Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασης“Ρόδον Live” Θεσσαλονίκης

“Ρόδον Live” Θεσσαλονίκης

1101849036-30614.jpgΟ παλιός ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου  “Ρόδον Live”, ένωσε τις δυνάμεις του με έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη  ενός Club για την χειμερινή διασκέδαση στην πόλη.

Οι δύο επιχειρηματίες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Νταλάρα για εμφανίσεις  του στο “Ρόδον Live” στην θεσσαλονική, που θα διαμορφωθεί σε μουσική σκηνή, για τις ανάγκες του έντεχνου κατεστημένου.

Τα σχέδια των δύο επιχειρηματιών, όπως καλά πληροφορούμαι  μάλλον θα ευδοκιμήσουν, διότι ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας είναι έτοιμος να δεχθεί την συνεργασία αυτή. Άλλωστε στην πόλη έχει να  τραγουδίσει  πάνω από 7 χρόνια.

Ο καλλιτέχνης έθεσε τους δικούς του όρους , όπως  το κέντρο από μπουζουξίδικο, να γίνει μουσική σκηνή, με το προγράμμα  να ξεκινά από τις 10 το βράδυ ως τις  02:30 το πρωί, τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Μετά τον Γιώργο Νταλάρα (εάν δέσει η συμφωνία) έπονται και άλλες εμφανίσεις καλλιτεχνών του έντεχνου τραγουδιού.

Όσο για την τιμή της φιάλης , στο θέμα αυτό θα επανέλθουμε σύντομα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...

Επισκέψεις -γιά πρώτη φορά-πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή .

Ιστορικές επισκέψεις -γιά πρώτη φορά- πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή (22-25 Απρ. '24), αλλά τα κατηγορία 107 (πάτος) ΜΜΕ Αθήνας, ούτε λέξη... Η τελετή υποδοχής της, στο Σαντιάγκο (Χιλή), από τον πρόεδρο Γκαμπριέλ Μπόριτς (η σύζυγός του Ιρίνα Καραμάνος, είναι...