Ανδρέας Στάμος και ο Τάσος Παναγής (συνθέτης)

22 Φεβρουαρίου 2003

Gonidis-Stamosστην Ραδιοφωνική εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο” με τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη, στο Ράδιο Σπορ 98,7. Ανδρέα έχεις του χαιρετισμούς από όλους τους φίλους και συναδέλφους σου από την Θεσ/νίκη. Να πούμε ότι ο Ανδρέας Στάμος εμφανίζεται στο “Ρωμαίο”. Ήθελα να σε ρωτήσω πως τα πάτε εδώ;; Ανδρέας Στάμος: Όλοι είμαστε καλά και το μαγαζί θα πάει πολύ καλά. Φιλιά σ΄ όλους στην Θεσ/νίκη, την έχω επιθυμήσει. Στο πρώτο μου ρεπό ανέβηκα για να δω τον φίλο μου τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη στο “FIX”

Ν. Βάνης: Ανδρέα μέχρι πότε θα εμφανίζεσαι στο “Ρωμαίο”;;

Α. Στάμος: Μέχρι το Πάσχα. Για το καλοκαίρι ακόμα δεν ξέρω. Τις προτάσεις που θα έχω θα τις αξιολογήσω και ανάλογα θα πράξω.

Ν. Βάνης: Τάσο Παναγή θέλω να μου πεις λίγα λόγια για το καινούργιο CD του Ανδρέα, μια και είσαι ο συνθέτης.

Τάσος Παναγής: Το CD δεν θα το κρίνουμε εμείς, αλλά ο κόσμος. Εμείς το κάναμε με αγάπη. Ελπίζω να αρέσουν τα τραγούδια, άλλωστε για τον κόσμο έγινε το CD.

Ν. Βάνης: Στην Θεσ/νίκη παίζεται πολύ απ΄ όλα τα Ραδιόφωνα, βλέπω ότι τα τραγούδια αρέσουν στον κόσμο και θα πάει καλά.

Τ. Παναγής: Εμείς το CD το δουλεύαμε πολύ καιρό. Πέντε με έξι μήνες γράφαμε, ελπίζουμε να αρέσει, είμαστε πολύ αισιόδοξοι, τα τραγούδια είναι πολύ ωραία και θα το δείξει η πορεία κα η συνέχεια.

Ν. Βάνης: Ανδρέα πως σχολιάζεις την επιτυχία των καλλιτεχνών εκ Θεσ/νίκης, εδώ στην Αθήνα.

Α. Στάμος: Το βασικό είναι ότι έχουμε ψυχή, μας έχει μάθει η Θεσ/νίκη να δίνουμε ψυχή και σώμα, και αυτό το εκτιμά ιδιαίτερα το κοινό της Αθήνας. Αν λοιπόν έχεις ένα καλό CD, ακούγονται τα τραγούδια σου, η πορεία σου είναι δεδομένη στην Αθήνα.

Ν. Βάνης: Θέλω να μου πεις Ανδρέα την γνώμη σου για τον Γιάννη Πλούταρχο.

Α. Στάμος: Ο Γιάννης είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης. Δούλεψα μαζί του στο “Ποσειδώνιο” πρόπερσι το καλοκαίρι, ήταν μια πολύ καλή σαιζόν. Ο Γιάννης είναι εργάτης πραγματικός στην πίστα, και γι΄ αυτόν μίλησε ο κόσμος.

Ν. Βάνης: Ανδρέα, Τάσο, θέλω να σας ευχαριστήσω που μου διαθέσατε λίγο από τον χρόνο σας, σας εύχομαι συνεργασία σας να διαρκέσει πολλά χρόνια, και πάντοτε να έχετε επιτυχίες.

.