Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΜαταίωσε τις εμφανίσεις

Ματαίωσε τις εμφανίσεις

xeri.jpgΤο καλλιτεχνικό σχήμα Δ. Γαλάνη – Ε. Τσαλιγοπούλου ματαίωσε τις εμφανίσεις για την μουσική σκηνή “Stage”στην Θεσσαλονίκη.

Και ο λόγος είναι,ότι δεν θέλουν να μπουν σ΄ αυτόν τον ανταγωνισμό της διασκέδασης. Καθως όλα τα σχήματα που έρχονται από Αθήνα για εμφανίσεις τις ημέρες του Πάσχα στην Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσουν όλα την ίδια ημερομηνία.

Έτσι λόιπον οι δύο καλλιτέχνιδες δεν θέλουν, να βρεθούν σ΄ αυτήν την διαδικασία, γιατί θα αναγκαστούν, να ανεβάσουν την τιμή της φιάλης, που όπως συζητείται σε κάποια σχήματα θα ξεπερνά τα 250 – 300 Ευρώ, πράγμα απαράδεκτο για την πόλη μας.

Τιμές εξωφρενικές για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ο επιχειρηματίας του “Stage” Ηλίας Βιολίδης συμφώνησε με τις καλλιτέχνιδες να παραμείνει κλειστός ο χώρος του “Stage” μέχρι τον Σεπτέμβριο, και να ανοίξει με το ίδιο καλλιτεχνικό σχήμα Δήμητρας Γαλάνη – Ελένης Τσαλιγοπούλου.

Το βέβαιο είναι ότι πολλοί επιχειρηματίες της διασκέδασης από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, θα χάσουν πάρα πολλά χρήματα , όχι  χιλιάδες Ευρώ ,αλλά μιλάμε για εκατομμύρια ευρώπουλα.

Δεν είναι εποχές για αρπαχτές.

Οι καλλιτέχνες και οι επιχειρηματίες να μην αναρωτιούνται μετά γιατί χάνουν την εικόνα τους, που έκτιζαν τόσα χρόνια.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Της Δρ. Μάγδας Τσολάκη* Με την ιδιότητα της πολύτεκνης μητέρας θα ήθελα να αναφέρω βιωματικά ψήγματα από την παγκόσμια λογοτεχνία που αφορούν τη Μητέρα. Για όλους η Μητέρα, νεαρή ή ηλικιωμένη, πλούσια ή φτωχή, μορφωμένη ή ολιγογράμματη, είναι πρόσωπο ιερό,...

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...