Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέα της πόληςΔεν κινείται φύλλο...

Δεν κινείται φύλλο με τους υποψηφίους για τον Δήμο Θεσ/νίκης

thessalon3.bmpΣε υποτονικούς ρυθμούς κινούνται οι υποψήφιοι για την διεκδίκηση του Δήμου Θεσ/νίκης.

Από την πλευρά του Κ. Γκουλέκα, υποστηριζόμενος από την ΝΔ, ακόμα ο ίδιος βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, με ποιους υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους θα κατεβεί. Ακούει δε διάφορες κουβέντες που αντί να τον πάνε μπροστά, τον πάνε πίσω. Μάλλον ο ίδιος δεν έχει αντιληφθεί ότι έτσι θα χάσει τον Δήμο η ΝΔ ύστερα από πολλά χρόνια.

Δεν χρησιμοποιεί τα δυναμικά στελέχη από την παράταξη του νυν Δημάρχου Β. Παπαγεωργόπουλου, που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν, και να δουλέψουν, ώστε να πάρει τον Δήμο, απλώς έκανε κάποιες συναντήσεις μαζί τους για το Θεαθήναι και αυτό μάλλον για να μην τον κατηγορήσουν αργότερα, όταν θα χαθεί ο Δήμος, να έχει άλλοθι και την δικαιολογία ότι είχε μιλήσει μαζί τους, αλλά αυτοί δεν δέχθηκαν τις προτάσεις του.

Κάποια τέκνα πρώην Αντιδημάρχων είπαν στον Κ. Γκιουλέκα, “τι θέλουμε τις παλιές καραβάνες που είναι σήμερα στον Δήμο, με τα σκουριασμένα μυαλά”.

Όμως τους ενημερώνω,ότι ο παλιός έχει την εμπειρία και την μεθόδευση, ενώ ο νέος είναι άβγαλτος. Απ΄ ότι φαίνεται δεν το γνωρίζουν αυτό.

Καλό θα είνα,ι η Ρηγίλλης και ο Αντώνης Σαμαράς να πιάσουν το θέμα ποιό ζεστά, καθώς  σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησα στο πεζοδρόμιο και τα  καταστήματα και με αυτά που άκουσα (μέχρι στιγμής) , διαπιστώνω  πώς ο Κ. Γκιουλέκας χάνει τον Δήμο.

Όσον αφορά τον εβδομηντάχρονο Γ. Μπουτάρη που το ΠΑΣΟΚ στηρίζει στα μουλωχτά, δεν μπορεί να παράγει έργο σ΄ αυτήν την ηλικία και σ΄αυτήν την πόλη, διότι είναι μπλεγμένος και σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις , που έχουν πάρει εκατομμύρια Ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και από κρυφά κονδύλια του Ελληνικού κράτους, εδώ και πολλά χρόνια, φτιάχνοντας μονάδα μόνο για 200 αρκούδες.

Τα εκατομμύρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πολλά λεφτά, και αποτελούν  μεγαλύτερο σκάνδαλο ακόμα και απ΄ αυτό του Βατοπεδίου.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις του κυρίου Γ. Μπουτάρη είναι καταχρεωμένες. Παλαιότερα πούλησε την μεγαλύτερη του επιχείρηση σε πολυεθνική εταιρεία, και πήρε χρήματα για να την βγάλει. Από άλλες επιχειρήσεις του απολύει εργαζομένους , και ορισμένες μεταφέρει εκτός Ελλάδος. Με τι προσόντα μετά να διοικήσει έναν ολόκληρο Μητροπολιτικό Δήμο, με χιλιάδες εργαζομένους;;

Ας μην ξεχνάει ο κόσμος και την φαεινή ιδέα του Γ. Μπουτάρι να μετονομαστεί η οδός Αγίου Δημητρίου, σε Κεμάλ Ατατούρκ,  που ήταν ο μεγαλύτερος σφαγέας των Ελλήνων, Αρμενίων, Συρίων, και Κούρδων, μιά δήλωση που την έκανε σε ένα συμπόσιο Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών. 

 Και μόνο μ΄ αυτές τις ακραίες ιδέες που έχει ο κύριος Γ. Μπουτάρης δεν εμπνέει τον κόσμο, ούτε και την νεολαία, άσχετα εάν φορά και σκουλαρίκι. Ενω δεν έκανε κάμία  δήλωση , για την υποστολή της σημαίας της πόλης (όπως έχουν όλες οι πόλες του κόσμου)με την κεφαλή του Μ. Αλεξάνδρου από την διοικήση της ΔΕΘ.

Κατά τα άλλα  για την δημοτική τηλεόραση της πόλης  tv 100, είχε παράπονα λέγοντας πως ,.. θα ήθελα να περιέχει στα προγράμματα της και τσόντα – πορνό ταινίες…

Ο υποψήφιος Στέλιος Παπαθεμελής προσπαθεί και αυτός να πάρει ψηφοφόρους για να διεκδικήσει τον Δήμο, παίρνοντας μια μεγάλη μερίδα. Έτσι γίνεται πολύ δύσκολο το έργο των δύο υποψηφίων που υποστηρίζονται από τα δύο μεγάλα κόμματα.

Επίσης, το Κ.Κ.Ε, ο Συνασπισμός, και τα άλλα κόμματα θα πάρουν κάποιο ποσοστό.

Ενώ το ΛΑΟΣ του βαραίνει όπως και το ΠΑΣΟΚ το μνημόνιο που υπέγραψαν και έβαλαν την Ελλάδα στον γύψο για 30 χρόνια, για να ξοφλήσουν τους τραπεζίτες, αναμφίβολα θα χάσουν πάρα πολύ κόσμο.

Ο χρόνος είναι αμείλικτος, και θα δούμε τι μέλει γενέσθαι.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η 19η Απριλίου είναι η επέτειος του θανάτου του ποιητή και φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα, του υπέρμαχου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ενός από τους πρώτους που ύψωσαν τη φωνή τους κατά της κλοπής των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον Έλγιν....

The Parallel Visions of Alexander the Great and Kapodistrias for Greece.

The efforts of Alexander the Great and the first President of modern GREECE Ioannis Kapodistrias to employ Hellenic civilization for the good of humanity reflect the greatness of ancient GREECE/ Hellas. By Evaggelos Vallianatos Alexander accomplished so much so soon and so young...

Έφυγε από τη ζωή,Ο ΦΙΛΟΣ Γιώργος Κασάμπαλης.

Ο πολυμήχανος στην διασκέδαση ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Γιώργος Κασάμπαλης ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Του Νότη Σφακιανάκη Έφυγε από τη ζωή. Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Γιώργος Κασάμπαλης πάντα με χαιρετούσε με το χαμόγελο και να με βάλει να καθίσω μπροστά στον...