Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΟι περισπούδαστοι πίσω...

Οι περισπούδαστοι πίσω πάτησαν

europe-union.jpgΣτα έδρανα της Ευρωβουλής οι Έλληνες Ευρωβουλευτές μας καθίσαν, τι κάνουν;;

Θα υψώσουν καμιά φορά τη φωνή τους;;

ΠΟΤΕ! Διότι με το παιχνίδι που παίζετε εις βάρος της Ελληνικής Οικονομίας , και η αδιαφορία των Ευρωπαίων εταίρων μας, εν ώρα κρίσεως, οι Ευρωβουλευτές μας δεν ακούστηκαν πουθενά.

Προ ημερών στην συνεδρίαση της Κομισιόν με τιμονιέρηδες τους μπακιρένιους Σοσιαλιστές – Μαοϊκούς κύριους Μπαρόζο, και Αλμούνια, όχι κάποιος Έλληνας, αλλά Γάλλος Ευρωβουλευτής τους τα είπε έξω από τα δόντια, υπερασπίζοντας σαν τίγρης την Ελλάδα, και την δυσμενή κατάσταση που περιήλθε, για τα αμυντικά κονδύλια που ξοδεύει από τον προϋπολογισμό, όπως και η Κύπρος εν ονόματι του δόγματος της Ελληνοτουρκικής σχέσης, και καλής γειτονίας.

Για μια Τουρκία που θέλει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, της κάνουμε όλα τα χατίρια, και αφήνουμε την Ελλάδα και την Κύπρο να αιμορραγούν από τις διάφορες υπέρογκες αμυντικές δαπάνες ,τόνισε πολύ χαρακτιριστικά ο Γάλλος Ευρωβουλευτής.
Μόνο για το ΝΑΤΟ η Ελλάδα ξοδεύει 1.000.000 Ευρώ ημερησίως (!!!) για την φρεγάτα που πλέει στον Περσικό κόλπο, άλλο 1.000.000 Ευρώ για τον Στρατό μας στο Κόσοβο, και άλλο 1.000.000 Ευρώ για τον Στρατό στο Αφγανιστάν, για να μας λυπηθεί ο Άγγλος Ευρωβουλευτής ο οποίος μέσα στην Ευρωβουλή αναφώνησε, “..Αχ καημένη Ελλάδα..”, στρέφοντας παράλληλα εναντίον τον κ. Μπαρόζο, και Αλμούνια.

Καμιά δυνατή παρέμβαση δεν υπήρξε από τους Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑ.Ο.Σ, Οικολόγων, όπως επίσης και των Κυπρίων Ευρωβουλευτών εναντίον του κ. Μπαρόζο και κ. Αλμούνια για τους οποίους κατά τα άλλα η Ελλάδα είναι παράδεισος, εάν πρόκειται να κάνουν τζαμπαντάν διακοπές.

Όπως απόλαυσε πρόσφατα ένας εξ αυτών και περιηγήθηκε σ΄ όλο το Αιγαίο πάνω σε γιοτ Έλληνα μεγαλοεφοπλιστή, συνδυάζοντας παράλληλα και την συμμετοχή του στην μυστική συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, όπου επίσης ήταν ως επίσημος καλεσμένος και που διεξήχθει στον Αστέρα της Βουλιαγμένη, που ακόμα και η Ελληνική βουλή έκλεισε άρον – άρον, φαινόμενο που δεν συμβαίνει σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου.

Με τις δυνατές φωνές του Γάλλου και του Βρετανού Ευρωβουλευτή το θέμα έκανε μεγάλη αίσθηση στις Βρυξέλλες, με αποτέλεσμα στην σημερινή έκτακτη σύνοδο κορυφής, επιτέλους η Ευρωπαϊκή Ένωση να ενσκήψει στο πρόβλημα της Ελλάδος, και ενδεχομένως να ακούσουμε και το σχέδιο διάσωσης από τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Έπειτα απ΄ αυτήν την περιπέτεια προκύπτει το ερώτημα. Ποιος ο λόγος να στέλνουμε και να ξοδεύουμε εκατομμύρια από τους φορολογούμενους, στους εκπροσώπους μας στην Ευρωβουλή, οι οποίοι προτιμούν να διασκεδάζουν σε πολυτελή εστιατόρια των Βρυξελλών, παρά να παλεύουν για τα προβλήματα της μαμάς πατρίδας.

Έτσι γεννήθηκε και το σουξέ,

“οι περισπούδαστοι πίσω πατήσαν, στης Ευρωβουλής τα έδρανα  καθίσαν

και κρυφτήκαν , πίσω από βουλευτές  κρατών ,

τάχαμ πονούσαν και βογκούσαν,  “..Αχ Ελλάδα μου γλυκιά.. !!!!”

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ -ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Σύμφωνα με τις εντολές της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των...