Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚαταγγελίεςTουρκο-μαγκιές...

Tουρκο-μαγκιές…

paok_salonika.jpgΛίγο μετά τις 9 το βράδυ (΄Τετάρτη 25 Αυγούστου),ομάδα Τούρκων οπαδών της Φενέρ πλησίασαν απειλητικά το ξενοδοχείο που μένουν οι οπαδοί της ομάδας μας ΠΑΟΚ, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Πόλη με το τσάρτερ της αποστολής.

Συγκεκριμένα -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- περίπου 200 οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, με μηχανάκια, πήγαν έξω από το ξενοδοχείο, που μένουν οι λίγοι οπαδοί του ΠΑΟΚ κι άρχισαν να προκαλούν φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του ΠΑΟΚ και μάλιστα στα ελληνικά.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου κάλεσαν την αστυνομία και δεν επέτρεψαν να δημιουργηθεί μεγαλύτερο σκηνικό μιας και οι οπαδοί της Φενέρ απομακρύνθηκαν στην πλατεία Ταξίμ που βρίσκεται δίπλα.

Εκεί κρατώντας τουρκικές σημαίες συνέχιζαν να αποδοκιμάζουν τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.

Η ένταση εδώ και λίγη ώρα έχει εκτονωθεί, ενώ αστυνομικές δυνάμεις θα παραμείνουν σε επιφυλακή κοντά στο ξενοδοχείο για κάθε ενδεχόμενο .

Ενώ σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας του ΠΑΟΚ πρόκειται να βρεθεί στο Φανάρι, όπου θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο.

Η συνάντηση ασφαλώς και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, για τον επιπλέον λόγο ότι θα διεξαχθεί ελάχιστες ώρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τη Φενερμπαχτσέ.

 Αργότερα το μεσημέρι, εκπρόσωποι της διοίκησης της ΠΑΕ θα βρεθούν στα γραφεία του ΑΣ Πέρα, του σωματείου που αποτελεί τον πρόγονο του “Δικέφαλου”.

Να σημειωθεί ότι η αντίστοιχη προγραμματισμένη για χθες επίσκεψη στην Αγία Σοφία αναβλήθηκε, αφού θα απαιτούσε πολύωρη μετακίνηση, εξαιτίας της κυκλοφοριακής συμφόρησης, που αποτελεί μόνιμο πρόβλημα της Κωνσταντινούπολης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

 Περίπου 40 φίλοι του ΠΑΟΚ, που συνταξίδεψαν με την αποστολή, επισκέφτηκαν χθες το μεσημέρι το Πατριαρχείο.

Δεν στάθηκε, όμως, δυνατό να συναντηθούν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, για το λόγο ότι θα έπρεπε νωρίτερα να είχαν κλείσει ραντεβού. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ρωτήθηκαν από τους συνεργάτες του, αν σήμερα στο γήπεδο της Φενερμπαχτσέ θα βρεθεί ο Παπα-Χρήστος, η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. /paokmania

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...

Επισκέψεις -γιά πρώτη φορά-πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή .

Ιστορικές επισκέψεις -γιά πρώτη φορά- πρόεδρου Δημοκρατίας Ελλάδας (Κατερίνας Σακελλαρόπουλου), σε Ουρουγουάη και Χιλή (22-25 Απρ. '24), αλλά τα κατηγορία 107 (πάτος) ΜΜΕ Αθήνας, ούτε λέξη... Η τελετή υποδοχής της, στο Σαντιάγκο (Χιλή), από τον πρόεδρο Γκαμπριέλ Μπόριτς (η σύζυγός του Ιρίνα Καραμάνος, είναι...