Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΗ Δημοτική Αστυνομία...

Η Δημοτική Αστυνομία της Θεσσαλονίκης παραπαίει

policar.bmpΜετά από την αλλαγή φρουράς στον Δήμο Θεσσαλονίκης, από την διοίκηση Β. Παπαγεωργόπουλου, όπου  επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας, Αντιδήμαρχος υπήρξε ο στρατηγός Θεόδωρος Αθανάσαρος, ο οποίος στην ουσιά ξεκίνησε να φτιάχνει την Δημοτική Αστυνομία, από ένα μικρό γραφείο, μαζί με τον προϊστάμενο κύριο Ζαχόπουλο,  με εντολή του πρώην Δημάρχου  να μετατραπεί η Δημοτική Αστυνομία σε πρότυπη Ευρωπαϊκή Δημοτική Αστυνομία.

Ο πρώην Αντιδημάρχος κυρίος Θ. Αθανάσαρος νυχθημερόν δούλευε για να στηθεί αυτό το οικοδόμημα, να οργανωθεί, και να ρυθμίζει την κυκλοφορία στην πόλη, διότι αδυνατούσε να το πράξει η τροχαία Θεσσαλονίκης, λόγω ελλείψεως προσωπικού.

Έτσι η Δημοτική Αστυνομία έβαλε σε τάξη την κυκλοφορία, οργάνωσε σεμινάρια στα σχολεία, δίδαξε σε μαθητές  σε ότι αφορά το κυκλοφοριακό, καταπολέμησε το λαθρεμπόριο σε πολύ μεγάλο βαθμό, κάνοντας συνεχώς καταγγελίες στα αρμόδια Υπουργεία το ΣΔΟΕ και στην αρμόδια εισαγγελία.

Όμως απ΄ ότι έδειξαν τα πράγματα ο κρατικός μηχανισμός ήταν λαδωμένος – διεφθαρμένος από τους μεγαλοδιακινητές των παρανόμων προϊόντων, και μέχρι σήμερα δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Το Δημόσιο χάνει πάνω από 26 δις Ευρώ το χρόνο σ΄ όλην την Ελλάδα από την παράνομη διακίνηση προϊόντων  με αποτέλεσμα να μην φορολογείται κανείς., όπως  είχε καταγγείλει πάρα πολλές φορές και ο πρώην Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας Θ. Αθανάσαρος.

Φαίνεται πώς το κράτος δεν ενδιαφέρεται καν.

Να που υπάρχει μεγάλη φοροδιαφυγή!!!!

Στην σημερινή διοίκηση του Δήμου, η εντεταλμένη Αντιδήμαρχος κυρία Γούλα, πάει στο γραφείο της μετά τις 11 το πρωί, όπως άλλωστε πράττουν και πολλοί άλλοι Αντιδήμαρχοι. Το έχω γράψει, το έχω καταγγείλει από το ραδιόφωνο χιλιάδες φορές, αλλά ο Μπάρμπα – Γιάννης, ο κανατάς, ο Δήμαρχος κ.Μπουτάρης δεν ενδιαφέρεται για τίποτα .

Στο 5ο όροφο του κτιρίου της Δημοτικής Αστυνομίας , όπου βρίσκεται το γραφείο της Αντιδημάρχου, τα Ανώτερα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας, καπνίζουν συνεχώς, και ο όροφος έχει γίνει τεκές.

Οι Δημότες περιμένουν στην ουρά  να κάνουν ενστάσεις για τις κλήσεις που έλαβαν , η που τους αφαίρεσαν τις πινακίδες, οι δε υπάλληλοι  με το στέμμα του πασά τους φέρονται, λες και βρισκόμαστε στην εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Μάλλον, τα τερτίπια αυτά τα πήραν από τον κ. Αχμέτ Νταβούτογλου,Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας που βρισκόταν τακτικά  με τον κ. Μπουτάρι σε φόρουμ μη κυβερνητικές οργανώσεις

Όσο για την Δημοτική Αστυνομία, τι δουλειά της κυρίας Αντιδημάρχου,την κάνει απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος εκτός από την βαρβάτη σύνταξη, λαμβάνει και μισθό. Είναι αυτός που ρυθμίζει τα θέματα κυκλοφορίας, πινακίδων, παρανόμων προϊόντων, κ.λ.π.

Όταν δε  υπήρξε αξιωματικός της Αστυνομίας,( διοικητής τμήματος), ποτέ δεν επέστρεφε πινακίδες σε κανέναν, ακόμα και σε  συναδέλφους του, όπως χαρακτιριστικά αναφέρουν παλαιοί αξιωματικοί της αστυνομίας, χάϊδευε το σύστημα για να γίνει στρατηγός.

Αν και δεν έφτασε ποτέ στο βαθμό του στρατηγού ,ωστόσο όμως έγινε το δεξί χέρι, της Αντιδημάρχου της Δημοτικής Αστυνομίας και αυτό είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα!!!

Για να κάνω το ανάλογο ρεπορτάζ, επισκέφθηκα την Δημοτική Αστυνομία έχοντας μαζί μου ένα φίλο, που του πήραν τις πινακίδες. Πρώτα όμως  τηλεφώνησα στην γραμματέα της Αντιδημάρχου, ‘ώστε να μιλήσω με τον διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας, και να του μεταφέρω τα παράπονα των Δημοτών.

 Η γραμματεύς μου απάντησε ότι θα πρέπει να τηλεφωνήσω μετά από δύο ώρες, διότι ο εν λόγω διευθυντής βρίσκεται σε σύσκεψη.

Πηγαίνοντας προς το κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας, είδα να επικρατεί αλλαλούμ, κάποιοι εκ των πολιτών φώναζαν, “τι ψηφίσαμε τον Γ. Μπουτάρη, να τα κάνει όλα ρόϊδο;; Δεν είναι κατάσταση αυτή. Βρίζαμε τους προηγούμενους, αλλά απ΄ ότι βλέπουμε, εκείνοι ήξεραν την δουλειά τους, ενώ αυτοί την τύφλα τους”.

Πολλά ήταν και είναι  τα παράπονα των Δημοτών, αλλά η Αντιδήμαρχος άφαντη.

Εάν λοιπόν εξακολουθήσει αυτόν τον ρυθμό λειτουργίας η νέα Δημοτική αρχή του Γ. Μπουτάρη, θα ξεσηκωθεί ο κόσμος και θα τους πάρει με τις ντομάτες και τα γιαούρτια.

Όσον δε αφορά την πλευρά που βρίσκεται το κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας, έως και το σιδηροδρομικό σταθμό υπάρχουν τριπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, και η Δημοτική Αστυνομία φοβάται να πλησιάσει, διότι εκεί βρίσκεται το εκδοτικό συγκρότημα “Μακεδονία”.

Και όπως λέει και το ρητό “Άμα θέλεις μπάρμπα – Λάμπρο, ξαναπέρνα από την Άνδρο”.

Εμείς πάντος, ως οφείλουμε θα συνεχίσουμε τα ρεπορτάζ, αναδεικνύοντας τα προβλήματα του κόσμου, ενώ κάποιοι άλλοι,άνθρωποι των ραδιοφώνων και των εφημερίδων χαϊδεύουν τον Δήμαρχο που μέχρι σήμερα δεν έχει δήξει κανένα σοβαρό έργο για την πόλη και τους δημότες του.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Η AstraZeneca το νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, μετά από ομαδική αγωγή, στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια των αποφάσεων (τον περασμένο Μάρτιο) να αποσύρει εθελοντικά την άδεια κυκλοφορίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ μόλις χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το εμβόλιο δεν φέρει πλέον άδεια χρήσης. Σημειώνεται ΟΤΙ πως...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...