Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέα της πόληςΔήμος Θεσσαλονίκης και...

Δήμος Θεσσαλονίκης και οι υποψήφιοι

thessalon3.bmpΠολλοί είναι οι μνηστήρες που διεκδικούν τον Δήμο Θεσ/νίκης, μεταξύ αυτών ο Κωνσταντίνος Γκουλέκας, ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Στέλιος Παπαθεμελής, ο Νίκος Ευθυμιάδης , και ο Σάκης Τζακόπουλος μέχρι στιγμής.

 Όμως ο κόσμος έχει γυρίσει πλέον την πλάτη στους ανωτέρω πολιτικούς, καθώς μέχρι σήμερα, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για την πόλη της Θεσ/νίκης, μια και το κέντρο της εξουσίας είναι η Αθήνα.

Αυτό που κατάφερε ο Κώστας Γκουλέκας είναι να αποκτήσει δωρεάν παρκινγκ στο κέντρο της πόλης, κάτω από το πολιτικό του γραφείο, με άδεια αναπηρική.

Ο Στέλιος Παπαθεμελής έδωσε αγώνα για το Μακεδονικό ζήτημα, ως υπουργός, όμως και αυτός σκόνταψε στο κατεστημένο των Αθηνών.

Το δε μεγάλο λάθος του ήταν ώς Υπουργός Δημόσιας Τάξης, έβγαλε νόμο για τα κέντρα διασκέδασης, να κλείνουν στις 02:00 το βράδυ,  που όμως εφαρμόστηκε μόνο για την Θεσ/νίκη και ποτέ για την Αθήνα.

 Με τον περίφημο “νόμο  Παπαθεμελή” (1994) η νυχτερινή διασκέδαση της Θεσ/νίκης πήρε την κατηφόρα.

Ποιος δέν θυμάται την μεγάλη συγκέντρωση στην Καμάρα με τους  ιδιοκτήτες των κέντρων διασκέδασης της Βορείου Ελλάδος και με την συμπαράσταση εργαζομένων, καλλιτεχνών, που αντιδρούσαν  δυναμικά και διεκδικούσαν στους δρόμους ότι δεν κατάφεραν με άλλους τρόπους, αρνούμενοι να δεχθούν τον υποβιβασμό τους σε πολίτες β’ κατηγορίας.Ο Γιάννης Μπουτάρης κατεβαίνει ανεξάρτητος, άλλα είναι αυτός που είχε την φαεινή ιδέα, άκουσον – άκουσον, η οδός Αγίου Δημητρίου να μετονομαστεί σε “Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ”.

O επιχειρηματίας Νίκος Ευθυμιάδης έκλεισε τις επιχειρήσεις του στην Θεσ/νίκη, (άφησε μόνο τα γραφεία του) και τις μετέφερε στην Τουρκία, εκμεταλλευόμενος το πακέτο G. Soros, και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφήνοντας ανέργους τους εργαζομένους του.

 Για τον Σάκη Τζακόπουλο δεν γνωρίζω πολλά πράγματα,(φαντάζομαι και πολύς ακόμα κόσμος) κατεβαίνει ανεξάρτητος, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επαφές με κάποιους από την Κεντροδεξιά, παρόλα που δεν έχει το ανάλογο οικονομικό υπόβαθρο, για να διεκδικήσει την Δημαρχία.

Με λίγα λόγια, όλοι οι παραπάνω υποψήφιοι έχουν και τα πατήματα τους.

Ο κόσμος, κατόπιν έρευνας που πραγματοποίησα στην πόλη, είναι πολύ δυσαρεστημένος.

“Κοντός ψαλμός, αλληλούια”.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ -ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Σύμφωνα με τις εντολές της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των...