Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΡεπορτάζΠολλά τα παράπονα...

Πολλά τα παράπονα για τον Κώστα Γκιουλέκα, ενός εκ των υποψηφίων για τον Δήμο Θεσ/νίκης

Άστραψε και βρόντηξε ο νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσ/νίκης Σ. Καπετανόπουλος, για τον εμπαιγμό, την κοροϊδία εις βάρος του (όπως είπε χαρακτηριστικά),από μέρους του υποψηφίου Κ. Γκιουλέκα μία ημέρα μετά την ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων συμβούλων που θα περιέχει το ψηφοδέλτιο της “ομάδας δημιουργίας” για το Δήμο Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Κώστα Γκιουλέκα, ο οποίος εντέλει δεν συμπερίλαβε τον νυν πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σ. Καπετανόπουλο.

 Στην συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους ο κ.Καπετανόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

 “Μου τηλεφώνησε ο κ. Γκουλέκας για να κάνει μια έρευνα, και εφόσον τα είπαμε και ενώ περίμενα κάποια απάντηση του, εξαφανίστηκε, εμφανιζόμενος τώρα που ανήγγειλε τα πρόσωπα του συνδυασμού του.”

Ωστόσο, τέτοιες ομιχλώδεις κινήσεις απο τον κ.Γκουλέκα πέρα από τον κ. Σ. Καπετανόπουλο, έγιναν και με άλλους Αντιδημάρχους του νυν Δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

 Τελικά οι αναφορές και σχόλια του Νίκου Βάνη και της τηλεφημερίδας Ελληνικό-Φαινόμενο σε προηγούμενα άρθρα του σχετικά με τις κινήσεις του κ.Γκουλέκα ήταν και προφητικά,

όσον αφορά το ποιοι επηρεάζουν τον Κ. Γκιουλέκα για την επιλογή προσώπων και την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της “Ομάδα Δημιουργίας” για το Δήμο Θεσσαλονίκης .

 Και αυτοί είναι μεταξύ άλλων, ο τέως Δήμαρχος (μετά εποχής Κοσμόπουλου), τρεις παλαιοί Αντιδήμαρχοι από τον νυν Δ.Σ. του Δήμου, που μάλιστα έχουν προστριβές με τους άλλους επτά νυν Αντιδημάρχους.

Επίσης, ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του Κ. Γκιουλέκα (που είναι ακόμα εν ενεργεία βοηθός ενός μέλους του Δ.Σ του ΠΑΟΚ,) για τον οποίον οι έγκριτες πληροφορίες μου αναφέρουν πως διώκεται για απάτες, για μια εταιρεία που έκλεισε, όπως και για πλαστογραφίες σε σφραγισμένες επιταγές.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν και συνέταιρος με κάποιον άλλον, (όπως αναφέρουν οι πληροφορίες) απο τον οποίον καταχράστηκε 60.000 ευρώ. Συνεταιρίστηκε ακόμα και με μια εταιρεία που είχε ως αντικείμενο την πιστοποίησης ISON, όπου και εκεί μεγαλούργησε με πολλές απάτες, ενώ αυτόν τον καιρό είναι μέτοχος μιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, που και εκεί είναι μπλεγμένος. Ένα μπουμπούκι που ανθίζει πάρτα αλλιώς.

 Άλλος ένας που επηρεάζει πολύ αρνητικά τον κ.Γκουλέκα είναι του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος , ήταν δε αντίθετος με τους παλιούς και νυν αντιδημάρχους, που δεν συμπεριλαμβάνονται τελικά στο ψηφοδέλτιο της Ομάδας Δημιουργίας ,φώναζε μια ημέρα μέσα στο γραφείο του Κ. Γκιουλέκα; “Όχι, μην τους πάρεις αυτούς..”.

 Αρνητικοί επίσης για τους υπολοίπους συναδέλφους τους είναι και κάποιοι παλαιοί Αντιδήμαρχοι, που συμπεριλήφθησαν στο ψηφοδέλτιο του κ. Γκουλέκα τα παιδιά τους. Γι΄ αυτούς όπως φαίνεται σημασία έχει να βολέψουν την οικογένεια τους, ας είναι καλά η καρέκλα του Δήμου.

Το ερώτημα που γεννιέται για όλα αυτά τα αγγελικά πλασμένα σχέδια, είναι εάν τα στελέχη αυτά θα συγκεντρώσουν και τους απαραίτητους ψήφους από τους Θεσσαλονικείς , για να έχουν και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Αν, και εφόσον επιλεγούν, θα περιμένουμε να δούμε τα έργα και τις ημέρες τους στο Δήμο, καθώς η διοίκηση του νυν Δημάρχου Β.Παπαγεωργόπουλου αφήνει πολλά έργα στην πόλη ,αλλά και ένα ταμείο που δεν είναι χρεοκοπημένο.

Απόδειξη, το νέο Δημαρχιακό Μέγαρο το οποίο τελείωσε με την τόλμη του σημερινού Δημάρχου και τα λεφτά των Θεσσαλονικέων ,όπως και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ,αλλά και πολλά άλα έργα, που θα μείνουν στολίδια για την πόλη.

Συμβουλεύω λοιπόν, τον υποψήφιο Κ. Γκιουλέκα να είναι ποιο ανοιχτό μυαλό, να μην έχει αυλές και φατρίες γύρω του και να βλέπει ποιο αντικειμενικά τα πρόσωπα και καταστάσεις, εάν θέλει να πάει μπροστά και να έχει την μέγιστη βοηθεία από όλους μας. 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

 «Γενοκτονία των Αρμενίων»

24 Απριλίου: Μια πολύ σημαντική ημέρα μνήμης του Λεωνίδα Κουμάκη* Η εικοστή τετάρτη Απριλίου σηματοδοτεί δύο ιστορικά γεγονότα τεράστιας σημασίας που αφορούν όχι μόνο τους Αρμενίους, τους Κυπρίους ή τους Έλληνες, αλλά ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Το πρώτο αφορά την καθιέρωση της 24ης Απριλίου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας...

Ο ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr egerssi.gr Τις τελευταίες ημέρες η Πατρίδα και ο ελληνικός λαός βιώνει ακόμη μια μεγάλη Προδοσία! Στην οποία πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά μέλος της Οικογένειας Μητσοτάκη! Μια Προδοσία που τείνει να έχει καταστροφικές συνέπειες...