Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάEUROGENDFOR -Ευρωπαϊκή Δύναμη...

EUROGENDFOR -Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής

Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής Ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα!

Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής (EGF) έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη και είναι μια πρωτοβουλία από 6 κράτη μέλη της ΕΕ – Γαλλία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία , Ισπανία και Ρουμανία – με στόχο την βελτίωση της ικανότητας διαχείρισης κρίσεων σε ευαίσθητες περιοχές. Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής  έχει έδρα την Ιταλία. 

Με αφορμή την οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές, η Ευρωπαική χωροφυλακή ,η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη, θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει για  την Ελλάδα όπου θα έχει και την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός Ευρωπαϊκού κράτους, συμφώνα με δημοσίευση γερμανικής εφημερίδας. 

Η Ελλάδα βράζει. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών γίνονται και πιο βίαιες.

Την  στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.

Στις Βρυξέλλες λαμβάνονται μέτρα και γίνονται προετοιμασίες για την πρώτη επέμβαση της μυστικής ομάδας για την πάταξη ξεσηκωμών.  

Οι περισσότεροι δε,Ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.

Στην Ευρωπαϊκή Δύναμη  Χωροφυλακής οι περισσότερες χώρες θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο μέλλον, ωστόσο, η Γερμανία δεν έχει λάβει μέρος ,καθώς στο καταστατικό τους δεν επιτρέπει την τη χρήση των στρατιωτικών δυνάμεων για τις αστυνομικές υπηρεσίες.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Της Δρ. Μάγδας Τσολάκη* Με την ιδιότητα της πολύτεκνης μητέρας θα ήθελα να αναφέρω βιωματικά ψήγματα από την παγκόσμια λογοτεχνία που αφορούν τη Μητέρα. Για όλους η Μητέρα, νεαρή ή ηλικιωμένη, πλούσια ή φτωχή, μορφωμένη ή ολιγογράμματη, είναι πρόσωπο ιερό,...

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...