Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΦοβούνται εξέγερση και...

Φοβούνται εξέγερση και μαζεύουν τα όπλα.

Προ ημερών παρουσιάστηκε μυστική διάταξη από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην οποία αναφερόταν ότι θα πρέπει να μαζευτούν τα όπλα όσων έχουν μόνιμη άδεια οπλοφορίας.

Στην ομάδα αυτών συγκαταλέγονται επιχειρηματίες, δικηγόροι, και άλλοι επαγγελματίες που οπλοφορούν για την προστασία τους, τους ζητήθηκε να παραδώσουν το όπλα τους  μαζί και τις σφαίρες που έχουν δηλώσει.

Πολλοί εκ ως άνω, όταν ειδοποιήθηκαν με επιστολές, παραξενεύτηκαν.

“Εγώ την άδεια οπλοφορίας την έχω χρόνια, για την δική μου προστασία, διότι μεταφέρω πολλά χρήματα από τις επιχειρήσεις μου” φαίρεται, να είπε στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης.

Ο δημοσιογράφος πραγματοποιώντας την ανάλογη έρευνα διαπίστωσε ότι και από  πολλούς άλλους  έχει ζητηθεί να παραδώσουν τα όπλα τους.

Κατόπιν εγκύρων πληροφοριών της απόλυτης τηλεφημερίδας elliniko-fenomeno.gr εκ των έσω της αστυνομίας, υπάρχει εντολή από την πολιτική ηγεσία να μαζέψουν τα όπλα ακόμα και από ανθρώπους υπεράνω υποψίας, διότι  η κυβέρνηση φοβάται  μήπως γίνει εξέγερση και τα όπλα αυτά βρεθούν σε χέρια, που δεν θα  μπορούν να τα ελέγξουν, με αποκλειστικό σκοπό να χτυπήσουν τους πολιτικούς.

Μετά και την διαταγή να μαζευτούν τα όπλα και από τα Τάγματα Εθνοφυλακής Άμυνας (Τ.Ε.Α) που συνέβαλαν στην  Εθνική Ασφάλεια περιφρουρώντας οικιοθελώς τα σύνορα της χώρας. 

Μήπως η μυστική υπηρεσία της Ελλάδος – ΕΥΠ, αλλά και ξένες υπηρεσίες που συνεργάζονται με την ΕΥΠ γνωρίζουν κάτι;;

Τι άλλο κρύβεται πίσω απ΄αυτές τις ενέργειες του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη;;

Οι πολιτικοί μας σε συνεργασία – διατεταγμένη υπηρεσία με τις ξένες λέσχες και τους τραπεζίτες – τοκογλύφους τώρα φοβούνται την εξέγερση  του Ελληνικού  λαού, ο οποίος έχει όλα τα δίκια του, κατόπιν όλων αυτών των δεινών που τραβά από το ψεύτικο πολιτικό κατεστημένο, που πρόδωσε την Ελλάδα, και την έφερε στην εξαθλίωση.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Της Δρ. Μάγδας Τσολάκη* Με την ιδιότητα της πολύτεκνης μητέρας θα ήθελα να αναφέρω βιωματικά ψήγματα από την παγκόσμια λογοτεχνία που αφορούν τη Μητέρα. Για όλους η Μητέρα, νεαρή ή ηλικιωμένη, πλούσια ή φτωχή, μορφωμένη ή ολιγογράμματη, είναι πρόσωπο ιερό,...

Aπόδημων Eλλήνων emails, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ… Το ερώτημα είναι ποιούς (και πόσα) πλήρωσε η Ασημακόπουλου γιά να τα αποκτήσει.

Ψευτιές... Τα emails που χρησιμοποίησε η ευρωβουλευτής Ασημακόπουλου, ήταν ''φρέσκα'', δηλ. τελευταίων μηνών και όχι παλαιότερα, όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται, η κυβέρνηση και η υπουργός Εσωτερικών.. Δύο περιπτώσεις με Ομογενείς στις ΗΠΑ -που εγγράφηκαν γιά επιστολική ψήφο τελευταία- το πιστοποιούν. Οι εκτός συνόρων,...

Δημοτικές εκλογές… με νοθεία!

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης* Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Τουρκία. Η νοθεία των εκλογών είναι δεδομένη πριν ακόμα διεξαχθούν, από την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας (έλεγχος ΜΜΕ κατά 95%, διώξεις πολιτικών αντιπάλων με στημένες...