Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔισκογραφικέςΤέλος η πολύχρονη...

Τέλος η πολύχρονη συνεργασία

cd5.gifΟ μουσικοσυνθέτης Φοίβος αποχώρησε από την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music. Ύστερα από ομόφωνη απόφαση και των δύο πλευρών αποφασίστηκε η λήξη της συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνθέτης Φοίβος προερχόμενος από την ΜΙΝΟΣ – ΕΜΙ, εντάχθηκε στην Heaven από την ίδρυση της, γράφοντας πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Οι λόγοι της λήξης της συνεργασίας του είναι πολλοί.

Μεταξύ άλλων και η διαφωνία που υπήρχε εδώ και καιρό ανάμεσα στον συνθέτη, και τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας, ο οποίος παρενέβαινε στο έργο του, υποχρεώνοντας του από τα μουσικά κομμάτια, να βγάζει τα παραδοσιακά μουσικά όργανα, και να τα συμπληρώνει με μοντέρνους ήχους.

Με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη κόντρα μεταξύ τους, τόσο που έμοιαζαν σαν ξένοι στην ίδια στέγη.

Ώσπου την λύση έδωσε ο γιος του Κ. Κυριακού. Βρήκε την χρυσή τομή, διακόπτοντας την συνεργασία με τον μουσικοσυνθέτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνθέτης Φοίβος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την δισκογραφική εταιρεία Universal, όπου είναι βέβαιο ότι πολλά ονόματα καλλιτεχνών που συνεργάστηκαν στο παρελθόν μαζί του, θα τον ακολουθήσουν στην νέα του δισκογραφική εταιρεία.

Η δε Heaven Music, όπως καλά πληροφορούμε ψάχνει να βρει συνθέτες, να αναπληρώσουν το κενό του Φοίβου.

Το βλέπω δύσκολο με ένα διευθυντή στο τιμόνι ο οποίος κόβει και ράβει τα μουσικά κομμάτια, μάλλον για “φασονατζήδες, ή κοπτοράπτες θα πρέπει να ψάξει, αντί για συνθέτες.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

The Parallel Visions of Alexander the Great and Kapodistrias for Greece.

The efforts of Alexander the Great and the first President of modern GREECE Ioannis Kapodistrias to employ Hellenic civilization for the good of humanity reflect the greatness of ancient GREECE/ Hellas. By Evaggelos Vallianatos Alexander accomplished so much so soon and so young...

Έφυγε από τη ζωή,Ο ΦΙΛΟΣ Γιώργος Κασάμπαλης.

Ο πολυμήχανος στην διασκέδαση ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Γιώργος Κασάμπαλης ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Του Νότη Σφακιανάκη Έφυγε από τη ζωή. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Γιώργος Κασάμπαλης πάντα με χαιρετούσε με το χαμόγελο και να με βάλει να καθίσω μπροστά στον...

Η Μακεδονία γυρίζει την πλάτη στην Ν.Δ.

Καστόρια Κοζάνη Γρεβενά Φλώρινα γυρίζει την πλάτη στην Ν.Δ. Στη Βόρεια Ελλάδα και τα μεγάλα τραύματα που έχει δημιουργήσει για το κυβερνών κόμμα η Συμφωνία των Πρεσπών ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ...