Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΌλοι είχαν προορισμό...

Όλοι είχαν προορισμό το Μεξικό

ag00165_.gifΣτο Μεξικό απ΄ όπου ξεκίνησε (;;;) ο νέος ιός γουρουνιών H1N1 , οι Υπουργοί Υγείας όλων των κρατών (μαζί και ο δικός μας βέβαιος) , και ο  Παγκόσμιας Οργανισμός  Υγείας  συναντήθηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο του Μεξικού.

Οικοδεσπότης ήταν ο πρόεδρος μεγάλης φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Μεταξύ του φαγοπότι και του τσουγκρίσματος των ποτηριών της σαμπάνιας, έγιναν και τα συμβόλαια για τα εμβόλια της νέας γρίπης που θα παράγει αποκλειστικά και μόνο η φαρμακευτική αυτή βιομηχανία του οικοδεσπότη , δηλαδή το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων,  κότας ,αλεπούς ,κατσίκας  και όλα όσα μπορεί να σκεφτούν τα άρρωστα  αυτά μυαλά του κέρδους. 

Δόθηκαν με ιδιαίτερη έμφαση οδηγίες στους Υπουργούς των κρατών, για να δημιουργήσουν και να καλλιεργήσουν την τρομολαγνεία, ότι δήθεν έρχεται πανδημία, χανόμαστε, πρέπει να προλάβουμε την εξάπλωση του ιού, και αυτό θα επιτευχθεί μόνο με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, για όλους τους ανθρώπους, τα γατιά, αλλά και σκυλιά της οικίας , όλοι θα εμβολιαστούν για παν ενδεχόμενο.

Και επειδή κανείς δεν πρέπει να ξεφύγει απ΄ αυτόν τον εμβολιασμό, γι΄ αυτό και θα  προσφερθεί δωρεάν!!.

Οι Υπουργοί γύρισαν στις πατρίδες τους, ετοίμασαν το σχέδιο δράσης, πρώτα της τρομολαγνείας, και έπειτα τα δήθεν καθησυχαστικά μέτρα προστασίας του εμβολιασμού.

Αυτό ισχύει και για τον δικό μας Υπουργό Υγείας, αφού όλοι ακολούθησαν κατά γράμμα της οδηγίες που έλαβαν. Έτσι λοιπόν στο γραφείο του Υπουργού και κάθε Υπουργό των υπολοίπων κρατών, προσκλήθηκαν οι πολυθεσίτες δημοσιογράφοι, δυστυχώς και καθηγητές υγείας , οι οποίοι έπιασαν το εγκώμιο της Κασσιανής.

Αυτοί με την σειρά τους πέρασαν από τα διάφορα Μ.Μ.Ε όπου εργάζονται την τρομολαγνεία  στον  κόσμο όπως ακριβώς σχεδιάστηκε.

Όμως αρκετοί συνάδελφοι τους πήραν χαμπάρι, ενώ έκαναν και την σχετική έρευνα για τον τομέα αυτό, για το Ελλαδικό έδαφος, μέσω των φαρμακείων και των αποθηκών, και διαπίστωσαν πως τα φάρμακα που ενδείκνυνται για την θεραπεία της βαριάς μορφής γρίπης , ενώ ήταν σε αφθονία στα Ελληνικά φαρμακεία και τις αποθήκες, μετά την επιστροφή του Υπουργού από το Μεξικό, ξαφνικά πάγωσε η διανομή των φαρμάκων προς τα φαρμακεία, χωρίς καμιά εξήγηση .

Ενώ στις αποθήκες υπάρχουν σε αφθονία , δόθηκε απαγορευτική οδηγία για την διανομή τους, μέχρι νεοτέρας. Και αυτό γιατί έτσι ο τρόμος μεγαλώνει, ο κόσμος πείθεται πως η πανδημία θα τον αγγίξει, οπότε μόλις έλθει το εμβόλιο, για το οποίο δις τζιράρει κάθε κράτος, υπέρ της εν λόγω φαρμακευτικής βιομηχανίας του οικοδεσπότη, πρώην πολιτικού στελέχους των ΗΠΑ με πολύ βρώμικο παρελθόν, ηθικό αυτουργό δε για χιλιάδες αθώες ψυχές, κυρίως των παιδιών.

Το βρώμικο αυτό παιχνίδι συνεχίζεται μέσω της καλοστημένης πανδημίας. Ωστόσο όταν κυκλοφορήσει το αμφισβητούμενο αυτό εμβόλιο, κανείς σκεπτόμενος πολίτης δεν είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί με το έτσι θέλω. Αυτό ισχύει για όλα τα εμβόλια.

Το Ελληνικό κράτος, και τα κανάλια εδώ και τώρα να σταματήσουν τον πανικό που σπέρνουν, αρκεί να πάρουν άλλο ένα διαφημιστικό πακέτο για τα μέσα τους. Διαφήμιση που σύντομα θα βλέπει ο πολίτης απ΄ όλα τα κανάλια, μεγαλώνοντας έτσι ο πανικός, μπας και πειστεί ακόμα και ο πιο άπιστος.

Από το Υπουργείο Υγείας περιμένουμε να μας παρουσιάσει αναλυτικά την χημική σύνθεση του εμβολίου που ακόμα είναι στα εργαστήρια. Να μας δώσει πλήρη ανάλυση του περιεχομένου, ποιες είναι οι παρενέργειες, και σε ποιο βαθμό.

Έπειτα ενώπιον του Ελληνικού λαού να αναλάβει την ηθική και πολιτική ευθύνη των λεγομένων του.

Μέχρι τότε να σταματήσει η καθημερινή αναφορά  περί των κρουσμάτων , με την ανεξέλεγκτη τρομοϋστερία,πανικού.
Για την ανάπτυξη αυτής της χώρας που λέγετε ακόμα Ελλάδα κανείς δεν έχει σχέδιο δράσης;;;

Η πάση φύσεως τρομολαγνεία ξεπροβάλει τα τελευταία χρόνια σχεδόν από όλα τα κυβερνητικό πόστα, ποτέ με ανακοινώσεις έξτρα φορολογικών μέτρων ,πότε για τα άδεια ασφαλιστικά ταμεία, πότε για περί κατάρρευσης του κρατικού προϋπολογισμού, πότε για τον υπέρογκο δανεισμό, τώρα προστίθεται και το σενάριο περί πανδημίας . Το πακέτο της ψυχολογικής τρομοκρατίας για την ώρα ολοκληρώνετε .

Το βέβαιο είναι πως έπονται και νέα σενάρια , μόλις λύσουμε ένα από τα παραπάνω , θα προβάλουν νέα θέματα ,νέοι προβληματισμοί .

Να είμαστε και λίγο σοβαροί!!!!!!

Σχετικά με τα εμβόλια..

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...