Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΤο σουξεδιάρικο αυτί

Το σουξεδιάρικο αυτί

moysiko-auti.jpegΕπιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου, συνάμα και παραγωγός δισκογραφιών καλλιτεχνών πιστεύει ακράδαντα ότι είναι προικισμένος με βιονικό αυτί, που αμέσως πιάνει την νότα, που θα γίνει σουξέ.

Ακούει νέα τραγούδια σε Demo, και ξεχωρίζει τα σουξέ που πιάνει το αυτί του, δίνοντας το οκέϊ να μπουν σε δισκογραφία, και έπειτα πατώνουν.

 Και αυτό γιατί, μέχρι σήμερα σ΄ όλες τις επιλογές των σουξέ (;;;) , βάσει του αυτιού του έχει πέσει τελείως έξω, τόσο, που κανένας καλλιτέχνης δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει όχι μόνο δισκογραφικά, και ραδιοφωνικά, αλλά ακόμα και στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί ο επιχειρηματίες οι καλλιτέχνες του, με τα κατά τα άλλα σουξεδιάρικα τραγούδια, κατάφεραν να διώξουν και τον τελευταίο πελάτη, με αποτέλεσμα το μαγαζί να είναι μονίμως άδειο, με ελαχίστους, ή και καθόλου θαμώνες.

Ο επιχειρηματίας πέρα του ότι δεν θέλει να παραδεχθεί ότι τελικά το βιονικό αυτί του πιάνει μόνο φάλτσες νότες, αλλά δεν γνωρίζει και την παροιμία του λαού μας ότι, “πολλά  καρπούζια δεν χωράνε σε μια μασχάλη”.

Επιπλέον, κρατά κοντά του όλους τους άχρηστους λαμογιότατους συμβούλους οι οποίοι προκειμένου να του αρμέγουν σταθερά, τον στέλνουν σε τελείως λάθος δρόμο, με αποτέλεσμα μέσα σ΄ ένα χρόνο να χάσει ο επιχειρηματίας πάνω από 1.000.000 Ευρώ, με όλες αυτές τις επιλογές του.

Αν συνεχίσει δε με τον ρυθμό αυτό, τον βλέπω να καταστρέφεται τελείως,

 Ξύπνα ρε…, καθάρισε  και τα αυτιά σου!!!!!

Προλαβαίνεις ακόμα το τρένο της επιστροφής, αυτό από το Βάνη για να πιάσεις επιτέλους ταβάνι.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ -ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Σύμφωνα με τις εντολές της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των...