Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΡεπορτάζΈνας διαρκής Τρόμος...

Ένας διαρκής Τρόμος πλανάται ανά την υφήλιο

Η μεγάλη ανακάλυψη του αιώνα που ζούμε και το μεγάλο “Global” εμπόριο είναι η πάσης image001.jpgφύσεως πανδημία καθώς ο πανικός ανεβάζει τρελά τις πωλήσεις.

Με την αμαρτωλή καλοστημένη παγκόσμια βιομηχανία της υγείας και με τα ασύλληπτα κέρδη για την δήθεν σωτηρία της ανθρωπότητας, όλοι οικονομούν στο όνομα του χρήματος.Η δε, νέα τάξη πραγμάτων από την αρχική θεωρία πέρασε στον σχεδιασμό και πλέον στην εφαρμογή με εκτελεστές επιλεγμένους υπαλλήλους τους , απ΄ όλες τις κοινωνικές, πολιτικές, επαγγελματικές κατηγορίες.

Πως λοιπόν πεθαίνουν οι άνθρωποι από το AIDS εδώ και 25 χρόνια;;

Αυτοί οι μεγαλέμποροι του συστήματος υγείας είχαν ως πρώτη εντολή να αχρηστεύσουν τον πατέρα της Ιατρικής επιστήμης μαζί και με τον όρκο του Ιπποκράτη, και βέβαια χωρίς να αφήσουν περιθώρια για να αναπτυχθεί η ομοιοπαθητική ιατρική επιστήμη (ολιστικό σύστημα εξατομίκευσης της θεραπείας το οποίο μπορεί να θεραπεύσει μόνιμα, ήπια και χωρίς παρενέργειες), που αποδεικνύει την δράση του εδώ και 200 χρόνια.

Αυτή ήταν η αρχή, το αγαθό της υγείας έγινε εμπόρευμα ή αντικείμενο. Έτσι λοιπόν η δεύτερη εντολή εξελίσσεται ραγδαία στην μοντέρνα εποχή του 20 αιώνα με πρωταγωνιστές τα μυστικά μικροβιολογικά εργαστήρια όπου επινόησαν τον ιό HIV (AIDS) – γρίπη των χιμπατζήδων, μεταγενέστερα την γρίπη των πτηνών, εν συνεχεία οι καταστροφολόγοι πέρασαν στην πανδημία της γρίπης των χοίρων, καθώς ανακάλυψαν πως η πανδημία πουλάει, και ο πανικός ανεβάζει τρελά της πωλήσεις.

Για ποια υγεία, πρόληψη και θεραπεία μιλάμε;;

Όλα είναι στημένα όπως και η ρουλέτα στα καζίνο.

Χαρακτηριστικό ζωντανό παράδειγμα είναι αυτό της δημοσιογράφου και συγγραφέα Μαρία Παπαγιαννίδου – Σεν Πιερ, πρώην ασθενής του AIDS, μια από τους πολλούς σ΄όλον που έψαξαν, διάβασαν, αποχαιρέτησαν το σύνδρομο και τη θεωρία του και ξαναβρήκαν την υγεία τους.

Πως λοιπόν πεθαίνουν οι άνθρωποι από το AIDS εδώ και 25 χρόνια;;

Η συγγραφέας ήταν ετοιμοθάνατη ασθενής του AIDS για ατελείωτο διάστημα και επανέκτησε την υγεία της, ως δια μαγείας μόλις σταμάτησε τη φαρμακευτική αγωγή της. Τι ήταν αυτό που έζησε λοιπόν; Ένα κακόγουστο αστείο;

Άρχισε νέα έρευνα πάνω στο καθετί που της είχε συμβεί, συνάντησε πρόθυμους συμπαραστάτες, στο διάβα της, βρήκε τις απαντήσεις που έλειπαν και θέλησε να το φωνάξει πια σ΄όλους:

Ο γίγαντάς έχει πήλινα πόδια !! Κοιτάξτε τον” Από το βιβλίο της συγγραφέως Μαρίας Παπαγιαννίδου – Σεν Πιερ, (εκδόσεις οξύ, 2008).

Διαβάστε το και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Ο εκλιπών

Έλληνας δημοσιογράφος διπλωματικός ανταποκριτής διάφορων ελληνικών μέσων ενημέρωσης, για μισό αιώνα τουλάχιστον από την Αμερική ο Λάμπρος Παπαντωνίου, με κίνδυνο την επαγγελματική του σταδιοδρομία, αλλά και την ίδια του την ζωή, χώθηκε βαθιά στα άδυτα της βιομηχανίας υγείας, ξεσκεπάζοντας τον μηχανισμό και τον τρόπο λειτουργίας δεκάδων ερευνητικών κέντρων που δραστηριοποιούνται ύστερα από σκοτεινές κυβερνητικές εντολές.

Μάλιστα τα αδιάψευστα στοιχεία, και τις μαρτυρίες διακεκριμένων επιστημόνων και κοινοτήτων θα τα παρουσίαζε ο ίδιος ο Λάμπρος Παπαντωνίου, που όμως δεν πρόλαβε λόγω του αιφνιδίου θανάτου του, που τον πρόλαβε ύστερα από χρόνια καρδιακά προβλήματα.

Όμως κάποιοι άλλοι επιστήμονες, συνεργάτες του ολοκλήρωσαν το έργο του παρουσιάζοντας τα στοιχεία των επί χρόνια ερευνών του εκλιπόντος Έλληνα δημοσιογράφου.

Δυστυχώς οι τρομοκράτες της υγείας θα προχωρήσουν στο μέλλον με νέες μορφές πανδημίας από ιούς που ήδη πειραματίζονται και σύντομα θα τους ρίξουν στην παγκόσμια αγορά, όπου οι κυβερνήσεις μεταξύ αυτών και η Ελλάδα θα αναγκαστούν να ξοδέψουν τεράστια ποσά από τον προϋπολογισμό για να προστατεύσουν τους πολίτες οι οποίοι στο μεταξύ ήδη θα είναι τρελαμένοι απο τον τρόμο που θα γίνει κατεστημένο.

Αυτός θα είναι και ο νέος τρόπος ζωής των επόμενων γενεών, όσοι θα επιζήσουν, καθώς είναι πεπεισμένοι οι κοσμοκράτορες του τρόμου και του πολέμου, ότι στην γη ζει υπεράριθμός πληθυσμός, και γι΄ αυτό είναι αποφασισμένοι να τον μειώσουν κατά το ήμισυ.

Αυτός ο μισός πληθυσμός της υφηλίου θα είναι μεν ζωντανά κύτταρα, ουσιαστικό όμως οι άνθρωποι θα είναι δε ζόμπι ,αφού θα ζουν κάτω από συνθήκες συνεχών πειραματόζωων.

Νομίζετε ότι όλα αυτά είναι από ταινία επιστημονικής φαντασίας;;

Αυταπατάστε οικτρά.

Προς το παρόν να ετοιμαστούμε για τα χειρότερα που θα μας σερβίρουν από τον Σεπτέμβριο. Όσο για το κράτος καλό είναι να εξασφαλίσει απο τώρα κονδύλια ουτωσώστε να μας έχει ετοιμοπαράδοτα τρελάδικα (ψυχιατρεία με εξειδικευμένο προσωπικό), όπου μας προορίζουν αργά αλλά σταθερά.

 

LABROS PAPANTONIOUΑξίζει να σημειωθεί για την προσωπικότητα και για το θάνατο του του Λάμπρου Παπαντωνίου , εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση από τον Λόφο του Καπιτωλίου, οι συμπρόεδροι της κοινοβουλευτικής ομάδας προώθησης Ελληνικών υποθέσεων στο Κογκρέσο, βουλευτές Carolyn Maloney, Δημοκρατική από την Νέα Υόρκη και Gus Bilirakis, Ρεπουμπλικανός από την Φλόριντα, με την οποίαν εκφράζουν την βαθιά λύπη όλων και των 135 βουλευτών που ανήκουν στην ομάδα αυτή, για τον χαμό του Λάμπρου Παπαντωνίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο εκλιπών ήταν «διακεκριμένος δημοσιογράφος και χαρακτήρας με ηθική ακεραιότητα» ο οποίος «επιδίωξε με ζήλο την αποκάλυψη της αλήθειας από κυβερνητικούς αξιωματούχους σε σχέση με την στάση τους πάνω σε θέματα όπως εκείνο του ονόματος της πΓΔΜ, του Οικουμενικού Πατριαρχείου και άλλων ζητημάτων υψίστης σπουδαιότητας για την Ελληνική κοινότητα».

Οι βουλευτές Maloney και Bilirakis καταλήγουν λέγοντας ότι ο Λάμπρος «θα λείψει αφάνταστα σε όλους όσους τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του στο πέρασμα των χρόνων».

Εξ άλλου στο Σικάγο, ο Θεόδωρος Σπυρόπουλος, Περιφερειάρχης Αμερικής του Παγκοσμίου Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού, ανακοίνωσε ότι ο ομογενειακός οργανισμός «Φύτεψε τις Ρίζες σου στην Ελλάδα» σε συνεργασία και με άλλους ομογενειακούς φορείς θα πραγματοποιήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο δενδροφύτευση και ειδικότερα την δημιουργία αλσυλίου στην Μάνδρα της Ξάνθης ( όπου και ετάφη )στην μνήμη του δημοσιογράφου που έφυγε.

Στην επιμνημόσυνη τελετή που έγινε στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Ουάσιγκτον ο Πρέσβης της Ελλάδας Αλέξανδρος Μαλλιάς τόνισε ότι ,«ο Λάμπρος έζησε και πέθανε αξιοπρεπής και ελεύθερος, ασυμβίβαστος και μαχητικός».

O Λάμπρος Παπαντωνίου δεν επεδίωξε ποτέ ούτε πλούτη ούτε τιμές. Του αρκούσε ότι είχε την εκτίμηση των συναδέλφων του, τον θαυμασμό των αναγνωστών του και την αγάπη των συγγενών και φίλων του. Τα τρία αυτά πράγματα τον έκαναν να νοιώθει σαν να ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Η γαλανόλευκη θα σκεπάζει τον Λάμπρο Παπαντωνίου σε ολόκληρο το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Και την Παρασκευή στις 3 το απόγευμα, τοπική ώρα στην Μάνδρας Ξάνθης, θα τον σκεπάσει το χώμα της χώρας που αγάπησε ίσως πιότερο και από την ζωή του.

Μεταφρασμένος όρκος

Ορκίζομαι στο θεό Απόλλωνα τον ιατρό και στο θεό Ασκληπιό και στην Υγεία και στην Πανάκεια και επικαλούμενος τη μαρτυρία όλων των θεών ότι θα εκτελέσω κατά τη δύναμη και την κρίση μου τον όρκο αυτόν και τη συμφωνία αυτή.

Να θεωρώ τον διδάσκαλό μου της ιατρικής τέχνης ίσο με τους γονείς μου και την κοινωνό του βίου μου. Και όταν χρειάζεται χρήματα να μοιράζομαι μαζί του τα δικά μου.

Να θεωρώ την οικογένειά του αδέλφια μου και να τους διδάσκω αυτήν την τέχνη αν θέλουν να την μάθουν χωρίς δίδακτρα ή άλλη συμφωνία.

Να μεταδίδω τους κανόνες ηθικής, την προφορική διδασκαλία και όλες τις άλλες ιατρικές γνώσεις στους γιους μου, στους γιους του δασκάλου μου και στους εγγεγραμμένους μαθητές που πήραν τον ιατρικό όρκο, αλλά σε κανέναν άλλο.

Θα χρησιμοποιώ τη θεραπεία για να βοηθήσω τους ασθενείς κατά τη δύναμη και την κρίση μου, αλλά ποτέ για να βλάψω ή να αδικήσω. Ούτε θα δίνω θανατηφόρο φάρμακο σε κάποιον που θα μου το ζητήσει, ούτε θα του κάνω μια τέτοια υπόδειξη.

Παρομοίως, δεν θα εμπιστευτώ σε έγκυο μέσο που προκαλεί έκτρωση.

Θα διατηρώ αγνή και άσπιλη και τη ζωή και την τέχνη μου. Δεν θα χρησιμοποιώ νυστέρι ούτε σε αυτούς που πάσχουν από λιθίαση, αλλά θα παραχωρώ την εργασία αυτή στους ειδικούς της τέχνης.

Σε όσα σπίτια πηγαίνω, θα μπαίνω για να βοηθήσω τους ασθενείς και θα απέχω από οποιαδήποτε εσκεμμένη βλάβη και φθορά, και ιδίως από γενετήσιες πράξεις με άνδρες και γυναίκες, ελεύθερους και δούλους.

Και όσα τυχόν βλέπω ή ακούω κατά τη διάρκεια της θεραπείας ή και πέρα από τις επαγγελματικές μου ασχολίες στην καθημερινή μου ζωή, αυτά που δεν πρέπει να μαθευτούν παραέξω δεν θα τα κοινοποιώ, θεωρώντας τα θέματα αυτά μυστικά.

Αν τηρώ τον όρκο αυτό και δεν τον παραβώ, ας χαίρω πάντοτε υπολήψεως ανάμεσα στους ανθρώπους για τη ζωή και για την τέχνη μου.

Αν όμως τον παραβώ και επιορκήσω, ας πάθω τα αντίθετα.

Στο όνομα του Αλφρεντ Νόμπελ

Ιατρικά πειράματα:Το αγαθό της υγείας έγινε εμπόρευμα ή αντικείμενο

Δοκιμές φαρμάκων του AIDS στα ¨ορφανά¨ της Νέας Υόρκης

Συνέντευξη του Dr. rer. nat. Stefan Lanka

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Της Δρ. Μάγδας Τσολάκη* Με την ιδιότητα της πολύτεκνης μητέρας θα ήθελα να αναφέρω βιωματικά ψήγματα από την παγκόσμια λογοτεχνία που αφορούν τη Μητέρα. Για όλους η Μητέρα, νεαρή ή ηλικιωμένη, πλούσια ή φτωχή, μορφωμένη ή ολιγογράμματη, είναι πρόσωπο ιερό,...

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...