Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΣτον “Έβδομο ουρανό”...

Στον “Έβδομο ουρανό” ο Γιάννης Πλούταρχος

PLOUTARXOS4Ο καλλιτέχνης του πενταγράμμου Γιάννης Πλούταρχος μετακομίζει επαγγελματικά σε ένα παλάτι, κόσμημα για την Αθηναϊκή διασκέδαση, απέναντι από την Ιερά Οδό.

Στον τελευταίο όροφο του νεόκτιστου κτιρίου, στο τεράστιο ρουφ γκάρντεν, όπου το ταβάνι του ορόφου ανοίγει διάπλατα, μεταμορφώνοντας το έτσι σε καλοκαιρινό νυχτερινό κέντρο, το οποίο θα εγκαινιάσει με τις εμφανίσεις του ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ιδιοκτήτης του καταπληκτικού αυτού χώρου είναι ο Ηλίας Μαρασούλης, ο οποίος με τα σχέδια και τις προδιαγραφές, του χώρου, πήγε να ελέγξει τις εργασίες, αν όλα τηρούνται, ακόμα  και η πραγματική λεπτομέρεια, προπάντων αν όλα θα είναι έτοιμα για την λειτουργία, την ημέρα της Αναστάσεως, που προγραμματίζεται η πρεμιέρα του καλλιτέχνη.

Το νυχτερινό κέντρο Έβδομος ουρανός έχει χωρητικότητα πάνω από 1400 καθίσματα.

Στον παρακάτω όροφο ένα δεύτερο νυχτερινό κέντρο ετοιμάζεται πυρετωδώς από τον ίδιο επιχειρηματία όπου θα στεγάσει επαγγελματικά, την χειμερινή περίοδο 2010-2011 τον Πασχάλη Τερζή, με  χωρητικότητα 1600 καθίσματα.

Το συγκεκριμένο συγκρότημα, πολυχώρος, διασκέδασης ήταν όνειρο πολλών ετών του επιχειρηματία και φέτος γίνεται πραγματικότητα.

Ακόμα περιλαμβάνει και άνετο πάρκινγκ πέντε υπογείων πατωμάτων, όπου το παρκάρισμα για όλους τους επισκέπτες του πολυχώρου θα είναι άνετη, όπως ακριβώς άλλωστε προβλέπεται για τα κέντρα διασκέδασης, σύμφωνα με τον νόμο, υποχρεούνται να διαθέτουν τόσες θέσεις πάρκινγκ, όσα είναι τα καθίσματα, στην άδεια λειτουργίας.

Αν βάλει ο επιχειρηματίας και σωστή τιμή στην φιάλη και στα δύο νυχτερινά κέντρα, και όχι 30 και 35 Ευρώ είσοδο για τους ορθίους, τότε είναι βέβαιο πως θα σπάσει πόρτες.

Το “Ελληνικό Φαινόμενο” εύχεται καλορίζικα και καλές δουλειές !!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ -ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Σύμφωνα με τις εντολές της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των...