Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ «Η...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ «Η ΦΩΝΗ ΖΕΙ»

kazantzidis.jpg“Υπάρχω σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος απ’ τον καιρό που εσείς, οι γνωστοί και άγνωστοι φίλοι μου, με αγαπήσατε και με κάνατε δικό σας.Υπάρχω, εφόσον εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι εκφράζω τους καημούς, τα προβλήματα σας, την πίκρα της ξενιτιάς, το μόχθο του εργάτη, την εγκατάλειψη, τη μοίρα του ανθρώπου της συνοικίας.Και θα υπάρχω όσο υπάρχουν ταπεινοί, αγνοί και τίμιοι άνθρωποι του λαού. Γιατί μόνο στην καρδιά του λαού ζω. Εκεί είναι το σπίτι μου, εκεί γεννήθηκα, εκεί θα πάψω κάποτε να υπάρχω!

Σας ευχαριστώ” Στέλιος Καζαντζίδης

Με δύο μεγάλες συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αφιέρωμα στην εμβληματική προσωπικότητα του Στέλιου Καζαντζίδη, η Εθνική Ελλάδος του τραγουδιού, τιμά την μνήμη του.

Φέτος τον Σεπτέμβριο συμπληρώνονται 8 χρόνια που ο «Μεγάλος Έλληνας» έφυγε από την ζωή.

Δεν έφυγε και δεν θα φύγει όμως ποτέ από τις καρδιές των απανταχού Ελλήνων.

Σημείο αναφοράς για το ήθος, την συνέπεια και το πάθος, σημάδεψε με την φωνή και τα τραγούδια του γενιές αυτού του τόπου. Έγινε κοινωνός των προβλημάτων της δύσκολης μεταπολεμικής γενιάς, της γενιάς που αναγκάστηκε να ξενιτευτεί για πολλά χρόνια για να αντιμετωπίσουμε οι νεώτεροι ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο.

Άνθρωπος του λαού στην ζωή και την τέχνη έγινε αντικείμενο λατρείας απ’ όλον τον ελληνισμό.

Μετά από πρωτοβουλία της κας Μαρινέλλας της συντρόφου του στην ζωή και το τραγούδι, την προθυμία και τον ενθουσιασμό για την υλοποίηση των: Χάρις Αλεξίου, Γλυκερία, Δημήτρη Μητροπάνου, Γιώργου Νταλάρα και Πασχάλη Τερζή, το αφιέρωμα στον μεγάλο αυτόν καλλιτέχνη είναι γεγονός.

Η Εθνική Ελλάδος του τραγουδιού, ενώνει την φωνή της στα τραγούδια που στιγμάτισε με την φωνή του ο Στέλιος Καζαντζίδης. Τραγουδά όμως για έναν ακόμα σκοπό.

Τα έσοδα από τις δύο αυτές μεγάλες συναυλίες θα διατεθούν για τους σκοπούς του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Η ΑΡΩΓΗ» και την δημιουργία μιας πτέρυγας που θα φέρει το όνομα του μεγάλου μας λαϊκού ερμηνευτή Στέλιου Καζαντζίδη.

Την μουσική αυτή παράσταση, στην οποία θα παρεμβληθούν οπτικά και ηχητικά ντοκουμέντα με τον Στέλιο Καζαντζίδη, θα σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής.

Η γενική είσοδος και στις δύο μεγάλες συναυλίες θα κοστίζει 15€, για να μπορέσει όλος ο κόσμος από την Ελλάδα και το εξωτερικό να ενώσει την φωνή του με τις φωνές των μεγάλων μας ερμηνευτών στα τραγούδια του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ «Η ΦΩΝΗ ΖΕΙ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ: ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ

ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ

Για τους σκοπούς Του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Η ΑΡΩΓΗ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΗΝΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ: ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Της Δρ. Μάγδας Τσολάκη* Με την ιδιότητα της πολύτεκνης μητέρας θα ήθελα να αναφέρω βιωματικά ψήγματα από την παγκόσμια λογοτεχνία που αφορούν τη Μητέρα. Για όλους η Μητέρα, νεαρή ή ηλικιωμένη, πλούσια ή φτωχή, μορφωμένη ή ολιγογράμματη, είναι πρόσωπο ιερό,...

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...