπόλοιπες χώρες που έχει επεκταθεί η ενέργεια αυτής της διεθνούς τρομοκρατίας διότι υπάρχει πλέον μια παγκόσμια κίνηση με σκοπό την προάσπιση των κατοίκων των κρατών αυτών από την τρομοκρατία.

Επίσης οι ίδιοι θα λέγανε ότι δεν χρειάζεται ούτε μίσος ούτε πάθος για εκδίκηση το μόνο που χρειάζεται είναι να μας θυμάστε, και η ημερομηνία της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 να μείνει στην Ιστορία.

Υπήρξαν εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα που έλαβαν χώρα την 11η Σεπτεμβρίου σε ολόκληρο τον πλανήτη, όμως στη Νέα Υόρκη που επλήγη όσο καμία άλλη πόλη, οι τελετές είχαν ιδιαίτερη σημασία.

Η Ελληνοαμερικανική κοινότητα, που θρήνησε τα δικά της θύματα, συμμετάσχει ολόψυχα σ? όλες τις εκδηλώσεις.

O Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος τέλεσε επιμνημόσυνο ακολουθία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας του Μανχάταν  και στη θέση του κατεστραφέντος ιερού ναού του Αγίου Νικολάου, στους διδύμους πύργους, όπου ήσαν παρόντες και οι συγγενείς των θυμάτων και οι τοπικοί αξιωματούχοι.

“INSIDE 9/11 : ZERO HOUR
http://youtu.be/M-B6c6xxXug

Τι λένε οι αναλύσεις των ειδικών
http://youtu.be/S7SY2uWGIJY

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η 19η Απριλίου είναι η επέτειος του θανάτου του ποιητή και φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα, του υπέρμαχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ενός από τους πρώτους που ύψωσαν τη φωνή τους κατά της κλοπής των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον Έλγιν....

The Parallel Visions of Alexander the Great and Kapodistrias for Greece.

The efforts of Alexander the Great and the first President of modern GREECE Ioannis Kapodistrias to employ Hellenic civilization for the good of humanity reflect the greatness of ancient GREECE/ Hellas. By Evaggelos Vallianatos Alexander accomplished so much so soon and so young...