Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔελτία τύπουΑπ. Τζιτζικώστας :...

Απ. Τζιτζικώστας : Αναπληρωτής Γραμματέας στη Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού

tzitzikvstas-hilari.png Ο Απόστολος Τζιτζικώστας με απόφαση του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά ορίζεται αναπληρωτής Γραμματέας στη Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Προέδρου, ο κ. Τζιτζικώστας έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Είμαι αποφασισμένος να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσουμε δυναμικά στη νέα Μεταπολίτευση. Το άνοιγμα στην κοινωνία που πετύχαμε με τις εκλογές του Νοεμβρίου, αποτελεί για εμάς μία πολύ ισχυρή αφετηρία για να πετύχουμε τον στόχο αυτό.

Η διατήρηση και εμβάθυνση της συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τον Ελληνισμό της Διασποράς, αποτελούν στρατηγική και αταλάντευτη επιλογή για την παράταξή μας. 

Ως Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσουμε μέσα από τις δράσεις μας αυτή τη συνεργασία, εντάσσοντας στο πρόγραμμά μας προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Απόδημος Ελληνισμός.

 Καλό θα ήταν αυτοί που βιάζονται να βαφτίσουν με συνοπτικές διαδικασίες Έλληνες, ακόμη και μη νόμιμους μετανάστες που ζούνε στη χώρα μας, να αναλογιστούν πόσο προσβλητικά αντιμετώπισαν τους Απόδημους Έλληνες, στερώντας τους το δικαίωμα να συμμετέχουν στις Εθνικές μας εκλογές και να αναθεωρήσουν σύντομα τη στάση τους ».

 Γραφείο Τύπου 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...

Επισκέψεις -γιά πρώτη φορά-πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή .

Ιστορικές επισκέψεις -γιά πρώτη φορά- πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή (22-25 Απρ. '24), αλλά τα κατηγορία 107 (πάτος) ΜΜΕ Αθήνας, ούτε λέξη... Η τελετή υποδοχής της, στο Σαντιάγκο (Χιλή), από τον πρόεδρο Γκαμπριέλ Μπόριτς (η σύζυγός του Ιρίνα Καραμάνος, είναι...