Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΜεγαλειώδης συγκέντρωση στην...

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη

antonis-samaras.jpgΜεγαλειώδης ήταν η συγκέντρωση του υποψηφίου για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, χθες στο Συνεδριακό Κέντρο “Βελλίδειο”, της Θεσσαλονίκης.

Παρευρέθησαν χιλιάδες κόσμος, τόσο που η ουρά έφτανε, χωρίς υπερβολή έως το δρόμο. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος της ΝΔ συσπειρώθηκε, και θα δώσει το παρών στις 29 Νοεμβρίου στην ψηφοφορία για τον αρχηγό του κόμματος.

Παράλληλα  μια απλή λαϊκή δημοσκόπηση που έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης στο πεζόδρομο της Αριστοτέλους, αλλά και σε καφέ της πόλης, με θέμα :

Ποιον βλέπουν για νέο αρχηγό στην Ν.Δ, οι περισσότεροι ερωτηθέντες άσχετα τι κόμμα πρεσβεύουν, απάντησαν, ότι νικητής των εκλογών θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Και αυτό γιατί, το πρώτο μέλημα του είναι τα εθνικά θέματα , όπως το Μακεδονικό, και της Θράκης , καθώς επίσης και τα θέματα της οικονομίας, διότι ο συγκεκριμένος πολιτικός  είναι οικονομολόγος .

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν θα βγει πρόεδρος από την πρώτη Κυριακή, οι πολίτες απάντησαν, ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη Κυριακή, η δε μεγάλη χαμένη θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, και τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι θα πάρει περίπου 11%, ο κόσμος απάντησε, ότι ούτε το 5% δεν θα συγκεντρώσει.

Διότι τον επέκριναν για έργα της Νομαρχίας τα οποία δεν έκανε, όπως το σχολείο των παιδιών με ειδικές ανάγκες στον Άγιο Αθανάσιο, το οποίο ακόμα δεν έγινε, παρόλα που τα χρήματα εγκρίθησαν από τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Αυτή ήταν μια χαρακτηριστική περιγραφή και απάντηση ενός πολίτη από τον Άγιο Αθανάσιο, ο οποίος δεν πιστεύει στα μεγάλα λόγια του Νομάρχη, όπως και πολλοί άλλοι πολίτες από την ευρύτερη περιοχή, που θα τον καταψηφίσουν.

Κάποιοι άλλοι χαρακτήρισαν τον Νομάρχη γραφικό,  διότι το μόνο μέλημα του είναι πως θα βγει στο γυαλί.

Μερικοί δε, παραπονέθηκαν, ότι πήγαν στο γραφείο του για να του εκθέσουν τα σοβαρά προβλήματα τους, αλλά δεν εξυπηρετήθηκαν ποτέ.

Στην ερώτηση, πόσες μονάδες θα είναι η διαφορά της εκλογής μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και της Ντόρας Μπακογιάννη ,άλλοι είπαν με 6, και κάποιοι άλλοι ότι θα φτάσει και τις 8 μονάδες.

Όσο για την συγκέντρωση είχε πολύ παλμό από τον κόσμο, πολύ Θερμό ήταν κλίμα και ειδικά από τους νεολαίους, τους Οννεδίτες και τις Οννεδίτισσες.

Στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, πολλοί Ανιδήμαρχοι, μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας Θόδωρος Αθανάσαρος, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καζαντζίδης, Δήμαρχοι από την ευρύτερη περιοχή, βουλευτές της Θεσσαλονίκης, πανεπιστημιακοί, εκπαιδευτικοί, γιατροί, απόστρατοι αξιωματικοί, δικηγόροι, επιχειρηματίες και πολλοί άλλοι.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

 «Γενοκτονία των Αρμενίων»

24 Απριλίου: Μια πολύ σημαντική ημέρα μνήμης του Λεωνίδα Κουμάκη* Η εικοστή τετάρτη Απριλίου σηματοδοτεί δύο ιστορικά γεγονότα τεράστιας σημασίας που αφορούν όχι μόνο τους Αρμενίους, τους Κυπρίους ή τους Έλληνες, αλλά ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Το πρώτο αφορά την καθιέρωση της 24ης Απριλίου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας...

Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr egerssi.gr Τις τελευταίες ημέρες η Πατρίδα και ο ελληνικός λαός βιώνει ακόμη μια μεγάλη Προδοσία! Στην οποία πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά μέλος της Οικογένειας Μητσοτάκη! Μια Προδοσία που τείνει να έχει καταστροφικές συνέπειες...

Η αποχή των δικηγόρων σε όλη την Ελλάδα και η αντίθεση τους για το νέο «δικαστικό χάρτη.

Η ενοποίηση των δικαστηρίων και η ταλαιπωρία των πολιτών. Σκληρή στάση που ουσιαστικά κλείνει τα δικαστήρια της χώρας έως και μετά το Πάσχα, κρατούν πλέον οι δικηγόροι για τον δικαστικό χάρτη. Με απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων τα δικαστήρια...