Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΚάνε το καλό...

Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό,σαν την υγεία δεν υπάρχει !!!!!!


Φιλανθρωπικός καλλιτεχνικός μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί στο νυχτερινό κέντρο “Ορόσημο Live”, με σκοπό να βοηθηθεί ένας Έλληνας οικογενειάρχης, συνάνθρωπος μας  ο οποίος πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Επειδή για την περαιτέρω νοσηλεία του η οικογένεια πλέον, δεν τα βγάζει πέρα με τα έξοδα, η  διεύθυνση της  κλινικής, προειδοποίησε πως τον άρρωστο θα τον πετάξουν έξω.

Το θέμα μόλις έγινε γνωστό, σύσσωμοι οι καλλιτέχνες και οι μουσικοί ευαισθητοποιήθηκαν, οργανώνοντας την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση για την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010. και ώρα έναρξης 23:00.

Μέχρι στιγμής οι καλλιτέχνες που δήλωσαν, ότι θα συμμετέχουν είναι:

Θέμης Αδαμαντίδης, Ζαφείρης Μελάς, Βασίλης Τερλέγκας, Δ. Χρυσοχοΐδης, Νίκος Ζωιδάκης, Χρήστος Κωσταράς, Πάνος Νίκου, Πάολα,Γιώργος Γιασεμής.

Αναμένονται και άλλες συμμετοχές καλλιτεχνών και τα ονόματα τους θα προστεθούν  συνεχώς στην ανακοίνωση.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση  θα δοθούν στην οικογένεια, στο τέλος της βραδιάς,  και παρουσία του κοινού. Όπως επίσης θα δημοσιευθεί και από τα Μ.Μ.Ε της πόλης.

Στον φιλανθρωπικό καλλιτεχνικό μαραθώνιο οι εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου, καλλιτέχνες  και πολλοί άλλοι,θα εργαστούν αφιλοκερδώς, όπως και αρκετά Μ.Μ.Ε της πόλης που θα καλύψουν την εκδήλωση ανθρωπιάς.

Ο σκοπός είναι ιερός, Βοηθήστε όλοι με τη συμμετοχή σας !!!!!

Δευτέρα 22 Μαρτίου στο “Ορόσημο Live”

26ης Οκτωβρίου 35, (περιοχή Fix.)

Θεσσαλονίκη

Τηλ 2310 /519980.

Κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό, γιατί σαν την υγεία δεν υπάρχει !!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...

Επισκέψεις -γιά πρώτη φορά-πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή .

Ιστορικές επισκέψεις -γιά πρώτη φορά- πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή (22-25 Απρ. '24), αλλά τα κατηγορία 107 (πάτος) ΜΜΕ Αθήνας, ούτε λέξη... Η τελετή υποδοχής της, στο Σαντιάγκο (Χιλή), από τον πρόεδρο Γκαμπριέλ Μπόριτς (η σύζυγός του Ιρίνα Καραμάνος, είναι...